Hoe Bradley Cooper Lady Gaga 'verwoest' tijdens het filmen van 'A Star Is Born

Inhoudsopgave:

Hoe Bradley Cooper Lady Gaga 'verwoest' tijdens het filmen van 'A Star Is Born
Hoe Bradley Cooper Lady Gaga 'verwoest' tijdens het filmen van 'A Star Is Born
Anonim

Kort nadat ze in 2008 het wereldtoneel betrad, bewees Lady Gaga haar immense talent als zangeres, songwriter en live artiest. Maar sinds ze zichzelf als superster heeft gevestigd, heeft de in New York geboren artiest ook bewezen dat ze serieuze acteerprestaties heeft, door rollen te spelen in verschillende grote projecten, waaronder American Horror Story en House of Gucci.

In 2018 speelde Gaga tegenover Bradley Cooper in de nieuwste remake van A Star Is Born. De twee zouden achter de schermen een zeer hechte band hebben ontwikkeld terwijl ze samenwerkten, wat nog sterker werd door het feit dat Cooper Gaga regisseerde en met haar acteerde.

Maar er was één scène die de acteurs samen filmden waardoor Gaga 'verwoest' achterbleef. Hoewel de twee co-sterren in het echte leven vrienden zijn, kwetste Cooper Gaga's gevoelens met een enkele opmerking.

Blijf lezen om erachter te komen wat er precies is gezegd!

Hoe Bradley Cooper de gevoelens van Lady Gaga kwetste

Bradley Cooper en Lady Gaga spraken lovend over elkaar nadat ze samenwerkten aan A Star Is Born, dat Cooper ook regisseerde. In de film portretteerde Cooper de rol van Jackson Maine, een aangespoelde countryzanger met een alcoholverslaving. Gaga speelde Ally, een singer-songwriter die is ontdekt en veranderd in een ster door Jackson.

Hoewel de twee sterren het in het echte leven goed met elkaar konden vinden, heeft Cooper sindsdien onthuld dat hij Gaga heeft 'verwoest' door haar gevoelens te kwetsen tijdens het filmen. De scène in kwestie speelt zich af wanneer Jackson en Ally ruzie krijgen terwijl Ally in bad is.

In de scène noemt Jackson Ally 'lelijk', wat niet in het script stond. Hoewel het niet in het script in deze scène verscheen, zegt Ally eerder in de film tegen Jackson dat dit een onzekerheid van haar is.

Volgens Nylon is de verwoeste blik op Ally's gezicht wanneer Jackson haar lelijk noemt, echt; Gaga was echt gekwetst om die opmerking te horen.

Cooper bevestigde dat hij niet probeerde een sterke reactie uit Gaga te krijgen - hij voelde gewoon dat Jackson dat echt tegen Ally zou zeggen om te proberen haar gevoelens te kwetsen.

"Ik herinner me dat we twee takes hadden gedaan en ik voelde me erg goed over de scène, maar zoals de meeste dagen had ik gewoon het gevoel dat we al het mogelijke moesten ontginnen, dus deden we er nog maar één", uitgelegd in een interview (via Nylon).

"Dat was geen acteur die iets uit een andere acteur probeerde te halen", vervolgde hij. "Dat waren twee personages."

Cooper voegde er toen aan toe: "Wat Jackson op dat moment met haar doet, is naar de meest kwetsbare plek gaan. Dat is wat ze al vroeg in de politiebar met hem deelde (dat ze zich lelijk voelde), dus het is een verhaal."

Nylon meldt ook dat Gaga heeft bevestigd dat ze zich kan inleven in Ally's onzekerheid over opmerkingen over haar uiterlijk. Cooper verduidelijkte echter dat de opmerking niet voelde als een "schending" van Gaga, omdat de twee zo close waren en zich "veilig voelden samen handelen".

Waren Bradley Cooper en Lady Gaga in een relatie?

Gezien de onmiskenbare chemie tussen Bradley Cooper en Lady Gaga (het is moeilijk te geloven dat er nog een superster in de race was om Ally te spelen!), evenals de lof die ze over elkaar in de media hebben gedeeld, fans hebben zich afgevraagd of de twee echt achter de schermen daten.

De geruchten werden verder aangewakkerd toen de twee samen optraden bij de Academy Awards in 2019. Het optreden was van het nummer Shallow, dat als duet werd uitgevoerd door beide acteurs in de film.

Volgens Us Weekly heeft Cooper eindelijk de geruchten tot rust gebracht, wat bevestigt dat er nooit iets romantisch was tussen hem en Gaga. Hij legde uit dat de stomende chemie die ze leken te delen op het podium bij de Oscars gewoon een act was om het publiek te vermaken en de gevoelens van hun personages vast te leggen.

“Ze worden een beetje verliefd in die scène in de film. Het is dat explosieve moment dat hen overkomt op een podium voor duizenden mensen', legde Cooper uit in een interview (via Us Weekly). "Het zou zo raar zijn geweest als we allebei op krukjes naar het publiek zaten te kijken."

Wat zei Bradley Cooper over Lady Gaga?

Dus de relatie tussen Gaga en Cooper is puur platonisch, maar het is nog steeds bekend dat de twee van tijd tot tijd over elkaar praten.

"Ze is gewoon zo vreselijk charismatisch en mooi", onthulde Cooper in een interview (via Decider). "Toen ik haar ontmoette, dacht ik: 'Als ik dat maar kan benutten… dan is het alleen aan mij om het te verknoeien.'"

Hij vervolgde: "Maar toen we begonnen samen te werken, realiseerde ik me: 'Oh, oh, de lucht is de limiet in termen van wat ze kan doen en haar toewijdingsniveau.'"

Aanbevolen: