Nieuwe trailer voor Hulu Originals 'The Kardashians' ontvangt gemengde reacties van sociale media

Inhoudsopgave:

Nieuwe trailer voor Hulu Originals 'The Kardashians' ontvangt gemengde reacties van sociale media
Nieuwe trailer voor Hulu Originals 'The Kardashians' ontvangt gemengde reacties van sociale media
Anonim

Om oudejaarsavond te vieren, hebben Hulu en alle leden van de Kardashian-familie met hun fans een voorproefje gedeeld van wat ze kunnen verwachten van hun aankomende show The Kardashians. De trailer toont ook alle Kardashian- en Jenner-vrouwen die zeggen: "Gelukkig nieuwjaar allemaal", terwijl Kylie Jenner haar babybuil wiegt.

Hoewel de trailer door zijn fans overal op sociale media wordt geprezen, hebben sommige Twitter-gebruikers een probleem met de trailer en de show helemaal. Een gebruiker twitterde zelfs: "Echt waar? Was vroeger mijn favoriete streamingdienst, maar nu niet meer! Mijn abonnement opzeggen." Hun fans zijn echter aan hun zijde blijven staan, waarbij een gebruiker terugkaatst op de tweet door te antwoorden: "Goede mensen zoals jij zijn het probleem in de huidige samenleving … je abonnement zal niet worden gemist …."

Instagram is ook heen en weer gegaan tijdens de show, waarbij de meeste gebruikers zich op Kourtney Kardashian concentreerden. Een Instagram-gebruiker vroeg: "Waarom Kourtney altijd degene is die eruitziet alsof ze daar niet wil zijn? Lol." Een andere Instagram-gebruiker reageerde op deze opmerking en zei: "Het lijkt er al op dat ze er overheen is en niet wil stoppen met filmen lol." Afgezien van hun mening, zijn fans doorgegaan met het bespreken van hun opwinding, waarbij sommigen zeiden dat deze trailer het beste was dat ze het hele jaar hebben gezien.

De Kardashians hebben hints gegeven over wat ze kunnen verwachten van de komende serie

Geruchten over de nieuwe show kwamen kort voor de seriefinale van Keeping Up with the Kardashians. De serie eindigde twintig seizoenen op 20 juni 2021. Sindsdien is de show een van de langstlopende reality-tv-series in de Verenigde Staten geworden.

Kim Kardashian sprak later over de show in een interview met WSJ Magazine, waarop ze zei: Ik denk dat het een andere kant zal zijn. Maar ik zou niet zeggen dat onze dwaze kanten er niet uitkomen.”

Ze liet ook doorschemeren dat Scott Disick in de show zou verschijnen toen hij reageerde op een Twitter-gebruiker die zei dat hij er kapot van was dat KUWTK voorbij was. Ze twitterde: "Maar @ScottDisick gaat met ons mee naar Hulu, zoooooooo, ik snap het MAAR hij komt terug!!!!" Op het moment van deze publicatie heeft Disick nog niet bevestigd of hij al dan niet zal verschijnen.

De show onthult mogelijk verhalen en controverses door de ogen van de Kardashians

Buiten Khloe Kardashian heeft de familie niet veel controverses in vergelijking met voorgaande jaren. Ze zijn echter vermengd geraakt in enkele van de meest gepubliceerde verhalen van 2021. Kim's scheiding van Kanye West werd een van de meest besproken splitsingen van het jaar. West kocht onlangs een huis in dezelfde straat als het hare voor meer dan $400.000 boven de vraagprijs, en heeft herhaaldelijk om verzoening gevraagd.

Kylie's on-off vriendje Travis Scott is nu verstrikt in honderden rechtszaken naar aanleiding van de resultaten van de menigte van Astroworld Festival, waarbij tien mensen omkwamen. Hoewel de twee verliefd zijn, is Scott in de nasleep door meerdere sponsors gedropt en door sociale media als geannuleerd beschouwd. Zowel Kylie als Kendall Jenner woonden zijn Astroworld-optreden bij, maar liepen geen verwondingen op.

Met het slechte komt echter het goede, en er is veel gebeurd voor het gezin. Kourtney is verloofd met drummer Travis Barker, Kim heeft nu een relatie met Pete Davidson en Kylie raakte zwanger van haar tweede kind. Vanwege deze gebeurtenissen wordt verwacht dat Barker, Davidson en Scott allemaal in de show zullen verschijnen, Vanaf deze publicatie hebben noch Hulu noch de familie een premièredatum aangekondigd. De show zal echter waarschijnlijk in 2022 vallen, met een tweede trailer onderweg. Tot die tijd kunnen fans alle afleveringen van Keeping Up with the Kardashians streamen op Hulu.

Aanbevolen: