John Mulaney-fans reageren op vermeende valsspelen van ex-vrouw

Inhoudsopgave:

John Mulaney-fans reageren op vermeende valsspelen van ex-vrouw
John Mulaney-fans reageren op vermeende valsspelen van ex-vrouw
Anonim

Nadat John Mulaney openbaar was geworden met zijn nieuwe vriendin Olivia Munn, heeft hij enkele vragen opgeworpen omdat de tijdlijn van zijn nieuwe relaties leek te overlappen met zijn huwelijk.

De komiek trouwde in 2014 met make-upartiest Annamarie Tendler en de twee kondigden in mei van dit jaar hun scheiding aan. Geruchten over een relatie tussen Mulaney en Munn begonnen rond dezelfde tijd te circuleren, wat fans ertoe bracht te speculeren over de vraag of Mulaney zijn vrouw had bedrogen met de Iron Man 2-actrice.

John Mulaney's ex-vrouw zou de thee over haar huwelijk hebben gemorst

Een nieuw bericht gedeeld op de roddelpagina van beroemdheden @deux.discussions op Instagram beweerde dat Tendler eindelijk haar stilzwijgen heeft verbroken en de thee heeft gemorst over haar huwelijk met Mulaney.

De persoon die de beweringen deelde, maakte duidelijk dat dit slechts geruchten zijn, maar de fans maakten zich toch zorgen.

Volgens deze bron was Tendler bij een podcast-opname waar ze haar relatie met Mulaney begon te bespreken.

De persoon deelde dat Mulaney's ex-vrouw zowel fysiek als emotioneel vreemdgaan beweerde, ondanks het schijnbaar niet noemen van Munn.

Naar verluidt legde ze ook uit dat Mulaney een apart appartement had waar hij zou gaan schrijven. Maar als Tendler daarheen zou gaan, zou ze "bewijs van een buiger" vinden.

In december 2020 had Mulaney zich laten opnemen in een afkickkliniek om zijn verslaving aan alcohol en cocaïne aan te pakken.

"Ik begon vorig jaar duistere dingen over deze kerel te horen en wachtte tot het publiek wind ving, de waarheid komt altijd naar buiten", reageerde iemand op Instagram.

"Luister, ik weet dat ze dat nooit zou doen en ik wens haar vrede en geluk, maar ik wil dat Anna slordig begint te worden en haar kant op gaat", schreef iemand anders.

"Ik ben niet verrast door een enkel woord van deze thee," was een andere opmerking.

Mulaney heeft naar verluidt contact opgenomen met Annamarie Tendler voordat hij openbaar werd met Olivia Munn

Volgens de bron zei Tendler ook dat Mulaney contact met haar had opgenomen voordat ze met Munn openbaar werd. De komiek verscheen op Late Night with Seth Meyers, waar hij aan de wereld aankondigde dat hij en Munn een baby verwachtten.

De officiële bevestiging kwam na maanden van geruchten, aangewakkerd door de eerste officiële foto van het paar samen, gepubliceerd door People in juni van dit jaar. Het paar werd gespot in Los Angeles, waar Mulaney zijn nieuwe, veelgeprezen stand-upshow From Scratch opvoerde.

Hij besprak ook zijn show met Meyers, voordat hij gutste over zijn relatie met Munn.

"Ik heb hier veel in gestopt… Is het nu september? Ik ging in september naar de afkickkliniek, ik kwam uit in oktober, ik verliet mijn huis van mijn ex-vrouw," zei hij.

"Toen ging ik in de lente naar Los Angeles en ontmoette en begon een geweldige vrouw genaamd Olivia te daten," vervolgde hij.

Mulaney legde verder uit: "Ik kreeg een relatie die heel mooi was met een ongelooflijk iemand."

"Ze hield mijn hand een beetje vast [door alles heen]. En we krijgen samen een baby. Ik was nerveus toen ik op het punt stond het nieuws te vertellen!"

Aanbevolen: