Fans reageren op Meghan Markle's broer die haar vervuilt op 'Big Brother VIP

Inhoudsopgave:

Fans reageren op Meghan Markle's broer die haar vervuilt op 'Big Brother VIP
Fans reageren op Meghan Markle's broer die haar vervuilt op 'Big Brother VIP
Anonim

Meghan Markle heeft onderweg behoorlijk wat haters gehad. Het lijkt erop dat ze met elke beweging die ze maakt zowel een spoor van liefhebbende fans als een even toegewijde groep haters aantrekt. Vandaag heeft haar eigen broer zijn naam toegevoegd aan de lijst van mensen die haar trollen, en hij doet het terwijl hij op de set van Big Brother VIP in Australië staat als een deelnemer die zich uitspreekt.

Zijn naam is Thomas Markle, en hij verspilt geen tijd om de hele wereld precies te vertellen wat hij denkt van zijn zeer controversiële zus, Meghan Markle.

De teaservideo voor Big Brother Australia bevat een fragment van de uitspraak van Thomas; "Ik ben de broer van Meghan Markle. Ik ben de grootste broer van allemaal", en hij gaat meteen over tot trashtalk Meghan.

Fans hebben veel te zeggen over deze gewaagde uitspraak en de onthullende informatie die hij met de wereld deelt.

Thomas Markle spreekt zich uit

Alleen al het feit dat hij haar broer is, heeft hem een positie in de show opgeleverd, en hij lijkt er vanaf het begin meteen in te duiken en de golven van controverse op te wekken.

Hij is naar voren gekomen met de schokkende onthulling dat hij prins Harry daadwerkelijk heeft gewaarschuwd voor Meghan. Hij zegt; "Ik heb prins Harry verteld dat ik denk dat ze je leven gaat verpesten. Ze is erg oppervlakkig."

Dit alles is gebeurd in de trailervideo voor de show. Big Brother VIP is nog niet eens uitgezonden, dus er gaat natuurlijk nog zoveel gebeuren.

Fans hebben veel te zeggen over dit brutale geselen.

Fans reageren op het drama

Thomas Markle heeft zijn zus al meer dan 7 jaar niet gezien. Hij is niet uitgenodigd voor iets 'koninklijks', inclusief haar bruiloft, en nu ha alt hij uit.

Fans zijn naar sociale media gegaan om hun gevoelens te delen over zijn recente uitbuitende opmerkingen, zoals; "Hij gebruikt haar naam om in de show te komen?", "Vindt iemand anders het raar dat noch het koningshuis noch haar eigen familie haar leuk vinden?" Domme reality-tv-show."

Anderen wogen mee door te zeggen; "Ik geloof haar broer. De hele familie kent haar beter dan wie dan ook,: en "Deze appels komen allemaal van dezelfde rommel, aandachtsliefdevolle boom ?????? Ik hou ervan, het geschenk dat blijft geven."

Een fan vatte haar gevoelens samen door te zeggen; "Hij is gewoon jaloers, net als zijn zus en vader!! Het enige wat ze willen is geld!"

Aanbevolen: