Hoe close is Ben Affleck met de zoon van J-Lo, Maximilian David Muñiz?

Inhoudsopgave:

Hoe close is Ben Affleck met de zoon van J-Lo, Maximilian David Muñiz?
Hoe close is Ben Affleck met de zoon van J-Lo, Maximilian David Muñiz?
Anonim

Jennifer Lopez liep in 2004 met Marc Anthony door het gangpad en woonde zeven jaar bij hem. Terwijl ze getrouwd waren, beviel de zangeres in 2008 van een tweeling genaamd Maximilian David en Emme Maribel. Hoewel het paar officieel is gescheiden in 2014, zijn de ex-geliefden nog steeds goede vrienden.

J-Lo deelt regelmatig foto's en video's van haar kinderen om hun zangtalent te demonstreren. Fans zijn echter meer nieuwsgierig naar de relatie tussen Jennifer Lopez' huidige vriend, Ben Affleck, en haar zoon Maximilian David Muñiz. Laten we eens kijken naar enkele van hun interacties om erachter te komen hoe dichtbij ze zijn.

Ben Affleck genoot van J-Lo's verjaardagsviering

Onlangs ging Jennifer Lopez naar haar Instagram om haar 52e verjaardag met fans te vieren door een reeks foto's te plaatsen waarop haar killerbody te zien was. Ze onderschreef haar bericht treffend: "52.. wat het doet."

Op de foto's kunnen fans een zonovergoten J-Lo in een knusse bikini zien terwijl ze feesten op een jacht in Saint-Tropez, wat de meeste aandacht trekt. Aan de andere kant uploadde de zangeres een foto van haar met Ben Affleck op elkaar sluitende lippen alsof het 2002 helemaal opnieuw was, en het plezier van Bennifer stopte daar niet. Even later plaatste J-Lo een leeftijd-tartende Instagram-reel waarin ze pronkte met haar lichaam in actie terwijl cameraman Ben haar aanmoedigde.

Terwijl de avond viel, voegden tientallen gasten (waarschijnlijk inclusief de tweeling van J-Lo) zich bij het gelukkige paar tijdens hun festiviteiten, waardoor fans een kijkje konden nemen in hun wervelende romance op sociale media. Jennifer en Ben zaten in een hokje als een koningin en koning van het bal terwijl ze genoten van live optredens, en de gasten kwamen naar hen toe om hun liefde te tonen, toen DJ Hugo M enkele van J-Lo's populairste hits dropte.

J-Lo's tweeling viert de verjaardag van Ben Affleck

Hoewel de foto's van Jennifers kinderen op het feest niet openbaar zijn, hebben de tweeling eerder ook Ben Afflecks verjaardag gevierd. Op 15 augustus bracht de acteur zijn 49e verjaardag door met J-Lo, Maximilian en Emme (beiden werden onlangs 13 jaar).

Een bron onthulde aan People dat de zanger een taart voor hem had, en ze genoten van de tijd samen in Los Angeles als een gezin. Voordat hij het met zijn vriendin vierde, bracht Ben tijd door met zijn eigen kinderen Violet (15 jaar oud), Seraphina (12 jaar oud) en Samuel (9 jaar oud). In vergelijking met J-Lo is "Ben niet iemand voor grote feesten", aldus People. De acteur deelt zijn kinderen met ex-vrouw Jennifer Garner.

Omdat de kinderen van J-Lo en Ben ongeveer even oud zijn, hebben ze meer kans om goed met elkaar overweg te kunnen. Niettemin spreekt het feit dat beide families zijn verjaardag afzonderlijk vierden boekdelen over de dynamiek tussen hun kinderen.

Hoe J-Lo's kinderen denken over haar relatie met Ben Affleck

Een bron vertelde Entertainment Tonight dat de tweeling van J-Lo "cool is en begrip heeft voor de situatie". Omdat ze nu wat ouder zijn, is het geen "enorme aanpassing" geweest aan het feit dat hun moeder verder ging met een andere man kort nadat ze haar verloving met Alex Rodriguez in april had afgezegd.

De zangeres is schijnbaar niet bang om in het bijzijn van haar kinderen in te pakken op de pda. Als bewijs hiervan werd Jennifer gespot terwijl ze Ben kuste tijdens een familiediner in Nobu in Malibu, een sushi-hotspot in Los Angeles.

De hele familie kwam bij elkaar om de verjaardag van J-Lo's zus Lynda te vieren, en iedereen had een geweldige tijd. Het lijkt erop dat Jennifers familie zich erg op haar gemak voelt bij Ben, en ze mogen hem erg graag.

Volgens Entertainment Tonight: "Ze hebben niets slechts over hem te zeggen. Ze vinden hem grappig en lief, en het is zo leuk voor ze allemaal om Jen zo blij en verliefd te zien. Ben heeft dat zeker hun stempel van goedkeuring."

Diep verliefd

Onlangs werd J-Lo gezien met wat lijkt op het shirt van Ben. Er is een foto van haar die uit een vliegtuig stapt in een extra grote flanel die veel lijkt op het shirt dat Ben in mei op de foto droeg.

Het stel zet de relatie niet onder druk en ze genieten gewoon van elkaars gezelschap, en daarom werken de dingen voor hen. Het duo dateerde eerder in 2002 en verloofde zich later dat jaar, maar ze stopten uiteindelijk in 2004. Voor Jennifer was dit haar eerste liefdesverdriet bij volwassenen. Gelukkig zijn ze gaandeweg zeker volwassener geworden.

Wat betreft de relatie van Maximilian en Ben, het lijkt erop dat ze elkaar vaak zien bij familie-evenementen. Aangezien Ben en J-Lo na zoveel jaren weer met elkaar zijn gaan daten, lijkt het alsof de tweeling nog steeds tijd nodig heeft om hem beter te leren kennen.

Aan de andere kant is Ben een lieve vader, en het feit dat hij kinderen heeft van ongeveer dezelfde leeftijd als de tweeling, betekent dat hij beter kan begrijpen wat ze doormaken.

Aanbevolen: