Prins Harry en Meghan Markle gespot terwijl ze naar appartementen in New York kijken

Inhoudsopgave:

Prins Harry en Meghan Markle gespot terwijl ze naar appartementen in New York kijken
Prins Harry en Meghan Markle gespot terwijl ze naar appartementen in New York kijken
Anonim

Toen Prins Harry en Meghan Markle besloten de koninklijke familie te verlaten, was het niet onverwacht dat ze zich in Californië zouden vestigen. Het paar kan er echter voor kiezen om twee huizen te hebben in plaats van één, waarvan er één in New York staat.

Verschillende media zagen het paar op zoek naar appartementen in New York. Een bron bevestigde aan Daily Mail dat het stel overweegt een appartement te huren in New York in de buurt van het hoofdkwartier van de Verenigde Naties. Het gebouw bevindt zich in Midtown East in Manhattan, in het hart van New York City. Een van hun laatste reizen naar New York was een ontmoeting met plaatsvervangend secretaris-generaal Amina Mohammed in september. De drie spraken over onderwerpen als klimaatverandering, economische empowerment van vrouwen en vaccingelijkheid.

Vanaf deze publicatie heeft het paar nog niet bevestigd of ze al dan niet een appartement in Manhattan zullen huren. Hun hoofdverblijfplaats blijft echter Californië, een van de belangrijkste redenen hiervoor is de locatie van Archewell Inc.

Dit komt nadat ze hun intentie hebben uitgesproken om niet terug te keren naar het Verenigd Koninkrijk

Hoewel het Prins Harry's huis is, heeft hij duidelijk gemaakt dat hij niet met zijn familie wil terugkeren totdat ze de bescherming krijgen die ze verdienen. Vanwege het vertrek uit de koninklijke familie mogen hij en zijn familieleden niet de zekerheid krijgen die zijn familieleden hebben, waaronder prins Charles en prins William.

Een van de leden van zijn juridische team sprak namens prins Harry en legde uit dat de beveiliging die ze voor hun gezin financieren, "de noodzakelijke politiebescherming niet kan evenaren". Hierdoor kan het gezin niet naar huis terugkeren, ondanks hun inspanningen om persoonlijke veiligheid te krijgen. Prins Harry en Markle boden aan om voor die beveiliging te betalen, maar die werd stopgezet.

De verklaring gaf ook toe dat deze werd gedaan vanwege een lek in roddelbladen over de situatie. Op het moment van deze publicatie loopt het verzoekschrift dat ze hebben ingediend en moet het gezin nog terugkeren naar het VK en Europa.

Ze zijn verschillende keren naar New York gegaan voordat de veiligheidskwestie ontstond

Prins Harry en Markle hebben er altijd voor gezorgd dat ze deelnamen aan evenementen met als doel het leven van anderen te verbeteren. Ze waren zelfs te zien op Global Citizen Live, een 24-uurs wereldwijde uitzending met verschillende wereldwijde concerten. Hun verrassende verschijning vond plaats op het evenement in New York. Een van hun meest opvallende gebeurtenissen was hun ontmoeting met ambassadeur Linda Thomas-Greenfield.

Mensen hebben gespeculeerd dat Markle hoopt een rol in de VN te krijgen zoals Amal Clooney, de vrouw van George Clooney. Clooney werkte daar eerder als raadsman van voormalig secretaris-generaal Kofi Annan. Ze werken nu echter aan het maken van haar nieuwe Spotify-podcast, die zal worden uitgebracht onder Archewell Audio. De podcast belooft onderzoek te doen naar de 'labels die vrouwen proberen tegen te houden'. Hoewel het Amerikaanse hoofdkantoor van Spotify zich ook in New York bevindt, is er geen bevestiging dat dit een andere reden is waarom het paar naar appartementen kijkt.

Op het moment van deze publicatie hebben de twee hun voornemens om van New York tijdelijk of permanent een tweede thuis te maken nog niet officieel bevestigd. Ze blijven bezig en zullen blijven werken aan de Spotify-podcast.

Aanbevolen: