Hier is waarom Keke Palmer zich 'verkeerd begrepen' voelde als een kinderster

Inhoudsopgave:

Hier is waarom Keke Palmer zich 'verkeerd begrepen' voelde als een kinderster
Hier is waarom Keke Palmer zich 'verkeerd begrepen' voelde als een kinderster
Anonim

De meeste mensen herkennen Keke Palmer van Nickelodeon's True Jackson, VP. Haar carrière begon echter al veel eerder; ze is een voormalig kindsterretje wiens eerste acteerrol was in Barbershop 2: Back in Business. Ze is een van de best betaalde tv-kinderacteurs aller tijden.

Een kindsterretje zijn was echter niet gemakkelijk voor Palmer. Ze voelde zich onbegrepen omdat ze niet altijd even aardig was en dat gaf de indruk dat ze een snotaap was.

Ze is verschillende keren een meme geworden en heeft talloze bewonderende fans die geen genoeg kunnen krijgen van haar capriolen. Keke's overgang van kindsterretje naar een volwassen en talentvolle acteur en zanger is soepel verlopen. Ze is een auteur, zangeres en werkte zelfs samen met Saving Our Daughters om jonge meisjes te begeleiden.

Keke behaalde een onvoorstelbaar succes

Hoewel de glitter en glamour van Hollywood hun allure behouden, is het misschien niet zo glamoureus voor kindersterren. Voor sterren als Palmer die jong begonnen, ervoeren ze al vroeg in hun carrière de negatieve kant van roem. Keke werd beroemd op Nickelodeon's True Jackson, VP, en is sindsdien een begrip.

De carrière van de 28-jarige ster zit in de lift. Ze heeft aan meerdere projecten gewerkt sinds True Jackson, VP., van het hebben van haar eigen talkshow, het bemachtigen van hoofdrollen, gastrollen in populaire shows en het schrijven van een boek tot activisme.

Keke's carrièregroei door de jaren heen is verbazingwekkend. Ze is een voormalig kindsterretje, die nog steeds beroemd is als volwassene. Ze is schijnbaar zelfverzekerd, ondanks de uitdagingen die het sterrendom van kinderen met zich meebrengt.

In haar boek, I Don't Belong To You: Quiet the Noise and Find Your Voice, spreekt de Hustlers-ster openhartig over haar reis. Ze geeft inzicht in haar worstelingen, triomfen en alles daartussenin.

Keke Palmer voelde zich als kind verkeerd begrepen

Het bereiken van het sterrendom op jonge leeftijd kan nadelige gevolgen hebben voor een individu. Van pesten door de media en fans tot het omgaan met kritiek van vreemden, verschillende voormalige kindsterren hebben zich uitgesproken over de prijs van kindersterrendom. Keke Palmer deed dat ook, ze voelde zich als kindsterretje onbegrepen.

Tijdens een optreden op Instyle's Ladies first Podcast legde de acteur haar gevoelens uit over opgroeien in de schijnwerpers. Ze onthulde: "Op jonge leeftijd in de wereld van kinderentertainers zijn je emoties altijd het laatste waar mensen om geven."

Diva-gedrag is niet ongewoon bij beroemdheden, van buitensporige verzoeken tot weigering om aan regels te voldoen. In het geval van Keke had ze echter het gevoel dat ze het label 'een snotaap' zou krijgen als ze niet aardig was.

De ster ging verder met te zeggen: "Ik denk dat je heel snel een mensen-behager wordt en probeert alles te zijn wat iedereen wil dat je bent. En dus denk ik dat je in veel daarvan terechtkomt verkeerd begrepen worden. Als je niet altijd aardig bent, ben je een snotaap."

De overgang van kindsterretje naar volwassenheid wordt soms bekritiseerd door fans. Miley Cyrus is daar het perfecte voorbeeld van. Hoewel dat niet het geval was met Palmer.

"Het is altijd een beetje een ding voor mij geweest, omdat mensen al deze verwachtingen hebben van wie ze willen dat ik op zeer jonge leeftijd ben: hoe ze willen dat ik handel en hoe ze willen dat ik reageer. Ik heb daar het grootste deel van mijn volwassen leven veel tegen gevochten, en ik ben nog nieuw in mijn volwassen leven."

Keke heeft nog steeds grote dromen

Keke is constant aan het werk, en het internet maakt daar grappen over. Ze wordt vaak geplaagd door fans omdat ze constant bezig is 'de tas vast te zetten'. Ze heeft al tonnen succes geboekt, maar heeft nog steeds ambities en ambities. Ze is goed op weg om een imperium op te bouwen. Palmer heeft naar verluidt een geschat vermogen van $7,5 miljoen, ze heeft het goed voor zichzelf gedaan.

De acteur heeft uithoudingsvermogen en uithoudingsvermogen, waar ze hard voor heeft gewerkt. Ze gelooft in het teruggeven en begeleiden van jongere generaties. In een interview met Bustle sprak ze over zichzelf voorstellend te werken met jonge stagiaires die proberen in de branche te komen.

Ze zei: "Ik stel me voor dat ik films regisseer en films produceer en een heleboel verschillende stagiaires heb die net op de universiteit zitten. Jonge, zwarte kinderen die leren hoe ze een houvast moeten hebben, die leren hoe ze een DP. Die leren werken in de productie, of als ontwerper, of mensen die leren hoe ze een teamster moeten zijn."

Ze wees er ook op hoe breed de industrie is en dat er andere wegen beschikbaar zijn voor jonge hoopvolle mensen. Keke is een manusje van alles, ze heeft haar tenen ondergedompeld in verschillende ondernemingen en projecten, behalve alleen acteren.

"Ik wil de jonge kinderen echt leren over het feit dat je niet alleen in Hollywood hoeft te werken als artiest, of als schrijver, of als regisseur - je a kan een sluwe zijn."

Aanbevolen: