Prins Harry en Meghan Markle worden bij aankomst in New York begroet als 'Clout Chasers

Inhoudsopgave:

Prins Harry en Meghan Markle worden bij aankomst in New York begroet als 'Clout Chasers
Prins Harry en Meghan Markle worden bij aankomst in New York begroet als 'Clout Chasers
Anonim

De acties van de hertog en hertogin brengen fans van de koninklijke familie in verwarring.

Prince Harry en Meghan Markle's populariteit is enorm geweest sinds ze de koninklijke familie verlieten en naar de VS verhuisden. De hertog en hertogin zijn meestal goed ontvangen in hun nieuwe huis, maar hun nieuwe boekaanbevelingen en het bombshell-interview met Oprah hebben duizenden bewonderaars een verdeeld gevoel gegeven.

Het stel kondigde onlangs aan dat ze hun allereerste reis naar New York City ooit zouden maken, en waren enthousiast om de grote Apple in de "romantische herfst" te verkennen. De hertog en hertogin van Sussex arriveerden op 23 september in de stad, voorafgaand aan hun optreden op het Global Citizen Live-evenement dat voor het weekend gepland staat.

Fans van de koninklijke familie maakt het niet uit

Meghan en Harry werden gefotografeerd bij het One World Observatory terwijl ze de skyline bekeken en hun respect betuigden bij het 9/11-monument.

Het is de eerste openbare reis van het stel sinds ze naar Californië verhuisden. Meghan en Harry werden tijdens de reis niet vergezeld door hun 2-jarige zoon Archie en dochtertje Lilibet, en zijn naar verluidt thuisgebleven in Montecito, Californië.

Fans van de Britse koninklijke familie zijn in de war waarom prins Harry en Meghan in gesprek zijn geweest met de pers en roddelbladen en details hebben gedeeld over hun werk in de VS.

Het paar heeft vaak campagne gevoerd voor volledige privacy en sommige gebruikers van sociale media hebben hun motieven in twijfel getrokken.

“Goh, kunnen ze wegblijven uit New York? We haten slagkracht die hier klootzakken achtervolgt, deelde een gefrustreerde gebruiker.

“EX hertogin van Sussex”, schreef een Instagram-gebruiker. Hoewel Markle de titel "HRH" niet meer gebruikt, wordt ze nog steeds gevormd als Meghan, hertogin van Sussex.

"Genoeg al, ze is geen hertogin… En ga verder, ze zijn saai!!!!!!" zei een ander.

“Waarom dragen ze geen maskers? Vroeg een ander. Page Six meldde dat het stel inderdaad maskers droeg en ze alleen afdeed om voor de fotografen te poseren.

"Zijn ze nog steeds hertog en hertogin?" vroeg een gebruiker.

Sommige fans van Meghan en Harry waren enthousiast om de foto's te zien en waren dol op Markle's "chique" outfit. Ze zijn echter in de war over waarom Meghan zich in een jas heeft gebundeld omdat het "75 graden in NYC" was.

“Heel mooi. Maar ik weet zeker dat Meghan daar warm voor was. Het is net 75 graden in NYC, schreef een fan.

“Omg het is nu 77° in NYC”, een commentaar gelezen.

Prins Harry is sinds 2013 niet meer in New York geweest en Meghan arriveerde voor het laatst in 2019 in de stad voor haar luxe babyshower.

Aanbevolen: