Drew Barrymore krijgt serieuze hitte voor haar opmerkingen over het Johnny Depp-proces

Inhoudsopgave:

Drew Barrymore krijgt serieuze hitte voor haar opmerkingen over het Johnny Depp-proces
Drew Barrymore krijgt serieuze hitte voor haar opmerkingen over het Johnny Depp-proces
Anonim

De rechtszaak tussen Johnny Depp en Amber Heard genereert enorme hoeveelheden analyse in de media. Iedereen heeft een mening en is bereid die te delen. Pro-Johnny of pro-Amber, de feiten die uit hun proces naar voren komen, worden diepgaand ontleed en in twijfel getrokken. Maar terwijl gewone internetgebruikers hun twee cent voor de zaak geven, hebben grote beroemdheden ook gewogen in de juridische strijd, met actrice en tv-persoonlijkheid Drew Barrymore die vorige week op haar dag sprak talkshow. Toen hij vorige week met gast Anthony Anderson sprak, leek Barrymore, 47, de situatie van Johnny Depp te bespotten, wat tot consternatie leidde bij kijkers en de online gemeenschap.

Ondanks het feit dat ze zich snel verontschuldigde voor het "verhelderen" van Johnny's situatie, is er toch massaal verzet geweest tegen haar onvoorzichtige opmerkingen.

7 Wat zei Drew Barrymore?

Barrymore sprak terloops tijdens haar show en noemde de rechtszaak een 'zeven-lagen dip van waanzin'. Samen met haar gast lachte Drew en maakte verschillende grappen over de meer ongewone details die naar voren kwamen uit het lopende proces.

"Het is zo fascinerend. Ik weet dat dit het echte leven van twee mensen is en ik weet hoe het is om je leven openbaar te maken. Ik begrijp alle gevoelens, maar ze bieden deze informatie eigenlijk aan," zei ze tijdens de show.

6 Ze verontschuldigde zich toen onmiddellijk

Nadat duidelijk was dat haar grappen niet goed waren overgekomen, moest Drew zich via haar Instagram in tranen verontschuldigen.

"Het is mij ter ore gekomen dat ik mensen heb beledigd door Johnny Depp en Amber Heard te beledigen," zei ze, "en daarvoor wil ik mijn oprechte excuses aanbieden en iedereen waarderen die zich uitsprak, want dit kan een leermoment voor mij zijn en hoe ik vooruit ga en hoe ik me gedraag."

5 En beloofde in de toekomst zorgvuldiger na te denken

Drew zei ook dat ze nog eens zou nadenken voordat ze zo luchthartig zou zijn over echte mensen in moeilijke situaties:

"Ik kan in de toekomst een bedachtzamer en beter mens zijn, want ik wil alleen maar een goed mens zijn", vervolgde Barrymore. "Ik waardeer de diepte hiervan enorm en ik zal erdoor groeien en veranderen. En ik bedank iedereen voor het helpen groeien en het me leren. Dank je."

4 Sommigen riepen op om haar show stop te zetten

Ondanks haar excuses was het voor sommige online gebruikers te laat. Woedend riepen ze op om haar populaire talkshow te beëindigen.

'Ik heb Drew Barrymore nodig om me bij Ellen Degeneres en James Corden aan te sluiten en haar talkshow te laten annuleren. Ze verdient geen podium als ze de spot gaat drijven met huiselijk geweld en mannelijke slachtoffers.' zei een Twitter-gebruiker.

Voor anderen was haar verontschuldiging gewoon niet genoeg.

'Nee. Excuses niet geaccepteerd. Drew Barrymore is bijna 50 jaar oud. Als ze nog moet leren dat iemand die wordt mishandeld, niet iets is om over te lachen, dan denk ik dat ze niet meer kan leren. Je bent een goed mens of je bent het niet. Dat is ze duidelijk niet.'

3 Ze zeiden ook dat ze slachtoffers van huiselijk geweld had geschaad

Omdat de geloofwaardigheid van mannelijke slachtoffers van huiselijk geweld een belangrijk thema van dit proces werd, vonden velen het bijzonder slecht voor Drew om grappen te maken over relatiegeweld, en beweerden ze dat ze hun benarde situatie had gekwetst.

'Dacht niet dat ik dit ooit zou zeggen, maar FUCK DREW BARRYMORE. Huiselijk geweld is geen grap, ongeacht het geslacht van het slachtoffer. Schaam je voor het feit dat Johnny zichzelf verwondde en bijna stierf aan MRSA omdat Amber zijn vingertop eraf sneed met een wodkafles,' zei een persoon boos online.

'Drew Barrymore maakt grappen over Johnny Depp, dan vragen mensen zich af waarom mannen zich niet uitspreken over misbruik, mensen maken er een grap van… Barrymore krijgt tenminste weerklank.' zei een ander.

2 Anderen noemden haar een hypocriet

Het ontging de aandacht van Johnny-fans niet dat Barrymore een soort hypocriet was, die haar hele leven had gevochten met problemen met middelenmisbruik en persoonlijke problemen. Johnny aanvallen voor soortgelijke worstelingen, zeiden ze, op het randje van het belachelijke.

'Drew Barrymore is sinds Scream niet meer relevant en vanaf dat moment is haar leven een tragisch theater van mislukte relaties en drugsproblemen, dus voor haar om in haar clownshow te zitten en te lachen om de pijn van Johnny Depp en de man ongeldig te maken slachtoffers van misbruik is een echt grotesk sociopathische vertoning', zei een Twitter-gebruiker.

'Als iemand het verleden van Drew Barrymore kent, zouden ze denken dat het haar genoeg zou hebben geraakt om meer medelevend te zijn met slachtoffers van misbruik. Een zeer teleurstellende dag. Hoe is deze wereld zo onsmakelijk en wreed geworden? De man vatte moed om zich uit te spreken en je lacht?'

1 Sommigen vroegen zich af hoe haar uitspraken de snit maakten

Een Twitter-gebruiker vroeg zich intelligent af hoe de opmerkingen van Drew ooit in de lucht kwamen. Omdat ze de macht had om redactionele beslissingen te nemen over haar eigen show, vroegen sommigen zich af hoe ze ooit dacht dat haar opmerkingen acceptabel waren om op tv te worden getoond.

'Drew Barrymore executive produceert haar eigen tv-show, dus ze heeft directe input over wat ze gebruiken voor reclame voor de show en dat is de clip die ze gebruikten als advertentie voor de volgende aankomende show die de spot drijft met Johnny Depp's vinger afgehakt en hysterisch lachend…' zei de schrijver.

Aanbevolen: