De waarheid over de relatie van David Letterman met zijn zoon, Harry Joseph

Inhoudsopgave:

De waarheid over de relatie van David Letterman met zijn zoon, Harry Joseph
De waarheid over de relatie van David Letterman met zijn zoon, Harry Joseph
Anonim

Als we denken aan een beroemde presentator van een late night show, denken we meteen aan David Letterman. Hij presenteerde zijn show van 1993 tot zijn laatste aflevering in 2015. En hoewel hij zeker een aantal ongemakkelijke interviews had, bleven mensen nacht na nacht kijken om te zien wat er zou gebeuren. Het is moeilijk om een beroemdheid te noemen die niet op deze show verscheen, hoewel David soms opmerkingen maakte die ons allemaal in verwarring ons hoofd deden schudden.

Hoewel enkele van de vreemdste interviews van David Letterman beroemd zijn, zoals toen hij Paris Hilton van streek maakte, is er niet zo veel bekend over zijn gezinsleven. We weten dat David een kind heeft dat Harry heet, maar er is niet veel informatie over hem. Dus we zijn natuurlijk benieuwd hoe goed ze met elkaar overweg kunnen. Blijf lezen om achter de waarheid te komen over de relatie van David Letterman met zijn zoon Harry Joseph.

Hoe kunnen David Letterman en Harry Joseph met elkaar opschieten?

We zouden allemaal graag meer willen weten over de zoon van David Letterman, Harry Joseph, en we hebben zelfs vernomen dat iemand hem probeerde te ontvoeren. Maar er is nog een andere vraag die ons bezighoudt: hoe close zijn de beroemde nachtgastheer en zijn kind?

David Letterman deelde dat hij een hechte vriendschap met zijn zoon wil hebben.

Volgens People werd David Letterman geïnterviewd door Sunday Today en hij zei dat hoewel ouderschapsadvies vaak zegt dat je geen vriendjes met je kinderen moet zijn, hij daar niet in gelooft. Hij zei: Kijk naar mij - hoe lang zal ik nog in de buurt zijn? Ik wil de beste vriend zijn. Maar hij wil niet dat ik de beste vriend ben."

David Letterman had een paar vriendelijke woorden over Harry, en elke keer dat hij over hem wordt geïnterviewd, klinkt David als een zorgzame vader die gewoon tijd met zijn gezin wil doorbrengen. Hij zei: "Het veiligste dat ik me ooit voel, is wanneer ik in de buurt van mijn zoon ben."

David zei ook dat hoewel hij zich nostalgisch voelt als hij terugkijkt op zijn late-night show, het geweldig is dat hij meer met Harry kan omgaan: "Het beste is dat ik dingen met mijn zoon kan doen."

Terwijl Harry nu 18 jaar oud is, schilderde The Daily Mail een lief beeld van David, Harry en Regina, waarin hij meldde dat het gezin in 2007 naar St Barts ging en Harry, die toen jong was, op Davids schouders tijdens de reis.

Het is logisch dat David Letterman zou zeggen dat sinds hij stopte met het hosten van zijn late night show in 2015, hij meer tijd met zijn zoon Harry heeft kunnen doorbrengen. Het hosten van een nachtelijke show gedurende meerdere decennia moet erg tijdrovend en veeleisend zijn, en hoewel het lijkt alsof het gezin altijd op vakantie ging, klinkt het alsof David Letterman nu blij is met het krijgen van quality time.

Het klinkt alsof David erg toegewijd is om ervoor te zorgen dat ze een goede band hebben. Het is verbazingwekkend om na te denken over de impact van David, en 13,76 mensen keken naar zijn laatste aflevering, volgens Celebrity Net Worth.

In het gezinsleven van David Letterman

David Letterman en Regina Lasko begonnen elkaar in 1986 te zien en ze hebben samen een kind, Harry Joseph. Volgens Heavy.com zijn ze, ondanks dat ze al tientallen jaren een koppel zijn, in 2009 in het huwelijksbootje gestapt.

David Letterman sprak daarover in zijn show en zei: "Ik had 23 jaar lang vermeden om redelijk goed [sic] te trouwen, en … eerlijk gezegd, of dit nu gebeurde of niet, ik voelde in het geheim dat mannen die getrouwd waren, bewonderden me, alsof ik de laatste van de echte revolverhelden was - weet je wat ik bedoel?”

Helaas hebben David Letterman en Regina Lasko dat wel. hadden problemen in hun huwelijk toen fans erachter kwamen dat David affaires had met stafleden. Volgens Your Tango sprak David daarover en zei: Ik denk dat als je een stroomschema wilt hebben van de verantwoordelijkheid voor deze omstandigheid, dit seksschandaal, mijn naam bovenaan staat. Ik weet niet zeker wat het betekent, maar ik neem er mijn verantwoordelijkheid voor en probeer ervoor te boeten.”

David Letterman zei ook dat hij vreemdging met Stephanie Birkitt, zijn assistent. Hoewel het lijkt alsof David en zijn zoon Harry het goed met elkaar kunnen vinden en ze een hechte familie zijn, moet David zijn zoon helaas op een gegeven moment over de zaken vertellen, wat zeker een moeilijk gesprek zal zijn om te hebben.

Mensen meldden dat in het boek van Jason Zinoman, genaamd Letterman: The Giant of Late Night, David vertelde dat hij wist dat hij in de toekomst met zijn zoon Harry zou gaan zitten en hem zou vertellen wat er gebeurde: "Hij zal [weten over het] op een dag. We zullen er een gesprek over moeten hebben. Maar nog niet.”

David Letterman was ook bang dat dit betekende dat hij zijn familie zou verliezen.

In een interview met CNN van enkele jaren geleden deelde David Letterman dat hij en Harry een leuke herinnering deelden. Hij zei dat hij en Harry een passie hebben voor skiën en toen ze Regina vroegen of ze mee wilde doen, vroeg ze of de sneeuw glad was en ze moesten er allemaal hartelijk om lachen.

Aanbevolen: