Fans reageren als Drake Bell berichten van minderjarige fans toespreekt

Inhoudsopgave:

Fans reageren als Drake Bell berichten van minderjarige fans toespreekt
Fans reageren als Drake Bell berichten van minderjarige fans toespreekt
Anonim

De acteur is al maanden in de krantenkoppen vanwege een zaak van het in gevaar brengen van kinderen waaraan hij in de zomer schuldig had gepleit, maar daarover had gezwegen…. tot nu toe.

In een video die op zijn Instagram-account werd geplaatst, loste Bell veel vragen op die mensen over hem en zijn situatie hadden.

Drake legt uit dat hij 'fouten heeft gemaakt' door een minderjarige te sms'en

Bell begon de clip, die hij donderdag plaatste, door te zeggen dat het nieuws over wat er met hem aan de hand is "helemaal vals en verkeerd" is.

Hij vertelt zijn volgelingen dat hij hen een uitleg verschuldigd is over de zaak, die volgens hem vol "valse beweringen" was.

De 35-jarige werd door de staat Ohio aangeklaagd voor sms-berichten die hij stuurde naar een fan die jonger was dan 18 jaar. Hij werd veroordeeld tot een proeftijd en taakstraf.

Drake legt uit dat hij haar leeftijd niet kende, en toen hij eenmaal had geïnformeerd dat ze minderjarig was, stopte hij met haar te praten, maar ze zou toch proberen contact met hem op te nemen.

"Deze persoon bleef naar shows komen en betaalde voor meet & greets, terwijl ik niet wist dat dit dezelfde persoon was met wie ik online communiceerde," beweerde hij.

Hij maakte heel duidelijk dat de berichten niet seksueel waren en dat hij nooit foto's stuurde of iets fysieks met het meisje deed, erop wijzend dat hij in de gevangenis zou zitten als hij dat wel had gedaan.

Bell legt vervolgens uit waarom hij besloot schuldig te pleiten voor het verzenden van "roekeloze en onverantwoordelijke sms-berichten".

“Toen ik een pleidooiovereenkomst kreeg, vanwege de berichten, voelde ik dat dit de beste manier was om dit snel achter de rug te krijgen, en voor alle betrokkenen om verder te kunnen gaan. En voor mij om weer te doen waar ik van hou, en dat is muziek maken voor jou, verklaarde hij.=

Fans stuurden steun en zeiden dat ze dachten dat hij onschuldig was

In de reacties van de post zorgden de fans van Bell ervoor dat ze hem lieten weten dat ze hem nog steeds steunen.

“We steunen je Drake! we houden van je, 'vertelde een persoon hem.

“Ik wist dat je een onschuldige man was,” merkte iemand anders op.

IMG_7634
IMG_7634

Anderen bedankten de acteur voor het eindelijk duidelijk maken van wat er is gebeurd.

“Bedankt voor het uitspreken van de zaak, Drake,” zei een vrouw.

Aanbevolen: