David & Sharron van Netflix's Too Hot To Handling Showboat Hun waanzinnig getinte buikspieren

Inhoudsopgave:

David & Sharron van Netflix's Too Hot To Handling Showboat Hun waanzinnig getinte buikspieren
David & Sharron van Netflix's Too Hot To Handling Showboat Hun waanzinnig getinte buikspieren
Anonim

Na het bingewatchen van Netflix' Tiger King, duikt de nieuwste toevoeging aan onze schuldige genoegens online op in de vorm van de stomende nieuwe reality-tv-datingwedstrijd getiteld Too Hot to Handle. Veel mensen zeggen dat het een kruising is tussen een sociaalpsychologisch experiment en trash-tv die niet bedoeld is om gezond naar te kijken. Het gaat om een stel hete en sexy twintigers die samenkomen in Punta Mita, een exclusief toevluchtsoord op een eiland ergens in de Stille Oceaan. De weelderige locatie telt ook beroemde mensen zoals de Kardashians en Gwyneth P altrow als enkele van hun vaste klanten.

Afbeelding
Afbeelding

Het datingspel met een twist

Maar in tegenstelling tot het gebruikelijke contact dat je van andere datingwedstrijden kunt verwachten, heeft Too Hot To Handle een twist. Het potgeld van $ 100.000 kan alleen worden gewonnen als de singles gedurende hun hele maand op het eiland elke vorm van seksueel contact vermijden. Eigenlijk is het een groep schaars geklede hotties die deelnemen aan een brutaal eerlijke documentaire over het vinden van betekenis in hun relaties en hopelijk het opbouwen van meer volwassen verbindingen die verder gaan dan seks.

Temptation Island

Tijdens de serie vormden een aantal stellen een koppel, maar probeerden ze de regels niet te overtreden. Sommigen waren succesvol, maar de meer beruchte richtten grote schade aan toen ze werden betrapt op zoenen en vrijen. We kijken naar jou, Francesca en Harry. Als je kerels hebt met perfecte wasbordbuikspieren die rondlopen met zonnebrandcrèmes die klaar staan om je snel in te smeren, is de verleiding maar al te duidelijk. Geval in punt? David Birtwistle - de 28-jarige Brit wiens zoektocht naar liefde hem naar Casa Tau in Punta Mita bracht.

Afbeelding
Afbeelding

Abs For Days

David pronkt met zijn waanzinnig strakke buikspieren op zijn officiële Instagram-account, tot grote vreugde van zijn 460.000 volgers natuurlijk. Het is geen wonder dat de man alle goederen heeft, hij is tenslotte een fitness- en voedingscoach. Maar afgezien van de onbeperkte porties hotness op sociale media, is David een behoorlijk geslaagde vangst. De in Londen gevestigde romeo speelde semi-professioneel rugby voor de Wasps Rugby Club, en hij heeft een diploma in kracht en conditie van de Londense St. Mary's University. Hij is de oprichter van Endeavour Life - een innovatief programma dat voeding, fitness en actiegerichte prestatiecoaching combineert voor de gewone man die meer uit het leven wil. Als Nike-ambassadeur deelt David ook trainingsvideo's en vetverliesgidsen op zijn YouTube-kanaal. In de eerste aflevering van de serie zegt hij: "Hoe beschrijf je een typisch Britse heer? Ik probeer gewoon een aardige vent te zijn. Doe iets waar mijn moeder aan het eind van de dag trots op zou zijn. heb lijnen. Ik heb geen strategie. Eigenlijk loop ik gewoon een bar binnen en doe mijn shirt uit. Gesorteerd. " Nou, de dames lijken het ermee eens te zijn.

Afbeelding
Afbeelding

Sharron brengt het op

Een ander castlid dat zijn troeven op Instagram heeft laten zien, is Sharron Townsend, geboren in New Jersey. Met 399.000 enthousiaste volgers is deze Amerikaanse hottie echter geen onbekende voor reality-tv. De aspirant-acteur en -model nam in 2017 deel aan de MTV-show Undressed. Naast zijn lijst met prestaties maakte Sharron ook deel uit van het Franklin en Marshall College varsity-worstelteam, met 112 overwinningen op zijn naam. Sharron werd twee jaar geleden tot Mr. Pennsylvania gekroond en studeerde af met een graad in economie. Vermeldenswaard is trouwens ook het feit dat hij vice-president was van de National Honor Society, wat aantoont dat hij niet alleen de spierkracht heeft, maar ook de hersens. Zijn Instagram-account is prachtig bezaaid met topless foto's en enkele van zijn modellenwerk. Op de eerste dag op het eiland bekent hij: "Ik ben een feminist, ja. Ik studeer Vrouwen- en Genderstudies aan de universiteit. Als je echt oplet, krijg je de blauwdruk van hoe je vrouwen kunt oppikken. Ik speel zeker de veld. Je kunt nooit te veel opties hebben. Daarom hebben sportteams spelers op de bank. Overal waar ik ga, kan ik een vrouw ontmoeten." En met zulke buikspieren om mee te pronken, geloven we hem op zijn woord.

Afbeelding
Afbeelding

Een gemeenschappelijk liefdesbelang

Op een bepaald moment in de serie keken David en Sharron allebei naar Rhonda, het 27-jarige model uit Atlanta, Georgia. Hoewel de seksloze regel de singles vanaf dag één op scherp heeft gezet, hebben ze een groot deel van gezonde knuffels en flirtmomenten met haar gehad. Hoewel David Rhonda als eerste uitkoos, deelde Sharron een intieme kus met haar voordat Lana, de virtuele gids, de groep zelfs over de regels kan vertellen.

Nou, we zullen het seizoen niet verder voor je verpesten. Het is aan jou om meer te weten te komen over deze twee hotties en of hun waanzinnig gespierde buikspieren hen kunnen helpen ware liefde en een zinvolle relatie op het eiland te vinden.

Aanbevolen: