MCU's Simu Liu pronkt met zijn waanzinnig strakke buikspieren dankzij de 'Shang-Chi'-trainingsroutine

Inhoudsopgave:

MCU's Simu Liu pronkt met zijn waanzinnig strakke buikspieren dankzij de 'Shang-Chi'-trainingsroutine
MCU's Simu Liu pronkt met zijn waanzinnig strakke buikspieren dankzij de 'Shang-Chi'-trainingsroutine
Anonim

Nieuw geslagen Marvel-ster Simu Liu trainde harder dan ooit om zijn strakke figuur voor Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings te bereiken. In de 25e film in het Marvel Cinematic Universe speelt Liu de titelrol van misdaadbestrijder, de allereerste Aziatische superheld, en heeft hij ook een overwegend Aziatische cast.

De acteur verscheen onlangs op de juni-cover van het tijdschrift Men's He alth, waar hij pronkte met zijn waanzinnig strakke buikspieren en lichaamsbouw, het resultaat van zijn intense Shang-Chi-training.

Simu Liu deed de meeste stunts alleen

Volgens Liu is hij een "autodidactische man die graag flips doet in zijn achtertuin" en hij is supertrots op zijn transformatie in Shang-Chi, die een meester in Kung Fu is. De acteur tilde gewichten op en voerde dagelijks gevechtschoreografieën uit om zich voor te bereiden op zijn rol in de film.

Liu deelde de foto's met zijn gescheurde biceps op zijn sociale media-accounts en grapte dat hij "wekenlang boba opgaf" voor de fotoshoot. Hij is de eerste Oost-Aziatische persoon die de cover siert, wat voor fans een verrassing is.

Men's He alth meldde dat de acteur tot 185 pond was aangekomen en tien pond spiermassa aan zijn lichaam had toegevoegd voor de rol.

Hij had al een achtergrond in vechtsporten zoals Taekwondo, Wing Chun en gymnastiek uit zijn dagen als stuntman, maar de acteur oefende stretching om flexibeler te worden en Kung Fu te beoefenen.

De acteur deed de meeste stunts in de film en onthulde eerder hoe een bepaalde mesgrijpende vechtscène werd gefilmd na '175 takes' en 'een vrachtwagen vol gaas'.

Simu Liu's meest bekende rol is zijn vertolking van Jung Kim in de Canadese tv-sitcom Kim's Convenience. In 2015 verscheen hij in drie afleveringen van NBC's Heroes Reborn als een stuntdubbel als onderdeel van het stuntteam. Hij was ook een stunt-double voor Pete Wentz in de videoclip voor Century, het iconische nummer van Fall Out Boy.

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings staat gepland voor een release op 3 september 2021 met sterren Awkwafina (Katy), Tony Leung Chu-wai (Mandarijn), Fala Chen (Leiko Wu), Michelle Yeoh (Jiang Nan) onder anderen.

Aanbevolen: