John Boyega onthult dat het mogelijk is dat hij terugkeert naar de 'Star Wars'-franchise

John Boyega onthult dat het mogelijk is dat hij terugkeert naar de 'Star Wars'-franchise
John Boyega onthult dat het mogelijk is dat hij terugkeert naar de 'Star Wars'-franchise
Anonim

Star Wars-acteur John Boyega heeft zich uitgesproken over Disney's mishandeling van zijn personage Finn, evenals andere niet-blanke personages in de Star Wars-franchise. Na de release van The Rise of Skywalker in 2019 heeft Boyega openlijk zijn desinteresse getoond in het maken van toekomstige films.

“Eerlijk gezegd, uit de grond van mijn hart, denk ik niet dat ik dat ben. Ik denk niet dat ik dat ben. Ik voel me echt zo. Dit is echt die film, ik denk dat iedereen het niet gelooft, maar dit is die oorlog die gewoon een einde maakt aan alles, zei hij.

De 29-jarige acteur kondigde ook op sociale media aan dat hij de rol niet opnieuw wilde spelen in een andere Star Wars-film.

De toekomst van Boyega's betrokkenheid bij de Star Wars-franchise - of het gebrek daaraan - is misschien nog niet helemaal in steen gebeiteld.

In een opnieuw opgedoken interviewclip zei Boyega dat hij zou terugkeren naar de franchise als 'de juiste mensen erbij betrokken zijn'.

"Hoe dan ook, ik sta open voor het gesprek, zolang het Kathleen [Kennedy], J. J. [Abrams] is, en misschien iemand anders en het team, het is een goed idee", legde hij uit.

Boyega's verklaring was een verrassing voor veel fans, gezien zijn klachten over de franchise in het verleden. In een interview met de Britse GQ bekritiseerde de acteur Disney omdat het zijn personage opzij duwde in de Star Wars-verhaallijn.

“[W] ik zou tegen Disney zeggen: breng geen zwart personage naar voren, breng ze niet op de markt om veel belangrijker te zijn in de franchise dan ze zijn, en laat ze dan aan de kant schuiven. Het is niet goed, 'zei Boyega. "Je wist wat je met die andere mensen moest doen."

"Ze gaven alle nuance aan Adam Driver, alle nuance aan Daisy Ridley", voegde hij eraan toe, verwijzend naar de vervolgfilm Star Wars: The Force Awakens. "Laten we eerlijk zijn. Daisy weet dit. Adam weet dit. Iedereen weet het. Ik stel niets bloot.”

Na het interview gaf Boyega een verklaring af op Twitter waarin hij uitlegde dat zijn opmerkingen niet bedoeld waren om een persoon te targeten die betrokken was bij de Star Wars-franchise. In feite legde hij kort daarna uit dat hij een gevoel van "duidelijkheid" wilde bieden aan de huidige situatie:

Gezien de opmerkingen van Boyega in de interviewclip, hopen fans van de geliefde franchise Finn misschien terug te zien keren naar het Star Wars-universum - als Disney besluit dat het de moeite waard is om de juiste mensen erbij te betrekken, dat wil zeggen.

Boyega's optreden als de zeer bekwame stormtrooper Finn, die de harten van veel oude en nieuwe fans veroverde, is te zien in de drie Star Wars-films The Force Awakens (2015), The Last Jedi (2017) en The Rise Of Skywalker (2019), die beschikbaar is om te bekijken op Disney+.

Aanbevolen: