Hoe is 'Harry Potter'-ster Scarlett Byrne getrouwd met de zoon van Hugh Hefner?

Inhoudsopgave:

Hoe is 'Harry Potter'-ster Scarlett Byrne getrouwd met de zoon van Hugh Hefner?
Hoe is 'Harry Potter'-ster Scarlett Byrne getrouwd met de zoon van Hugh Hefner?
Anonim

Het is 20 jaar geleden sinds de allereerste Harry Potter-film, en fans hebben ervan genoten om de carrières van de Harry Potter-sterren te zien groeien en ontwikkelen buiten de geliefde franchise.

Sommigen hebben veel succes geboekt en zijn vandaag de dag nog steeds actief, terwijl anderen zich op andere inspanningen hebben gericht en zich op hun persoonlijke leven hebben gericht. Nu de meesten van hen de 30 naderen of net voorbij zijn, is een deel van de cast getrouwd en gesetteld, zoals Scarlett Byrne, die de student van Zwadderich speelde, en Draco's vriend Pansy Parkinson.

Hoewel Scarletts rol relatief klein was en alleen aanwezig was voor de laatste drie films, heeft haar rol in de Harry Potter-films nog steeds een blijvende indruk gemaakt op fans, die in 2020 geobsedeerd raakten door met wie ze getrouwd was.

Scarlett kreeg ook een onwaarschijnlijke fan door haar doorbraakrol, die na vijf jaar jagen uiteindelijk haar echtgenoot zou worden.

Waar is Scarlett Byrne geweest sinds Harry Potter?

Scarlett heeft een aantal dingen gedaan sinds de Harry Potter-films, zoals verschijnen in The Vampire Diaries en gefotografeerd worden voor Playboy. Ze werd ook gecast als Bretagne in Lake Placid: The Final Chapter en was een vast castlid in Falling Skies.

In augustus 2020 werd Scarlett moeder van een klein meisje genaamd Betsy, vernoemd naar de overgrootmoeder van Cooper. Het paar is ongelooflijk gelukkig samen en houdt van het huwelijksleven… Maar hoe begon de schokkende en onwaarschijnlijke koppeling?

Hoe ontmoette Scarlett Byrne Cooper Hefner?

Cooper Hefner sloot voor het eerst de ogen met Scarlett Byrne dankzij Harry Potter en de Halfbloed Prins. Zodra hij haar in de film zag, wist hij dat zij de ware voor hem was.

Omdat hij het grootste deel van zijn leven goede vrienden was met Scout Willis, en wetende dat ze aan dezelfde universiteit studeerde als Emma Watson, besloot Cooper dat deze connectie zijn kans zou kunnen zijn om te praten met de actrice waar hij zo'n hekel aan had.

Cooper gaf nooit op. Vijf jaar lang maakte het paar het hof op Facebook, en uiteindelijk zei Scarlett ja tegen een date. Hun eerste date was in Duitsland, waar het stel een ijsje ging halen.

In 2015 vroeg Cooper Scarlett ten huwelijk en het paar trouwde in 2019. Cooper vroeg Scarletts vader om toestemming om zijn dochter te trouwen met 'een enorme gele diamant'.

Scarlett Byrne en Cooper Hefner hadden een intieme bruiloft

Dat, in combinatie met een multi-miljonair EN de zoon van Hugh Hefner, je zou verwachten dat Cooper en Scarlett een gigantische en weelderige bruiloft hebben gehad. Maar wat er echt gebeurde, was een zeer bescheiden aangelegenheid, gevolgd door vieringen en hartverwarmende posts op sociale media.

Cooper Hefner is het jongste kind van Hugh en moet een interessant leven hebben gehad voordat hij Scarlett ontmoette, opgroeide naast de Playboy Mansion en een volwassene werd die voor het Playboy-bedrijf zou werken.

De Hefners zijn niet all-in met Playboy

Cooper verliet het bedrijf na zijn studie wegens ruzie met de CEO. Hij zou later terugkeren als chief creative officer en werd de drijvende kracht om ervoor te zorgen dat Playboy over inclusiviteit ging door in 2017 een transgender-speelkameraad op de cover te hebben.

Maar na dat geweldige moment met Playboy, trad Cooper verrassend genoeg af als hoofd van wereldwijde partnerschappen. Nu kon zijn leven niet meer verschillen van het leven dat zijn vader leidde, zelfs als hij het probeerde.

Hoewel fans niet kunnen geloven met wie 'Pansy Parkinson' uiteindelijk is getrouwd, zijn ze ook super enthousiast om te zien dat de Hefners gelukkig zijn.

Fans waren ook enthousiast om Scarlett te zien dansen met Harry Potter co-ster Evanna Lynch (Luna Lovegood) in 2018's seizoen van Dancing With The Stars. Scarlett sloot zich aan bij Evanna voor de trioweek en Evanna werd derde in de competitie.

Scarlett is nog steeds in dingen gecast, meest recentelijk in 2019 als Bronwyn in Marvel's Runaways.

Maar op dit moment gaat het over familie voor Scarlett.

De familie Hefner houdt een laag profiel

Het leven lijkt redelijk perfect voor de Hefners en Scarlett lijkt zichzelf een geweldige kerel te hebben gevonden die wordt beschouwd als een 'geweldig voorbeeld van fatsoen, hard werken en ondernemerschap'.

Hij heeft zelfs als reservist bij de Amerikaanse luchtmacht gediend en geeft nu les aan het Californische Chapman College. Het lijkt erop dat hij een carrière in de politiek zal nastreven, aangezien hij hoopt dit jaar de Senaat van Californië te worden.

Als een schijnbaar fatsoenlijke man en familieman, klinkt hij als het soort persoon dat de Amerikaanse politiek nodig heeft!

Naast een perfect, ogenschijnlijk bescheiden leven samen, voelen ze zich ook financieel op hun gemak. Vanwege het harde werken sinds de universiteit en het hebben van een paar start-ups, wordt het vermogen van Cooper geschat op ergens tussen de $ 5 - $ 10 miljoen.

Alsof het niet beter kon voor Cooper en Scarlett Hefner, groeit hun prachtige familie nog steeds; het koppel kondigde in november 2021 aan dat ze een tweeling zouden krijgen!

The Hefners verwachten de twee nieuwe toevoegingen aan hun familie begin 2022. Wie weet wat er nog meer volgt voor dit schattige maar onwaarschijnlijke stel!

Aanbevolen: