Madonna annuleert met een opzegtermijn van 45 minuten Kan ze iets leren van Celine Dion?

Inhoudsopgave:

Madonna annuleert met een opzegtermijn van 45 minuten Kan ze iets leren van Celine Dion?
Madonna annuleert met een opzegtermijn van 45 minuten Kan ze iets leren van Celine Dion?
Anonim

Madonna maakt fans gek. Ze annuleerde optredens links en rechts, deze keer gaf ze haar publiek alleen het nieuws dat de show niet zou doorgaan 45 minuten voordat ze het podium zou moeten betreden.

Her Madame X-wereldtournee, momenteel in Lissabon, Portugal, heeft tot nu toe 8 annuleringen gezien, zoals Page Six meldt.

Sorry, maar wat is het verhaal?

"Madge" ging naar sociale media om te zeggen: "Sorry dat ik vanavond moest annuleren, maar ik moet naar mijn lichaam luisteren en rusten !!" Er zijn geen verdere details gegeven, maar het lijkt erop dat de ster de uitdaging niet aankan.

Concerttoeren is vermoeiend, inspannend en kan wreed zijn voor het lichaam. Hoewel Madonna in topvorm is voor een 61-jarige… of een vrouw van welke leeftijd dan ook, is ze geen twintiger als haar speelgoedjongen.

Misschien hebben haar carrièrekeuzes een verandering nodig.

Vegas, schat

Misschien zou een residentie in Las Vegas de popster een beter evenwicht bieden. Ze zou in één stad kunnen blijven en optreden volgens een beter uitvoerbaar schema. Het werkte voor Céline Dion, en fans zouden graag Madonna in "Sin City" zien.

Ze zou tussen de shows de tijd kunnen nemen om voor haar lichaam en ziel te zorgen, en toch haar carrière gaande te houden.

Doe het rustig aan, voordat dingen een tol eisen

Niemand wil dat Madonna zichzelf verwondt of zichzelf in een depressie drijft vanwege een te veeleisend tourschema. Ze zou echt een nieuwe routine moeten overwegen voordat het "Material Girl" zijn maximale uitha alt.

Aanbevolen: