Bekijk wat Ariana Grande heeft gepost voor haar man, de 26e verjaardag van D alton Gomez

Bekijk wat Ariana Grande heeft gepost voor haar man, de 26e verjaardag van D alton Gomez
Bekijk wat Ariana Grande heeft gepost voor haar man, de 26e verjaardag van D alton Gomez
Anonim

De pasgetrouwde Ariana Grande en D alton Gomez zijn zo verliefd dat de recente relaties van anderen verbleken in vergelijking. Het stel vierde elkaars verjaardagen met prachtige foto's en gebaren die op sociale media werden getoond. Gomez deed dit eerder in juni met Grande's 28e verjaardag, en nu doet ze haar een plezier door alles te geven voor de 26e verjaardag van haar man.

Arianators hebben sterke liefde en steun aan het paar getoond en verwelkomen Gomez als de man die de "Break Free" -zanger gelukkig heeft gemaakt na een mislukte verloving en het verlies van een geliefde uit het verleden. Grande toonde niet alleen een throwback-foto van toen zij en Gomez in Amsterdam waren, maar deelde een nieuwe trouwfoto die nog niet eerder is gezien.

Afbeelding
Afbeelding

De woorden waren misschien niet veel, maar voor wat ze heeft gezegd, heeft Grande laten zien hoeveel ze van haar pasgetrouwde echtgenoot houdt. Ze schreef: "Gelukkige verjaardag aan mijn baby, mijn man, mijn beste vriend!!! Ik hou oneindig veel van je", op de huwelijksreisfoto die de zangeres een tijdje geleden deelde. Deze huwelijksreisfase was niets anders dan zoete momenten tussen de twee, aangezien er drie maanden zijn verstreken sinds hun geheime, maar prachtige bruiloft.

Van het maken van een geheime verschijning in de "Stuck with U" tot het worden van een beroemde naam verbonden aan Grande, Gomez moet veel beroemdheden hebben geschrokken, aangezien de vorige partners van zijn vrouw beroemd waren. Beroemdheid of niet, de relatie tussen het pasgetrouwde stel is echt en heeft fans bezwijmen en blij voor hen.

Gerelateerd: wat we weten over de bruiloft van Ariana Grande en haar verloofde

Afbeelding
Afbeelding

De nooit eerder vertoonde trouwfoto heeft fans enthousiast gemaakt, net als de eerste keer dat ze naar de trouwfoto's keken. Fans hebben ook hun wensen gedeeld met de 26-jarige man, in de hoop dat het goed met hem gaat en het naar zijn zin heeft met de zanger.

Grande deelde niet alleen de foto van hen in hun trouwkleding, maar haar hond, Toulouse, verschijnt ook. Zijn reactie lijkt niet blij, maar honden zijn hoe dan ook geweldige toevoegingen aan elke foto. Naarmate de dagen verstrijken, zullen er ongetwijfeld nog veel meer momenten zijn om te delen tussen het liefhebbende stel. Hopelijk had Gomez een geweldige verjaardag gedeeld met degenen die dicht bij hem stonden en dat er nog meer goede dagen voor hem zullen zijn.

Aanbevolen: