Britney Spears' woedende fans trollen haar verloofde nadat hij gezworen heeft om voor haar te zorgen

Britney Spears' woedende fans trollen haar verloofde nadat hij gezworen heeft om voor haar te zorgen
Britney Spears' woedende fans trollen haar verloofde nadat hij gezworen heeft om voor haar te zorgen
Anonim

Britney Spears' verloofde Sam Asghari is getrolld door haar toegewijde fans nadat hij had gezworen om "goed voor de popster te zorgen". Zijn belofte werd met schaduw ontvangen nadat fans zich zorgen maakten over de Grammy-bekroonde zangeres nadat ze meerdere naakt Instagram-posts had gedeeld.

Asghari probeerde een fan gerust te stellen die er bij de 27-jarige op aandrong vrijdag voor zijn 39-jarige verloofde te zorgen, wiens psychische problemen goed gedocumenteerd zijn.

"@samasghari, zorg voor ons meisje", plaatste de fan op Instagram met een gezicht dat een kus-emoji en een vredesteken gooit.

"I got you America", antwoordde de personal trainer en aspirant-acteur op zijn Instagram-verhaal, met gebogen biceps, knipogend gezicht en emoji's van gebedshanden.

Sam-Asghari-Britney-Spears-1
Sam-Asghari-Britney-Spears-1

De "Sterkere" ster - wiens vader de afgelopen 13 jaar haar persoonlijke en financiële leven beheerste - deelde topless foto's terwijl ze poseerde in de zee met haar handen voor haar borsten.

Op andere foto's kijkt Britney naar de camera terwijl ze niets anders draagt dan een rood bikinibroekje terwijl ze haar tepels bedekt met haar vingers.

Ze volgde de video op met een andere post waarin ze een montage van naaktfoto's deelde - met zorgvuldig geplaatste roze en gele emoji-bloemen die haar bescheidenheid bedekken.

"Spelen in de Stille Oceaan heeft nooit iemand pijn gedaan", schreef ze bij de korrelige beelden, gemaakt voor een badkuip. "Pssss geen fotobewerkingen… de kuipcurves."

De ranzige foto's zorgden ervoor dat Britney-fans haar verloofde afsloegen als een 'enabler'.

"Hij zou moeten beginnen door haar niet in staat te stellen zulke vreselijk bewerkte foto's of naakte foto's te plaatsen. Ik zou niemand om wie ik geef zichzelf in dat licht aan de wereld laten presenteren", stond er in een commentaar.

"Hij zal voor haar en haar $60 miljoen zorgen", voegde een tweede eraan toe.

"Ik weet zeker dat Sam heel goed voor Britney en haar bankrekening gaat zorgen", een derde opmerking.

"Urgh vertrouwt deze man nog steeds niet. Hij is als een leeuw die stalkt en wacht. Ik hoop dat ze financieel beschermd is tegen deze bloedzuiger. We hebben niet nog een KFED-situatie nodig!" een fan schreef online.

Woensdag heeft Brenda Penny, de rechter van het Hooggerechtshof van Los Angeles, de vader van de zanger, Jamie Spears, geschorst als conservator van Britney's persoonlijke leven en een landgoed van $60 miljoen.

De schorsing vereist ook dat Jamie alle boeken en dossiers overhandigt die hij bewaarde gedurende de 13 jaar dat hij het conservatorium van zijn beroemde dochter leidde.

Britney Spears Jamie Spears
Britney Spears Jamie Spears

Jamie reageerde terug op de beslissing waarin hij de rechter ervan beschuldigde "fout" te zijn om "een vreemdeling" de leiding te geven over de nalatenschap van zijn dochter.

"Eerlijk gezegd had de rechtbank het fout om meneer Spears te schorsen, een vreemdeling in zijn plaats te zetten om Britney's nalatenschap te beheren, en de voogdij te verlengen die Britney eerder deze zomer bij de rechtbank had gesmeekt om te beëindigen," Jamie's advocaat Vivian L zei Thoreen donderdagochtend in een verklaring.

Aanbevolen: