Diana Statue Unveiling': Prins William & Prins Harry's relatie zal worden getest

Diana Statue Unveiling': Prins William & Prins Harry's relatie zal worden getest
Diana Statue Unveiling': Prins William & Prins Harry's relatie zal worden getest
Anonim

Donderdag 1 juli is een make-or-break moment voor de relatie van Prins William en Prins Harry.

Beiden zullen aanwezig zijn bij de onthulling van een standbeeld van prinses Diana in Kensington Palace Sunken Garden. Deze locatie is Diana's favoriete plek in het paleis.

Deze onthulling is een van de meest langverwachte koninklijke fotogesprekken van 2021. De dag van de onthulling, 1 juli, markeert wat de 60ste verjaardag van prinses Diana zou zijn geweest.

Een dag die vol zou moeten zijn van familie, liefde, herinnering en eer, heeft nu een donkere schaduw over zich heen vanwege de vete van de broer.

Sinds Harry en Meghan afstand hebben gedaan van hun koninklijke plichten, is de relatie tussen William en Harry vervreemd. Bovendien verdiepte het allesomvattende interview van Harry en Megan met Oprah hun kloof.

Het was echter verfrissend om te horen dat de broers hun meningsverschillen opzij hebben gezet als het ging om de onthulling.

Nog minder dan vier jaar geleden kozen prins William en prins Harry de beeldhouwer, Ian Rank Broadley, om het standbeeld van hun overleden moeder ter ere van haar te ontwerpen. Het besef hoe snel hun hechte relatie een wending heeft genomen, is teleurstellend.

Het was schokkend dat William en Harry een gezamenlijke verklaring uitbrachten en zou kunnen betekenen dat ze hun rotsachtige verleden achter zich laten.

Een bron vertelde The Sun: “Het zal zijn ondertekend door William en Harry, dat weet ik wel. Ik weet dat [beeldhouwer Ian Rank-Broadley] nauw met de jongens heeft samengewerkt en ik denk dat het ongelooflijk zal zijn.'

Fans over de hele wereld zitten op het puntje van hun stoel in de hoop op een verzoening tussen de twee. Het feit dat ze het er allebei over eens waren om in dezelfde kamer te zijn, is een vooruitgang. De druk voor de broers om het goed te maken op deze dag is ongekend hoog.

Als de uitstraling van de geliefde prinses Diana haar zonen niet kan dwingen hun verschillen te overwinnen… wat dan wel?

Meghan Markle en Kate Middleton zullen niet aanwezig zijn bij de onthulling van Diana's standbeeld. Megan had net haar en Harry's tweede kind, Lilibet Diana, gekregen, dus Harry reisde alleen naar Engeland. Kate Middleton zal de onthulling niet bijwonen omdat het " altijd de 2 broers zouden zijn".

Laten we hopen dat deze dag niet wordt vertroebeld door drama en kan zijn waar het over zou moeten gaan, ter ere van de erfenis van prinses Diana.

Aanbevolen: