Ariana Grande geplaagd omdat ze eruitzag als 'een getrouwde blanke vrouw' in nieuwe promotionele afbeeldingen voor 'The Voice

Ariana Grande geplaagd omdat ze eruitzag als 'een getrouwde blanke vrouw' in nieuwe promotionele afbeeldingen voor 'The Voice
Ariana Grande geplaagd omdat ze eruitzag als 'een getrouwde blanke vrouw' in nieuwe promotionele afbeeldingen voor 'The Voice
Anonim

Popstar Ariana Grande heeft een paar zeer productieve maanden achter de rug. De zangeres kondigde niet alleen de aanstaande release aan van haar nieuwe beautylijn, R. E. M. Beauty, maar bereidt zich ook voor op het televisiedebuut van haar rol als jurylid in dit seizoen van NBC's The Voice, die op maandag 20 september in première gaat.

Om de opwinding over de komende serie aan te wakkeren, heeft The Voice een stroom promotiefoto's vrijgegeven van het jurypanel van dit seizoen, met Kelly Clarkson en John Legend naast Grande. De meest recent uitgebrachte sneak peek van Grande op de stoel van de rechter laat fans echter om meer dan één reden praten.

Wat aanvankelijk de aandacht van fans trok over de nieuwe reeks promo-afbeeldingen van de "Positions"-zangeres, was haar nieuwe kapsel, wat een afwijking van Grande's kenmerkende paardenstaart betekende. Een Twitter-gebruiker schreef: "Ik ben blij dat ze nu zelfverzekerd genoeg is om haar haar los te laten", en een ander twitterde: "Ariana heeft haar paardenstaart losgelaten, het is alsof ik haar niet eens meer ken".

Maar sommige gebruikers van sociale media denken dat de nieuwe look van de ster een schokkende afwijking is van eerdere publieke percepties van haar. Veel fans gaven toe dat ze Grande op het eerste gezicht niet hadden herkend op de nieuwe foto's.

Auteur Bolu Babalola grapte zelfs dat de verschijning van de "Dangerous Woman"-zangeres in de recente opnames haar eruit deed zien als een "getrouwde blanke vrouw". Fans van de ster leken het ermee eens te zijn, waarbij sommigen suggereerden dat Grande's geminimaliseerde make-up in de promotionele shoot had bijgedragen aan een meer volwassen uiterlijk voor de zanger. Eentje schreef: "Is het gewoon omdat ze geen donkere make-up draagt of heeft ze een heel ander gezicht?"

Terwijl een ander de verschuiving van de ster in esthetiek vergeleek met de make-over van het personage van Emma Roberts in de film Wild Child uit 2008, schreef: "Deze transformatie heeft Poppy Moore van wilde kinderenergie".

Grande heeft eerder te maken gehad met beschuldigingen van "zwart vissen", en fans waren bezorgd dat sommige van haar eerdere fotoshoots de ster hebben getoond met een veranderde huidskleur die in tegenspraak is met haar etnische achtergrond. Twitter-gebruikers grapten dat het huwelijksleven heeft bijgedragen aan het besluit van de ster om te bezuinigen op de nepbruin, waarbij velen een verschil in de teint van de zangeres opmerkten in haar recente Allure-coververhaal. De schrijver Meecham Meriweather schreef een foto van Grande voor Allure: "Ariana zei 'nu ik getrouwd ben, denk ik dat het tijd is om weer wit te zijn'".

De zanger trouwde begin dit jaar in een ingehouden ceremonie met D alton Gomez, en het paar is onlangs in het nieuws geweest over de poging van een man met een mes om in te breken in hun gedeelde eigendom, afgelopen vrijdag.

Aanbevolen: