Ben Affleck en Jennifer Lopez's over-the-top bruiloft en andere beroemdheden die alles deden voor hun huwelijk

Inhoudsopgave:

Ben Affleck en Jennifer Lopez's over-the-top bruiloft en andere beroemdheden die alles deden voor hun huwelijk
Ben Affleck en Jennifer Lopez's over-the-top bruiloft en andere beroemdheden die alles deden voor hun huwelijk
Anonim

Op het moment van schrijven is het huwelijksweekend van Ben Affleck en Jennifer Lopez in Georgië in volle gang. Terwijl sommigen nog steeds hun wenkbrauwen fronsen over hoe de twee sterren weer bij elkaar zijn gekomen, zijn de meesten extatisch dat het paar elkaar weer heeft gevonden en besloten om voor de tweede keer te trouwen.

Technisch gezien zijn Ben en Jen al hertrouwd. Ze hadden in juli 2022 een besloten en niet-glamoureuze ceremonie in Las Vegas. Maar nu is het tijd om te feesten. En zo te zien staat het bizar rijke paar van beroemdheden op het punt het huwelijksfeest van het jaar te geven.

Ben en Jen treden in de voetsporen van een paar andere beroemdheden die enkele van de meest extravagante, over-the-top en ronduit waanzinnige huwelijksfeesten hebben gegeven.

10 Jennifer Lopez en Ben Affleck hertrouwen in Georgië

Een maand na hun privéceremonie in Las Vegas, leggen Ben en Jen hun geloften opnieuw af in het bijzijn van familie en vrienden op een prachtig landgoed van 87 hectare in Georgia. Volgens The Daily Mail wordt dit een razernij van beroemdheden. Daarom is de beveiliging streng.

Er werd een vliegverbod ingesteld boven het uitgestrekte terrein van Ben, dat hij in 2003 voor $ 7,1 miljoen kocht. Bewakers en politieagenten deelden polsbandjes uit aan elke werknemer en gast die helemaal onderaan het terrein aan de rivier binnenkwam. Dat geldt ook voor beroemde vrienden zoals Matt Damon, Bens broer Casey Affleck en zijn veel jongere vriendin, Caylee Cowan.

Op het moment van schrijven is het extravagante huwelijksweekend nog in volle gang en zal zeker groot nieuws opleveren. Het heeft al bijna twee weken geduurd om het pand fysiek in te richten, dus gasten zullen zeker genieten van wat er in petto is. De meeste gasten verblijven op het terrein, terwijl anderen zijn geboekt in enkele van de duurste hotels in Savannah.

Wat we wel weten, is dat het magische pand de thuisbasis is van een aantal huizen waar de gasten zullen verblijven tijdens het feesten in het weekend. Deze historische gebouwen, ooit een rijstplantage, zijn omgeven door eeuwenoude eiken en een golfbaan waar gasten van kunnen genieten.

De ceremonie zelf zal worden gehouden op een prachtig dok aan de rivier waar Jennifer naar beneden zal lopen in haar waanzinnig dure Ralph Lauren-trouwjurk.

9 Celine Dion en René Angélil's extravagante bruiloft

Volgens L'Officiel was Celine Dion vastbesloten om haar huwelijk met wijlen haar echtgenoot, René Angélil, het "grootste extravaganza" ooit te maken. En ze kwam niet tekort.

Tijdens de viering liep Celine door het gangpad in Montreal terwijl ze een hoofddeksel droeg met meer dan 2.000 Oostenrijkse kristallen … het woog zeven pond. Gasten werden overgoten met nepsneeuw toen ze de grandioze hal met winterthema binnengingen. Ze mochten ook genieten van een belachelijk hoge soesjestaart.

8 David en Victoria Beckham's koninklijke bruiloft

Net zoals Ben en Jen, kozen Victoria en David Beckham voor een kleine huwelijksceremonie met slechts 29 gasten. Maar volgens The Knot kregen ze later gezelschap van maar liefst 230 andere gasten, waaronder de rest van de Spice Girls, in een waanzinnig kasteel. Hoewel het geen koninklijk huwelijk was, had het dat net zo goed kunnen zijn.

7 De bruiloft van Kim Kardashian en Kanye West kostte $12 miljoen

Het is echt geen verrassing dat Kim Kardashian en Kanye West er alles aan deden voor hun bruiloft. Volgens The Knot hield het paar hun repetitiediner in het historische paleis van Versaille in Parijs en nam het vervolgens over naar het Florentijnse fort in Italië voor hun ceremonie. Al met al kostte de bruiloft van 2014 $ 12 miljoen. Dat gold ook niet alleen voor de gekke zalen. Het was ook voor het over-the-top menu, een optreden van Lana Del Rey en het in kaart brengen van een privéjet voor een aantal van hun beroemde vrienden en familie.

6 Nick Jonas en Priyanka Chopra Jonas hadden meerdere bruiloften

Nick en Priyanka maakten groot nieuws in 2018 toen hun huwelijksvieringen meerdere weken duurden. Dit komt omdat er meer dan één ceremonie werd gehouden voor verschillende gasten. De een eerde bijvoorbeeld Nicks christelijke opvoeding en de ander eerde Priyanka's Indiase afkomst. En als je iets weet over Indiase bruiloften, zou je weten dat ze de neiging hebben om dagenlang te duren en ongeveer zo groot en extravagant te zijn als maar kan.

Afgezien van alle afzonderlijke feesten en ceremonies, kostte elke bruiloft het beroemde paar een absoluut fortuin en vereiste het twee volledig afzonderlijke sets outfits, decor en eten.

5 Tiger Woods en Elin Nordegren's Barbados-bruiloft

Iedereen weet dat het heel erg zuur is geworden tussen Tiger en Elin. Maar lang daarvoor hielden de twee een volledige bruiloft in Barbados.

Het koppel verhuurde 200 kamers in een exclusief resort en hield hun ceremonie aan het strand bij zonsondergang. Al met al kostte het hen $1,5 miljoen.

4 Brad Pitt en Jennifer Aniston's Malibu-huwelijk

Lang voordat Brad Pitt en Jennifer Aniston ieders hart braken door uit elkaar te gaan, gaf het paar een waanzinnig feest voor hun bruiloft dat hen volgens People ongeveer $ 1 miljoen kostte.

De reden voor het prijskaartje? Nou, ze hadden hun eigen gospelkoor, een vuurwerkshow, vier verschillende bands, 50.000 verschillende bloemen en een verbluffende geheime locatie in Malibu vol met beroemde vrienden… waaronder de Friends.

3 Catherine Zeta-Jones en Michael Douglas gaven hun bruiloftsgasten een concert

In tegenstelling tot veel stellen op deze lijst, zijn Catherine Zeta-Jones en Michale Douglas nog steeds samen. Dus dat maakt hun bruiloftsextravaganza van $ 1,5 miljoen misschien wel de moeite waard.

Het koppel trakteerde hun 350 gasten op een privéconcert met Jimmy Buffet en Art Garfunkel in het iconische Plaza Hotel in New York City.

2 Elton John en David Furnish hadden ook een koninklijk huwelijk

Elton John en zijn man David Furnish wilden duidelijk een koninklijk huwelijk. Ze trouwden tenslotte op exact dezelfde locatie als prins Charles en Camilla Parker Bowles. De bruiloft van Windsor Guildhall had meer dan 600 gasten en kostte het paar maar liefst $ 1,5 miljoen.

1 George en Amal Clooney's waanzinnig dure bruiloft

Hoewel er een aantal dure bruiloften op deze lijst staan, pakken George en Amal misschien wel de kroon. Volgens Marie Claire kostte hun Italiaanse bruiloft 4,6 miljoen dollar. Dit komt omdat ze de meeste van hun gasten betaalden om naar Italië te komen en ze naar de uiterst privé-ceremonielocatie te brengen.

Aanbevolen: