Lenny Kravitz pronkt met zijn ongelooflijk strakke buikspieren dankzij zijn trainingsroutine

Inhoudsopgave:

Lenny Kravitz pronkt met zijn ongelooflijk strakke buikspieren dankzij zijn trainingsroutine
Lenny Kravitz pronkt met zijn ongelooflijk strakke buikspieren dankzij zijn trainingsroutine
Anonim

Lenny Kravitz plaatste een afbeelding van zichzelf in de keuken, met zijn waanzinnig gespierde buikspieren volledig zichtbaar, en fans kwijlen over de hitte die hij zojuist in hun leven heeft gebracht. Het 57-jarige muziekicoon brengt de meeste mannen van de helft van zijn leeftijd tot absolute schande. Het is duidelijk te zien dat zijn lichaam een tempel van perfectie is, en dat is allemaal te danken aan zijn levensstijlkeuzes en ongelooflijke trainingsroutine.

Mannen streven ernaar om op hem te lijken, en vrouwen streven ernaar om bij hem te zijn. Na de release van deze zinderende foto begonnen fans dieper te graven in de levensstijl van Lenny Kravitz om te zien welke acties hij onderneemt om zijn enorm aantrekkelijke en ongelooflijk fitte lichaamsbouw te bereiken.

Tussen zijn veganistische levensstijl, zijn toewijding om eenvoudig te leven en de laserfocus die hij op zijn trainingsroutine legt, lijkt het erop dat Lenny Kravitz weet hoe hij voor zichzelf moet zorgen en zijn lichaam er goed uit moet laten zien en zich goed voelt.

Lenny Kravitz's ongelooflijke lichaamsbouw

De meesten van ons zien er nooit zo goed uit - ooit - laat staan op 57-jarige leeftijd. Maar op de een of andere manier, voor Lenny Kravitz, hoe dichter hij bij de 60 komt, hoe fitter hij lijkt te lijken. Hij heeft echt gedefinieerd dat hij gezond is en er op zijn best uitziet, en veel fans wijzen erop dat zijn toewijding aan het leven van een veganistische levensstijl veel lof verdient. Het weglaten van vlees uit zijn dieet heeft geresulteerd in het weglaten van verschillende chemicaliën en vetten die zijn lichaam gewoon niet nodig heeft.

Kravitz zet zich ook in voor eenvoudig leven. Hij verhuisde naar de Bahama's en leeft een zeer uitgeklede, vereenvoudigde levensstijl, omringd door de natuur en de elementen van de aarde. Als onderdeel van zijn dagelijkse routine besteedt Kravitz tijd aan trainen en is hij lasergericht als het gaat om het onderhouden van zijn trainingsroutine.

The Jungle Workout

Degenen onder jullie die een hekel hebben aan naar de sportschool gaan, kunnen er zeker van zijn dat Kravitz ook niet graag op deze manier traint. In feite noemt hij zijn oefeningsritueel de 'jungle workout', en het is als niets waar je ooit van hebt gehoord.

Om te beginnen is er 's ochtends cardio, 's middags de nadruk op gewichtheffen en 's avonds wordt er meer cardio nagestreefd. Schokkend genoeg heeft dit nooit betrekking op daadwerkelijke apparatuur. Kravtiz' slopende jungle-workout ziet hem de elementen gebruiken die hem omringen, die al snel vertrouwd worden als onderdeel van zijn ritueel.

Hij gebruikt de paden die door zijn eigendom lopen en loopt tussen de jungle en weelderige groene bomen, en als hij terugkomt, is zijn gewichthefbank eigenlijk een kokospalm.

Voor fans die geen directe toegang tot de jungle hebben, is het goede nieuws dat zijn eigenlijke training een basistraining is die voornamelijk bestaat uit verschillende herhalingen van jumping jacks en pull-ups, die gemakkelijk in elke omgeving kunnen worden gedupliceerd.

Bewijs dat leeftijd niets meer is dan een getal, zijn passie om fit en gezond te blijven wordt onthuld wanneer hij verslaggevers vertelt; "Mijn beste vorm is niet achter me, maar nu voor me. We blijven die balk verplaatsen naarmate we ouder worden."

Aanbevolen: