Fans reageren op Barbra Streisand Shading Lady Gaga en Bradley Cooper's 'A Star Is Born

Inhoudsopgave:

Fans reageren op Barbra Streisand Shading Lady Gaga en Bradley Cooper's 'A Star Is Born
Fans reageren op Barbra Streisand Shading Lady Gaga en Bradley Cooper's 'A Star Is Born
Anonim

Barbra Streisand, die speelde in de film A Star Is Born uit 1976, heeft haar eerdere zegen teruggenomen naar de 2018-versie.

A Star Is Born is ontstaan in 1937 met regisseur David O. Selznick, met in de hoofdrollen Janet Gaynor en ‎Fredric March. Moss Hart bewerkte de film in 1954, met Judy Garland en James Mason. Eindelijk, in 1976, speelden Barbra Streisand en Kristoffer Kristofferson in de derde vertolking, geregisseerd door Frank Pierson.

Meer dan 40 jaar later werd A Star Is Born opnieuw uitgebracht en deze keer speelde de briljante singer/songwriter, Lady Gaga, en de geweldige Bradley Cooper.

Streisand gaf de film al haar zegen na een bezoek aan de set, maar heeft sindsdien haar eerdere verklaring verworpen. Ze geloofde dat de schoenen van de hoofdrolspeler en actrice zouden worden gevuld door een ander duo.

"In het begin, toen ik hoorde dat het opnieuw zou worden gedaan, moesten het Will Smith en Beyoncé zijn, en ik dacht, dat is interessant. Maak het echt weer anders, ander soort muziek, geïntegreerde acteurs "Ik vond dat een geweldig idee", zei de 79-jarige zangeres-actrice - die, tegenover Kris Kristofferson, eerder frontman was van Frank Piersons bewerking van het vaak opnieuw verteld verhaal - tijdens de aflevering van de Australische talkserie The Sunday Project zondag. "Dus ik was verrast toen ik zag hoe veel op de versie die ik deed in 1976."

Streisand was niet onder de indruk van de gelijkenis van de film met haar bewerking van de film.

Barbra Streisand Gerechten op een ster is geboren

Ze voegde eraan toe dat ze "dacht dat het een verkeerd idee was", maar dat ze "het succes niet kan tegenspreken" nadat de door Cooper geregisseerde film Gaga haar eerste Academy Award won, een nominatie voor Beste Film ontving, een Nee.1 single in het kenmerkende deuntje van de film, "Shallow", en bracht wereldwijd $ 436 miljoen op. Toch eindigde ze met: "Ik geef niet zozeer om succes als wel om originaliteit."

Streisands verrassende opmerkingen komen nadat zowel Cooper als Gaga Streisand complimenteerden en prezen tijdens al hun interviews.

"Ze gaf ons een zegen. Iedereen was zo opgewonden dat ze er was. We keken elkaar gewoon aan en zeiden: 'Wauw. Hoe is het hier nu?'" vertelde Cooper eerder aan EW, terwijl Gaga eraan toevoegde, "Ze was zo, zo aardig."

A Star Is Born Winnende compilatie

Streisand is misschien een van de OG's van deze film, maar al deze gouden beeldjes liegen niet. De talrijke overwinningen van Cooper en Gaga zijn beide zeer welverdiend.

Aanbevolen: