Sydney Sweeney pronkt met haar waanzinnig strakke buikspieren dankzij deze volledige trainingsroutine

Inhoudsopgave:

Sydney Sweeney pronkt met haar waanzinnig strakke buikspieren dankzij deze volledige trainingsroutine
Sydney Sweeney pronkt met haar waanzinnig strakke buikspieren dankzij deze volledige trainingsroutine
Anonim

Sydney Sweeney is een magneet geworden voor degenen die haar willen opbouwen of afbreken. Dat is het gebied om een massieve ster te worden. Ondanks dat het nog maar de dag van gisteren was toen een select aantal mensen luidkeels het doorbraakpotentieel van Sydney verkondigde, is ze vandaag een icoon. Dankzij haar Emmy-genomineerde uitvoeringen op zowel HBO's Euphoria als White Lotus, weten totale vreemden alles over haar, van haar financiële problemen tot haar mysterieuze geheime verloofde. Ze weten ook wat Sydney doet om in vorm te blijven.

Hoewel het absoluut onmogelijk is om te weten wat de precieze trainingsroutine of het dieet van een ster is, is Sydney opmerkelijk open geweest over hoe ze in staat is om haar buikspieren strak te houden, dijen strak en ronduit bruisend. Hoewel de levensstijl en het lichaam van iedereen anders zijn gebouwd, is het niet meer dan normaal om onder de indruk te zijn van de lichaamsbouw van Sydney. Ook al heeft ze genetica aan haar zijde, iedereen die iets over haar weet, is zich bewust van de enorme hoeveelheid werk die ze steekt om er goed uit te zien en zich goed te voelen. Maar haar levensstijl verandert voortdurend. Dit is wat we zeker weten over haar trainingsroutines…

Wat is het dieet van Sydney Sweeney?

Abs worden gemaakt in de keuken. Het is een oud gezegde, maar het is waar. Sydney is echter nooit het type geweest dat haar fans een specifiek dieet predikt. In feite is wat ze heeft gezegd over wat ze consumeert nogal tegenstrijdig. Hoewel ze nooit iets drinkt dat vol zit met calorieën (zoals alcohol of frisdrank), eet ze ze wel met trots.

"Ik heb nog nooit koffie geprobeerd", zei Sydney tegen Bustle. "Ik drink alleen water - om welke reden dan ook, toen ik ongeveer 12 was, besloot ik dat ik alleen water zou drinken en ik bleef erbij. Ik hou van water, het is mijn ding. Ik eet suiker, dus het komt in balans. In plaats van koffie, neem ik wat Zweedse vis of iets dergelijks als ik moe ben. Ik heb een Shirley-tempel gehad om te vieren, maar ik voel me prima met alleen water."

Hoe blijft Sydney Sweeney in vorm?

In een recente vlog liet Youtuber Momo Cocoa haar fans zien hoe ze 24 uur lang het dieet en bewegingsplan van Sydney Sweeney probeerde. Het plan was gebaseerd op informatie die Sydney zelf heeft onthuld. Dus, in tegenstelling tot talloze online artikelen, liet de vlog echte routines en soorten trainingen zien die Sydney doet om in vorm te blijven.

Hoewel Sydney behoorlijk intense dingen doet om in vorm te blijven, doet ze ook veel aan wandelen. Dit komt vooral door haar geadopteerde hond, Tank, die ze elke ochtend en middag meeneemt voor een wandeling. In een interview met Bustle zei ze: "Ik probeer mijn hond twee keer per dag uit te laten. We zullen 's ochtends een wandeling van 2 mijl doen en 's avonds nog een keer als ik kan."

Dit was zeer nuttig bij het proberen in vorm te blijven tijdens de lockdown van 2020. Ze deed ook veel aan hardlopen in haar omgeving. Sydney bouwde echter ook een buitengymnastiek op haar dak, waardoor ze met wat apparatuur kon trainen. Maar net als veel mensen is ze een fan van een online HIIT-workout.

"Ik zal thuis een trainingsvideo maken, zoals een DOGPOUND-video. Soms is het moeilijk als ik apparatuur mis, maar het is te doen", voegde Sydney eraan toe.

Wat deze trainingen inhouden, Sydney werkt constant aan haar kern, waardoor haar buikspieren absoluut versnipperd blijven. Maar ze doet veel lichaamsgewichttrainingen gericht op haar benen, billen, schouders en borst. En ze lijkt het ook leuk te vinden om met wat lichte tot middelzware gewichten te trainen, volgens verschillende trainingen die ze online heeft geplaatst.

Sydney Sweeney doet MMA

Volgens Women's He alth Mag sloot Sydney zich aan bij een dojo toen ze nog maar 14 jaar oud was en is sindsdien een zwarte band geworden, wat indruk maakte op veel fans op Instagram en Twitter.

"Ik was het enige meisje in deze dojo en ik wilde neuken met de [geesten] van alle jongens", vertelde ze ooit aan Porter."Dus ik heb alles helemaal roze - wikkels, handschoenen, gebitsbeschermer, alles - want als je de ring binnenloopt als een meisje dat roze draagt, hebben de jongens zoiets van 'wat dan ook'. Maar dan, wanneer je hun eenkunt schoppen, het is het beste gevoel ooit.”

Als onderdeel van het volhouden van haar MMA-training, doet Sydney veel kerntrainingen om het midden van haar lichaam fit genoeg te houden om rond stoten en trappen te manoeuvreren en haar te stabiliseren terwijl ze woede loslaat op haar spaarpartner.

Het is duidelijk dat haar MMA-geschiedenis haar helpt voor haar aanstaande niet bekendgemaakte rol in de superheldenfilm, Madame Web. Tijdens een recent interview met The Hollywood Reporter zei Sydney dat ze veel vechttraining, Reformacore Pilates en bewegingstraining doet ter voorbereiding op haar rol.

Sydney Sweeney is altijd al in sport geweest

"Ik hield van alle competitiesporten", zei Sydney over haar jeugd in de staat Washington tijdens een recent interview met The Los Angeles Times."Ik wakeboard, ik skiede, ik voetbalde - maar toen ik naar L. A. kwam [om te acteren] had ik geen tijd voor teamsporten. Mijn ouders wilden dat ik die interactie in die groepsomgeving had. Ik ben erg atletisch en ik had een vriend die begon met trainen. Ik was er door gefascineerd en ik begon naar zijn trainingen te gaan en hem gewoon te bekijken en mee te doen."

Aanbevolen: