Twitter reageert als Lady Gaga's 'Act Of Kindness' verkeerd gaat

Twitter reageert als Lady Gaga's 'Act Of Kindness' verkeerd gaat
Twitter reageert als Lady Gaga's 'Act Of Kindness' verkeerd gaat
Anonim

Singer Lady Gaga's non-profit Born This Way Foundation, mede opgericht door de ster in 2012, begon september met een "BeKind" belofte-uitdaging, mensen aanmoedigen om 21 dagen lang elke dag deel te nemen aan één vriendelijke daad. Als leider van de Foundation en haar woordvoerder van beroemdheden, zet de ster zich het grootste deel van de maand in voor dagelijkse daden van vriendelijkheid en heeft ze deze ook gedocumenteerd zodat haar fans ze kunnen zien.

Fans van de zangeres 'Bad Romance' zagen onlangs echter bewijs dat een van haar recente pogingen om vriendelijkheid te verspreiden niet helemaal ging zoals gepland. Lady Gaga, wiens echte naam Stefani Germanotta is, plaatste een paar dagen geleden een foto van verschillende Starbucks-cadeaubonnen op haar Instagram-verhaal. Ze schreef onder de foto: "Voor de vriendelijke daad van vandaag voor BEKIND21 kocht ik cadeaubonnen bij Starbucks en vroeg ik de barista's om koffie te kopen voor de klanten die na mij binnenkwamen."

Maar een Twitter-gebruiker ontdekte een screenshot van iemands privé Instagram-verhaal, waar ze de bovenkant van hun Starbucks-pet hadden gefotografeerd naast het bijschrift: "Ze weet niet dat ik de cadeaubonnen voor mezelf heb gehouden".

Fans raakten verdeeld of deze gelukkige barista het recht had om Lady Gaga's liefdadigheidsgeschenk voor zichzelf te houden. De een antwoordde: "technisch gezien hebben de barista's het meer nodig dan de meeste mensen die te dure koffie kopen", terwijl een ander het daar niet mee eens was en beweerde: "Nee, ik heb bij Starbucks gewerkt … Volledige voordelen, hoe vaak je ook werkt". Terwijl een andere Twitter-gebruiker zich sterk voelde over de kwestie en schreef: "klanten zijn klootzakken en barista's verdienen meer."

Sommige fans wisten niet goed hoe ze moesten reageren, met een tweet: "Ik weet niet of ik hierom moet lachen, verdrietig of verbaasd zal zijn". Anderen suggereerden dat de "act of kindness" van de beroemde singer-songwriter in zekere zin nog steeds succesvol was geweest, waarbij één fan schreef: "ze proberen tenminste aardig voor zichzelf te zijn".

Ondanks de controverse die ontstond naar aanleiding van het onderscheppen van Lady Gaga's vriendelijke daad, gaven veel Twitter-gebruikers toe dat ze waarschijnlijk op dezelfde manier zouden hebben gehandeld als de anonieme barista als ze in hun plaats waren geweest. De een twitterde: "Zoals hij zou moeten. Ik zou hetzelfde hebben gedaan", en een andere redeneerde: "Ik zou hetzelfde doen. wat verdienen klanten dat een werknemer die er de hele dag is geweest niet doet?"

Gelukkig lijkt Lady Gaga zich niet te laten neerhalen door de vermeende omleiding van haar vriendelijke daad. De ster bleef posten over haar dagelijkse inspanningen om vriendelijkheid te promoten, met als laatste een genereuze donatie van voedsel en huishoudelijke producten aan organisaties die vluchtelingen uit Afghanistan steunen.

Aanbevolen: