Twitter annuleert James Charles nadat hij fans probeerde af te leiden van aantijgingen van verzorging

Twitter annuleert James Charles nadat hij fans probeerde af te leiden van aantijgingen van verzorging
Twitter annuleert James Charles nadat hij fans probeerde af te leiden van aantijgingen van verzorging
Anonim

James Charles probeerde de aandacht af te leiden van zijn laatste schandaal met een Meghan Markle waarderingspost op dinsdag.

James heeft beschuldigingen ontkend dat hij een minderjarige jongen verzorgde via sociale media, nadat een 16-jarige TikTok-gebruiker een video had gedeeld waarin werd beweerd dat Charles hem seksueel expliciete foto's had gestuurd via Snapchat. De make-upgoeroe is deze week regelmatig inhoud op zijn Twitter- en Instagram-accounts blijven plaatsen, maar fans blijven verontwaardigd over de beschuldigingen.

Charles deelde zijn steun voor Markle dinsdag na haar geweldige interview met Oprah Winfrey, tweeten: "Meghan Markle moet een van de mooiste vrouwen op aarde zijn." Fans gingen onmiddellijk naar de commentaarsectie om James eraan te herinneren dat ze de beschuldigingen tegen hem niet waren vergeten.

Twitter-gebruiker @AndreBoMonroe schreef: "James … schat … neem wat tijd weg van sociale contacten. Ik denk dat je fans je eindelijk verantwoordelijk kunnen houden, een iPhone-notitie "verontschuldiging?" Laat deze niet verdwijnen. Het is op dit moment ineenkrimpen.' Andere commentatoren op Twitter gingen zelfs zo ver om te zeggen dat de beauty YouTuber volledig is geannuleerd.

James heeft de geruchten rond zijn vermeende "verzorgen" van een minderjarige sinds 26 februari niet behandeld. Hij reageerde op de beschuldigingen met een lange Twitter-post en beweerde dat hij geen idee had dat de jongen met wie hij op Snapchat communiceerde minderjarig was.

Charles schreef: "Er gaat een video over mij op TikTok en Twitter die me een trimmer noemt en ik wil het meteen aanpakken." Hij beweerde dat de beschuldiging dat hij 'deze persoon had verzorgd, volkomen onjuist is'.

Hij vervolgde: "Vorige week kwam ik iemand tegen op mijn Instagram-verkenningspagina, zag dat hij me volgde en voegde hem toe op Snapchat. De volgende ochtend werd ik wakker met verschillende foto's van deze persoon die opgewonden was, ik heb hem toegevoegd terug, zei dat hij van me hield, en ook onzedelijke foto's van zichzelf onder de douche. Ik vroeg meteen hoe oud hij was, en hij vertelde me dat hij 18 was, dus begon ik terug te flirten."

"Het is nu duidelijk, op basis van de video die hij heeft geüpload, nam hij foto's van mij met een ander apparaat en had hij vanaf het begin een bijbedoeling", schreef James. Hij zegt dat de TikTok-gebruiker eindelijk toegaf dat hij 16 was, en Charles beweert dat hij hem snel ontvriend heeft.

Fans blijven verdeeld over de vraag of ze James of de TikToker moeten geloven te midden van de controverse. James eindigde zijn verklaring door te zeggen: "Ik zal nu vragen om de ID of het paspoort te zien van elke man met wie ik een gesprek heb."

Aanbevolen: