Wat heeft Bradley Cooper gedaan sinds 'A Star Is Born'?

Inhoudsopgave:

Wat heeft Bradley Cooper gedaan sinds 'A Star Is Born'?
Wat heeft Bradley Cooper gedaan sinds 'A Star Is Born'?
Anonim

Bradley Cooper is goed bezig sinds het succes van zijn foto uit 2018 A Star is Born. Hij regisseerde en speelde in de film, samen met Lady Gaga. Geruchten dat de twee echt romantisch betrokken waren, deden de ronde. Maar helaas, er lijkt niets van gekomen.

Nee, de liefde van Bradley's leven leek zijn babymoeder te zijn, supermodel Irina Shayk. Het stel was samen sinds 2015 en had in 2017 dochter Lea de Seine verwelkomd. Jammer genoeg gingen ze uit elkaar in 2019, maar ze zien elkaar nog steeds veel co-ouderschap doen.

Sinds het maken van A Star is Born is Cooper druk bezig geweest met acteren en films produceren. En natuurlijk heeft hij de tijd genomen om het personage van Rocket te vertolken in Avengers: Endgame uit 2019.

De man heeft een lange weg afgelegd sinds zijn Hangover-filmfranchisedagen.

Laten we eens kijken naar wat Bradley Cooper heeft uitgespookt sinds zijn fenomenale succes met A Star is Born.

Familiezaken

Nou, Bradley heeft wat sommigen beschouwen als een ongewoon hechte relatie met zijn 80-jarige moeder Gloria Compano. Toen zijn vader ongeveer tien jaar geleden stierf, kwam Gloria bij Bradley wonen. En, gedurende ten minste een deel van de lockdown, hurkten ze samen neer. In september 2020 was er een moment dat ze niet eens het huis uit durfden. Hij heeft gezegd dat dat prima was omdat ze een "coole meid" was.

Maar het moet gezegd worden dat Gloria een beetje een handvol is en regelmatig probeert Bradley op de rode loper te overtreffen.

In feite, volgens de Daily Mail, stal ze vrijwel de show bij de Oscars van 2019, zittend op de eerste rij alle glitter en glamour. Ze kreeg zelfs een shout-out van Julia Roberts op het podium. We vragen ons af of Irina Shayk geamuseerd was of niet. Net als Kay, de moeder van Matthew McConaughey, geniet Gloria helemaal van Bradley's roem (en fortuin, waarschijnlijk).

Op een serieuzere toon, Bradley werd geprezen door zijn ex Irina Shayk omdat hij zo'n hands-on vader is. Hij brengt veel tijd door met de 3-jarige Lea de Seine, soms alleen, soms met moeder Irina op sleeptouw.

Shayk vertelde Elle dat hij "de meest geweldige vader" was. Ze voegde er ook aan toe dat hij 100 procent een hands-on vader is, wat betekent dat ze met zijn drieën behoorlijk wat tijd met het gezin doorbrengen.

Bradley loopt hand in hand door de straten van New York met zijn kleine prinses. De twee zijn duidelijk dol op elkaar.

Films, films en meer films

Cooper is op grote schaal gaan regisseren en produceren. Hij regisseerde en produceerde A Star is Born en was ook een producent van Joaquin Phoenix' film Joker uit 2019. En hij zal een nog titelloze Hulk Hogan-biopic produceren. We vragen ons af wie Hulk zal spelen? Hij is ook bezig gehouden met acteren. Hij speelt de hoofdrol in Nightmare Alley uit 2021, een duistere mysteriethriller. En hij zal de hoofdrol spelen in Atlantic Wall, een spannend verhaal over een soldaat die op D-Day achter de vijandelijke linies wordt gevangen..

'Maestro'

Bradley Cooper gaat zijn eerste Netflix Original-film regisseren. Het is een weelderige biopic over het leven van de legendarische componist Leonard Bernstein. Bernsteins overlijdensadvertentie in The New York Times uit 1990 noemde hem "een van de meest wonderbaarlijk getalenteerde en succesvolle muzikanten in de Amerikaanse geschiedenis". Bernstein doemde heel groot op in de jaren vijftig en zestig, met een reeks Broadway-musicals en filmaanpassingen. Wat Maestro betreft, heeft Cooper het gedekt. Hij regisseert het, neemt de titelrol op zich en heeft zelfs een hand gehad bij het schrijven van het scenario. De film, die nog in pre-productie is, zal in april 2021 beginnen met filmen. Oh ja, Cooper produceert ook de film, samen met onder meer regisseurs Martin Scorsese en Steven Spielberg. De film beslaat 30 jaar van Bernsteins leven, inclusief de tijd dat hij de muziek schreef voor West Side Story en On the Waterfront. Beiden gingen van Broadway naar film. En de film richt zich ook op het huwelijk van Bernstein met de Chileense actrice Felecia Montealegre. Velen geloven dat Bernstein alleen trouwde om te proberen te verbergen dat hij homo was. Bernstein kwam uiteindelijk uit de kast en woonde bij een mannelijke muzikaal leider in Californië. Het zal meer dan een beetje interessant zijn om te zien wat de film van alle "echte" Bernstein maakt! Dus dat ha alt je in bij Bradley Cooper en wat hij heeft uitgespookt sinds A Star is Born. Hij is overgestapt van gewoon acteren naar regisseren (en produceren). En hij is een drukke (en veelgevraagde) kerel.

Aanbevolen: