Britney Spears vervreemde moeder reageert op het huwelijk van Sam Asghari ondanks dat ze niet is uitgenodigd

Inhoudsopgave:

Britney Spears vervreemde moeder reageert op het huwelijk van Sam Asghari ondanks dat ze niet is uitgenodigd
Britney Spears vervreemde moeder reageert op het huwelijk van Sam Asghari ondanks dat ze niet is uitgenodigd
Anonim

Britney Spears' vervreemde moeder Lynne Spears heeft zich uitgesproken nadat haar dochter met Sam Asghari was getrouwd, ondanks dat ze niet was uitgenodigd voor de ceremonie.

Britney Spears moeder schreef dat het er 'stralend' en 'gelukkig' uitzag

"Je ziet er stralend en zo gelukkig uit!" de 67-jarige reageerde op de Instagram-post van de Grammy-winnende zanger op vrijdag. Het stel trouwde in het huis van Britney in Thousand Oaks, Californië.

"Je bruiloft is de 'Droom'-bruiloft! En als je het bij je thuis hebt, is het zo sentimenteel en speciaal! Ik ben zoooo blij voor je! Ik hou van je!" Lynne schreef.

Britney Spears heeft haar vader Jamie niet uitgenodigd voor haar bruiloft

Britney liep alleen door het gangpad en liet haar vader en voormalig conservator Jamie Spears, 69, van de gastenlijst. Ondertussen waren A-lijststerren als Madonna, Paris Hilton, Selena Gomez en Drew Barrymore aanwezig.

De zus van de jongere zangeres van de "Toxic" zanger, Jamie Lynn Spears, 31, was ook niet uitgenodigd voor de uitbundige ceremonie, na hun ruzie over Jamie's betrokkenheid bij Britney's conservatorium.

Page Six meldt dat haar broer Bryan, 45, naar verluidt een uitnodiging had gekregen, maar ervoor koos om niet aanwezig te zijn. Britney's vader kreeg de leiding over Britney's persoonlijke en medische beslissingen, en controleerde haar nalatenschap van miljoenen dollars gedurende 13 jaar.

Haar moeder Lynne had geen formele rol in het conservatorium, maar Britney heeft haar vaak uitgehaald voor haar controle achter de schermen. Ze beweerde zelfs in een inmiddels verwijderde Instagram-post in november 2021 dat zij de architect erachter was.

Britney Spears heeft gedreigd haar familie aan te klagen voor haar 13-jarige conservatorium

"Mijn vader is niet slim genoeg om ooit aan een conservatorium te denken, ' zei Britney. 'Mijn vader is misschien 13 jaar geleden aan het conservatorium begonnen … maar wat mensen niet weten, is dat mijn moeder degene is die gaf hem het idee. Die jaren krijg ik nooit meer terug", schreef Spears online.

"Ze heeft in het geheim mijn leven verpest … en ja, ik zal haar en Lou Taylor erop aanspreken … dus neem je hele 'ik heb GEEN IDEE wat er aan de hand is'-houding en ga voor de gek!!!! " In 2021 heeft de zangeres gezegd dat ze haar familie wil aanklagen omdat ze het conservatorium meer dan tien jaar heeft laten voortduren.

Britney Spears beweert dat het conservatorium haar verhinderde te trouwen en meer kinderen te krijgen

Britney Spears schokte de wereld toen ze in juni 2021 getuigde dat haar voogdijschap, dat in 2008 werd ingesteld, haar verhinderde te trouwen of nog een kind te krijgen. De wettelijke voogdij werd afgelopen november door een rechter beëindigd, waardoor de zangeres eindelijk kon trouwen met haar langdurige partner Sam Asghari.

"Ik wil kunnen trouwen en een baby krijgen", zei ze vorig jaar tijdens een conservatoriumhoorzitting.

Eerder dit jaar kondigde de moeder van twee aan dat ze haar eerste kind verwachtte met de fitnesstrainer en acteur. Maar helaas bracht ze fans een paar weken later op de hoogte om te onthullen dat ze een miskraam had gehad.

Aanbevolen: