Jennifer Lopez pronkt met waanzinnig strakke buikspieren terwijl ze hint naar nieuw Netflix-project

Inhoudsopgave:

Jennifer Lopez pronkt met waanzinnig strakke buikspieren terwijl ze hint naar nieuw Netflix-project
Jennifer Lopez pronkt met waanzinnig strakke buikspieren terwijl ze hint naar nieuw Netflix-project
Anonim

Jennifer Lopez heeft een druk leven gehad sinds het uitbrengen van haar laatste album. De zangeres-actrice kopte een wereldtournee, trad op in de Super Bowl, verloofde zich, beëindigde die verloving en herleefde haar romance met ex-vriend Ben Affleck.

Lopez was ook te zien in films als Second Act en Hustlers en keert mogelijk terug naar haar acteerwortels met een nieuw Netflix-project.

Heeft JLo een hint naar een nieuwe film?

Jennifer Lopez suggereerde dat ze aan een spannend nieuw project werkte voor het streamen van reus Netflix, in een nieuwe Instagram-post. De On The Floor-zangeres poseerde in een beige broekpak, met een gebreide crop-top die haar ongelooflijke buikspieren liet zien. De 52-jarige droeg gouden oorringen en naaktmake-up voor de look, en veranderde in een gebreide jurk voor haar fotoshoot.

"Bring the beige.. NetflixOutfitCheck SomethingIsComing", schreef Lopez in het bijschrift, waarbij ze haar glamourteam en @contodonetflix, het Latino-account voor de streamer, tagde.

Lopez' fans waren meer dan enthousiast over haar geheime project en wensten haar er succes mee.

"Ik kan niet wachten om te zien wat je voor ons aan het voorbereiden bent met nieuwe projecten, ik ben zo blij en trots op je!" een fan schreef.

"ik weet niet wat je momenteel aan het koken bent, maar ik weet dat het enorm gaat worden!" zei een ander.

Sommige fans van Lopez probeerden te voorspellen aan wat voor soort project de zangeres werkt, en de ideeën zijn talrijk.

"ITS MIJN FEESTJE TOUR DOCUMENTAIRE AUB??" vroeg een fan.

"Rom-com of documentaire???" ondervroeg een ander.

In juni meldde Deadline dat het productiehuis van Jennifer Lopez een meerjarige first-look-deal met Netflix had getekend, die "speelfilms, tv-series en niet-gescripte inhoud zou omvatten, met de nadruk op projecten die diverse vrouwelijke acteurs, schrijvers en filmmakers."

JLo heeft al twee projecten in de pijplijn met de streamer, The Mother - waar de zangeres een dodelijke huurmoordenaar zou spelen die uit haar schuilplaats tevoorschijn komt om haar dochter te beschermen. Het tweede project heet The Cipher en is gebaseerd op de gelijknamige roman van Isabella Maldonado.

De zangeres traint momenteel voor haar rol als huurmoordenaar en zal later dit jaar beginnen met filmen. De film zal naar verwachting ergens in 2022 uitkomen.

Aanbevolen: