Chris Brown lekt geschrapt vers van Kanye West's 'Danda'-album te midden van vete, en fans zijn er dol op

Chris Brown lekt geschrapt vers van Kanye West's 'Danda'-album te midden van vete, en fans zijn er dol op
Chris Brown lekt geschrapt vers van Kanye West's 'Danda'-album te midden van vete, en fans zijn er dol op
Anonim

Het lijkt erop dat Chris Brown niet van plan is om op korte termijn een einde te maken aan zijn vete met Kanye West.

De R&B-zanger ging op 4 september naar zijn Instagram om een fragment te delen van het couplet dat hij had opgenomen, dat bedoeld was om te worden opgenomen op West's tiende studioalbum, Donda.

Na de release van het project waren veel artiesten, waaronder Brown, verbijsterd toen ze ontdekten dat ze de cut niet hadden gehaald en werden ze uiteindelijk helemaal uit het album weggelaten.

Brown, in het bijzonder, was erg luidruchtig door te zeggen dat hij West - een oude vriend en frequente medewerker - niet respecteerde omdat hij hem niet op de plaat had opgenomen toen hij zijn couplet al had afgerond.

De hitmaker "With You" was net zo geïrriteerd door het feit dat hij van niemand in het kamp van West een waarschuwing kreeg, wat iedereen van streek zou hebben gemaakt nadat ze hun tijd hadden besteed aan het werk van iemand anders.

Nou, Brown liet uiteindelijk het couplet vallen dat bedoeld was voor het nummer "New Again", maar voor degenen die het officiële nummer hebben gehoord, is de zang van de Grammy-winnaar opvallend afwezig, dus besloot hij zijn versie uit te brengen gratis.

Fans hebben sindsdien gereageerd op de uitgelekte clip van Brown en West en zeggen dat de niet-uitgebrachte versie veel beter klinkt dan het origineel, terwijl anderen zich afvroegen waarom de "Good Life"-rapper Brown's couplet niet zou wissen, gezien hoe goed het is past bij de baan.

Wat het geval ook moge zijn, de vader van twee was niet de enige artiest die bij Donda was gebleven ondanks dat hij materiaal voor het album had opgenomen, waaronder Soulja Boy, die zei dat hij het respect had verloren voor de Yeezy-oprichter omdat hij niet gaf hem een waarschuwing dat zijn vers ook niet zou uitkomen.

”U Psy. Je droeg ook echt die troefhoed. Je deed veel oubollige dingen in je carrière en kreeg een pass. Bih s na excuses aan Taylor swift @kanyewest, 'schreef Soulja op Twitter, slechts enkele minuten na de release van Donda.

Blijkbaar wist hij op dat moment al dat West hem bij Donda had achtergelaten.

Aanbevolen: