Twitter vermoedt drama terwijl Drake releasedatum 'Certified Love Boy' onthult te midden van vete met Kanye

Twitter vermoedt drama terwijl Drake releasedatum 'Certified Love Boy' onthult te midden van vete met Kanye
Twitter vermoedt drama terwijl Drake releasedatum 'Certified Love Boy' onthult te midden van vete met Kanye
Anonim

Het wordt heet tussen de bekende rappers Drake en Kanye West. De vete tussen de twee is snel geëscaleerd. Vorige week kwam het op het punt dat West Drake's adres online lekte naar miljoenen fans. Groot gelijk!

De recente vete is gekoppeld aan het muziekreleaseschema van de twee en hun geschiedenis met realityster Kim Kardashian. Hoewel het leek alsof West de overhand had in de laatste categorie, aangezien hij en Kardashian getrouwd en gescheiden zijn en kinderen hebben, heeft Drake een geschiedenis van rappende raadselachtige teksten die naar verluidt gaan over zijn vroegere prestaties met het model.

Volgens Pitchfork heeft Drake zijn 12-jarige vete met West opnieuw aangewakkerd na het rappen van harde teksten over de andere rapper op zijn nieuwste diss-track "Betrayal", met Trippie Redd. Hun laatste ruzie zou te maken hebben met de release van Drake's aankomende album Certified Lover Boy. Drake rapt, "Al deze dwazen ik ben beefin' dat ik amper ken. Vijfenveertig, 44, laat het gaan. Je verandert niets voor mij, het is in steen gebeiteld," vermoedelijk verwijzend naar West, die al jaren onder de alias Ye gaat.

Er werd gedacht dat de twee allebei op dezelfde dag nieuwe muziek zouden uitbrengen, maar de releasedatum voor het Donda-album van West verandert voortdurend. Dat zou Drake's frustratie verklaren. Het meest recente nieuws suggereert dat Drake's Certified Lover Boy-releasedatum is verplaatst naar 3 september.

Fans houden hun ogen open voor meer informatie van de rapper en ze denken een aanwijzing te hebben gevonden via ESPN's SportsC enter.

Op het scherm was een figuur te zien die een bord omhoog hield met de tekst: "CLB 3 september." Maar dit is niet bevestigd als een officiële releasedatum, volgens een bericht dat Drake's vertegenwoordigers aan The Rolling Stone hebben geuit.

Dit heeft er niet toe geleid dat fans de hoop hebben opgegeven. Velen zijn naar Twitter gegaan om hun mening te uiten over de vete tussen West en Drake, en over Drake's nieuwe geruchten releasedatum. Een fan twitterde: "Als Drake en Kanye op dezelfde dag vallen, ga ik heen en weer tussen de albums, want dat zou grappig zijn."

Kies partij, één fan woog mee. Ze schreven: "Als Drake en Kanye op dezelfde dag zouden vallen, zou ik het album van Drake twee keer tegen het lijf lopen voordat ik zelfs maar naar Kanye's albumhoes keek."

"Kanye krijgt misschien de eerste sprong in aantal, maar ik durf te wedden dat Drake op de lange termijn meer luisterbeurten krijgt. Drake zal nummers hebben die je op repeat en in de club kunt spelen", zei een derde.

Producent Brandon Ray Thomas deed het vuur aan. Hij schreef: "Het is al bijna september! Kanye en Drake vallen allebei uit. Ik heb ook wat hitte op komst. Blij dat ik geduldig ben gebleven! Kunst imiteert het leven, het is tijd!"

Hoewel het voor de twee een race naar de finish lijkt te zijn, lijken fans maar één ding te willen: nieuwe muziek, alsjeblieft.

Aanbevolen: