Twitter reageert als Matt Damon ontkent dat hij homofobe scheldwoorden gebruikt

Inhoudsopgave:

Twitter reageert als Matt Damon ontkent dat hij homofobe scheldwoorden gebruikt
Twitter reageert als Matt Damon ontkent dat hij homofobe scheldwoorden gebruikt
Anonim

Matt Damon gaf toe in het verleden een denigrerende, homofobe term te hebben gebruikt die begint met een "f", en hij benadrukte het gesprek dat hij met zijn dochter had over dit onderwerp. Nu komt hij terug op zijn opmerkingen en doet hij alsof zijn bekentenis over het gebruik van de smet uit de context is gehaald.

Damon ontkent nu de eerste beweringen die hij zelf deed over het ongepaste gebruik van dit woord.

Zijn interview onthult duidelijk een discussie waarin hij toegeeft de beledigende term te gebruiken, maar nu beweert hij verkeerd begrepen te zijn, schijnbaar nadat hij de hitte voelde van alle terugslag die zijn eerste verklaring teweegbracht.

Matt Damon ontkent zijn eigen bekentenis

Matt Damon kwam naar voren tijdens een interview met The Sunday Times en onthulde dat hij een volledig geladen term gebruikte bij het verwijzen naar de homogemeenschap, en ging verder met het duidelijk weergeven van een gesprek dat hij met zijn dochter over het onderwerp had.

Misschien vergeet hij dat dit een opgenomen interview was?

Zodra hij bekende dat hij de denigrerende term in zijn persoonlijke leven had gebruikt, kreeg hij onmiddellijk en onmiddellijk te maken met kritiek op sociale media, en fans riepen op om Damon onmiddellijk te annuleren.

Er zijn de laatste tijd te veel homofobe gebeurtenissen in de krantenkoppen, en fans zijn tegenwoordig veel minder tolerant en vergevingsgezind.

Fans hebben Damon gestrikt voor zijn schuldbekentenis, en bekritiseerden de ster omdat hij zo grof was over zijn communicatie, vooral gezien het feit dat hij de term gebruikte in een gesprek met zijn dochter.

Zo snel als hij de bekentenis aflegde, griste hij het terug en probeert nu beweringen te doen over het feit dat de media hem 'verkeerd hebben begrepen'.

Damon ontkent nu de bekentenis die hij onlangs heeft vrijgegeven, en fans zijn er helemaal overheen, en helemaal over hem.

Fans kopen het niet

Matt Damon probeert snel zijn eigen uitspraken te ondermijnen en doet er alles aan om te voorkomen dat hij wordt geannuleerd.

Onlangs resulteerde een soortgelijk standpunt van DaBaby in een onmiddellijke val uit de gratie. Zijn fans keerden hem de rug toe en hij werd gedropt bij elke grote show en grote deal die hij in de maak had, waardoor hij een enorme last kreeg van zijn nu falende carrière.

Schijnbaar bang voor hetzelfde lot, heeft Damon zijn deuntje volledig veranderd en zegt nu dat hij dat vreselijke woord niet heeft geuit en dat zijn interview verkeerd wordt geïnterpreteerd, maar fans geloven het niet.

Twitter heeft gereageerd met opmerkingen zoals; "te laat om terug te trappen, vriend," "haha wow, ineens geef je toe dat je niet hebt gebiecht?" en "eh, hoe kan hij denken dat hij zijn eigen schuldbekentenis kan herroepen?"

Anderen hebben verklaard; "wow, nu zie je er nog schuldiger uit," "oh jeetje, hij is echt uitschot," en "zeg Damon onmiddellijk op, hij kan niet eens zijn eigen waarheden rechtzetten."

Een persoon schreef stoutmoedig; "Schuldig als bekent. Te laat om dat terug te lopen."

Aanbevolen: