Ben Affleck geplaagd voor zijn opmerkingen over Jennifer Lopez's 'Effect On The World

Ben Affleck geplaagd voor zijn opmerkingen over Jennifer Lopez's 'Effect On The World
Ben Affleck geplaagd voor zijn opmerkingen over Jennifer Lopez's 'Effect On The World
Anonim

Fans lijken iets minder dan onder de indruk van dit recente moment van Ben Affleck en Jennifer Lopez.

Bekroonde zangeres, Jennifer Lopez, sierde onlangs de covers van weer een ander tijdschrift. Haar artikel op AdWeek Magazine, 20 september, toonde niet alleen haar leeftijd-tartende glamour, maar schetste ook het uitzonderlijk harde werk van Lopez door de jaren heen.

Branding haar AdWeek's 2021 "brand visionair", het artikel bevatte verklaringen van de naaste en dierbare van de zangeres. Dit omvatte natuurlijk haar Hollywood A-Lister vriendje, Ben Affleck.

In het artikel sprak Affleck over de invloed die Lopez op mensen had. Hij richtte zich specifiek op de representatie van gekleurde vrouwen en legde uit hoe de zangeres een inspirerend rolmodel was voor gekleurde vrouwen over de hele wereld.

Hij verklaarde: Alles wat ik je kan vertellen is dat ik uit de eerste hand heb gezien welk verschil representatie maakt, omdat ik keer op keer vrouwen van kleur naar Jennifer heb zien gaan en haar vertellen wat haar voorbeeld is als een sterke vrouw en een vrouw die slaagt en haar eerlijk aandeel in de zakenwereld eist, betekent voor hen.”

Affleck bleef zijn geliefde partner prijzen terwijl hij zijn bewondering voor Lopez uitte.

Sprekend over haar impact, vertelde Affleck: Ik heb ontzag voor wat Jennifers effect op de wereld is. Als kunstenaar kan ik hoogstens films maken die mensen raken. Jennifer heeft een enorme groep mensen geïnspireerd om het gevoel te krijgen dat ze in dit land aan tafel zitten. Dat is een effect dat maar weinig mensen door de geschiedenis heen hebben gehad, een effect dat ik nooit zal weten en een effect dat ik alleen maar met respect kan bewonderen.”

Ondanks het onmiskenbare bereik dat Lopez heeft op het publiek over de hele wereld, waren de lezers het niet eens met Affleck over zijn visie. Velen gingen naar Twitter om hun mening te uiten over het vermeende "effect op de wereld" van Lopez.

Een Twitter-gebruiker schreef bijvoorbeeld: "Ben kan niet serieus zijn, 'op de wereld' zegt hij!"

Terwijl een ander zei: "Hmm, ik ben niet onder de indruk van haar 'effect', dus geen awing hier!"

Anderen trokken oprecht het veronderstelde "effect" in twijfel terwijl ze moeite hadden om te begrijpen waar Affleck zelfs naar verwees. Een criticus zei: “Wat is dat voor effect? Ik beschouw J-Lo niet als een fervent activist voor verandering of het type rolmodel.”

Ondertussen concentreerden sommigen zich op de geloofwaardigheid van de verklaring tegen de achtergrond van veel voorkomende sociaal-politieke kwesties. Een gebruiker benadrukte bijvoorbeeld: Sorry, welk effect? Ik ben niet gemeen, ik weet eerlijk gezegd niet welk effect. Misschien bitter als te veel sterven aan COVID, stervend in Afghanistan. Worstelen om huur te maken, hoe helpt het om naar een insta van middelbare leeftijd te kijken die een privéjet en een huis van miljoenen dollars laat zien?”

Aanbevolen: