Zayn Malik annuleert zichzelf met diss-nummer gericht op Kanye West en de koningin van Engeland

Inhoudsopgave:

Zayn Malik annuleert zichzelf met diss-nummer gericht op Kanye West en de koningin van Engeland
Zayn Malik annuleert zichzelf met diss-nummer gericht op Kanye West en de koningin van Engeland
Anonim

Zayn Malik verscheen zomaar weer willekeurig op sociale media en schokte fans door 3 gloednieuwe singles uit te brengen. Hij onthulde de nieuwe muziek in een tweet en plaatste de singles in een Dropbox-map met de titel Yellow Tape. Fans waren enthousiast om zijn nieuwe muziek te horen, maar toen ze door de singles Grimez, Believe Me en 47 11 klikten, stonden ze versteld van wat ze hoorden. Ze fungeerden elk als diss-tracks en Zayn gooide beledigingen naar onder meer Simon Cowell, Kanye West en zelfs koningin Elizabeth.

Dit leek een volledig niet-uitgelokte aanval op een behoorlijk breed scala aan beroemdheden, en fans denken dat Zayn zichzelf zojuist effectief heeft geannuleerd met dit bizarre gedrag.

Zayn Malik's Diss Day

Fans weten niet zeker wat er in Zayn Malik is terechtgekomen, maar het lijkt erop dat hij al zijn vuile was aan het luchten is door aanvallen uit te voeren op mensen waar hij een slecht gevoel over heeft. Hij kiest een groot deel van het vlees met een aantal zware slagmensen, en fans zijn ervan overtuigd dat de inhoud van deze drie singles op het punt staat een grote averechts effect op hem te hebben. Sterker nog, ze denken dat hij zichzelf zojuist heeft opgezegd. Fans zijn tegenwoordig niet erg vergevingsgezind, en de meeste fans zijn het erover eens dat Zayn met deze disses buiten zijn bereik is.

Het nummer Believe Me kn alt neer op Simon Cowell, terwijl Zayn 'Glad we left Syco' rapt en vervolgens de spot drijft met de muziekmagnaat. Syco is het muzieklabel dat One Direction beheerde en stond natuurlijk onder leiding van Cowell.

Ditzelfde nummer draagt ook de tekst; "Fk the Queen en eigenlijk is alles wat je krijgt stilte van Hare Majesteit," en deze volledig geladen boodschap prikt in de oren van de fans, terwijl ze zich schrap zetten om Zayn van de ene op de andere dag te annuleren.

Slingerende beledigingen

Net toen fans dachten dat het niet meer bizar kon worden dan een verbale aanval op de Queen door een voormalig One Direction-lid, schoot Malik op de vreemdste manier op Kanye West. Hij rapte de tekst "Fk Kanye, beat him by farting" op zijn Grimez-nummer, wat een enorme opschudding veroorzaakte bij fans die geen idee hebben waar deze lastercampagne vandaan kwam.

Er was geen waarschuwing of voorbode van deze uitbarsting van woede, maar de persoonlijke aanvallen op zoveel grote figuren waren een beetje een overbelasting voor fans. Opmerkingen zoals; "Wilde hij zijn carrière beëindigen?" "wauw, ik denk dat hij zichzelf zojuist heeft afgezegd," en "hij had net zo goed van een brug kunnen springen."

Anderen zeiden; "omg, wat heeft hij net gedaan?" en "carrière ender" evenals; "Wauw, dat was raar, probeert hij oorlogen te beginnen?" net zoals; "oh wauw, Zayn is geannuleerd, maar hij heeft het zichzelf aangedaan."

Aanbevolen: