Twitter reageert als Sam Asghari beweert dat Britney 'absoluut' terugkeert naar het podium

Inhoudsopgave:

Twitter reageert als Sam Asghari beweert dat Britney 'absoluut' terugkeert naar het podium
Twitter reageert als Sam Asghari beweert dat Britney 'absoluut' terugkeert naar het podium
Anonim

Nadat Britney Spears zich uitsprak over het stoppen met muziek, heeft haar vriend, Sam Asghari, andere plannen in gedachten.

Sam Asghari werd benaderd door paparazzi en ondervraagd over de mogelijke terugkeer van de ster naar muziek. Het vriendje van superster, Britney Spears, beantwoordde woensdag een brandende vraag die alle fans graag wilden horen.

"Denk je dat Britney-fans haar terug op het podium zullen zien?" Sam antwoordde: "Absoluut, man", gevolgd door een… "Hopelijk."

Het is nog steeds onduidelijk of Britney Spears ooit nog zal optreden."De advocaat van de popster had eerder beweerd dat ze niet zou optreden zolang haar vader, Jamie Spears, haar carrière beheerste. Haar vader stemde er onlangs echter mee in zijn rol als conservator neer te leggen zodra er een goed plan is opgesteld."

Sam Asghari Reactie

Spears ging in juni naar Instagram met een post die klonk als het einde van elke comeback-speculatie voor de popsensatie.

"Voor degenen onder jullie die ervoor kiezen mijn dansvideo's te bekritiseren… kijk, ik ga binnenkort niet op podia optreden terwijl mijn vader zich bezighoudt met wat ik draag, zeg, doe of denk ???‍♀️ ?!!!! Dat heb ik de afgelopen 13 jaar gedaan … Ik zou veel liever video's delen JA vanuit mijn woonkamer in plaats van op het podium in Vegas, waar sommige mensen zo ver weg waren dat ze mijn hand niet eens konden schudden en ik kreeg uiteindelijk altijd een contacthigh van wiet … En nee, ik ga geen zware make-up opdoen en proberen het opnieuw op het podium te proberen en jarenlang niet in staat zijn om het echte werk te doen met remixen van mijn liedjes en smeken om te zetten mijn nieuwe muziek in mijn show voor MIJN fans … dus ik stop ermee !!!!"

Britney belichtte haar ervaring in de schijnwerpers en kondigde zelfs haar pensionering aan. Gelukkig voor fans heeft de ster nog wat hoop over.

"Ik vind het niet leuk dat mijn zus opdook bij een prijsuitreiking en MY SONGS voor remixes uitvoerde !!!!! Mijn zogenaamde ondersteuningssysteem heeft me diep gekwetst !!!! Dit conservatorium heeft mijn dromen vermoord … dus alles wat ik heb is hoop en hoop is het enige in deze wereld dat heel moeilijk te doden is … toch proberen mensen het nog steeds !!!!…"

Britney Spears' Explosive Post

Britney hield zich niet in.

Fans bidden dat dit recentere nieuws van Sam Asghari nauwkeuriger is. De wereld is er niet klaar voor om toekomstige muziek van dit getalenteerde icoon los te laten.

Aanbevolen: