Madonna deelt de video van haar zoon ter ere van George Floyd

Inhoudsopgave:

Madonna deelt de video van haar zoon ter ere van George Floyd
Madonna deelt de video van haar zoon ter ere van George Floyd
Anonim

In de nasleep van de tragische dood van George Floyd door toedoen van een politieagent in Minneapolis, plaatste Madonna een video op Instagram van haar zoon David Banda die emotioneel danste als eerbetoon aan Floyd.

De video laat zien hoe David danst op het nummer van Michael Jackson, They Don't Care About Us. Hij staat in de keuken met zijn hond toe te kijken en doet enkele indrukwekkende bewegingen die doen denken aan die van Jackson. De video duurt meer dan drie minuten en David stopt niet de hele tijd met dansen.

Zich uitdrukken

David Banda
David Banda

De keuze van het nummer is krachtig en vooral belangrijk in deze tijd, en Davids thuisoptreden is oprecht. Het is buitengewoon jammer dat de dood van Floyd de katalysator is waarom Davids dansroutine nu de ronde doet.

De overweldigende verontwaardiging over dit gruwelijke incident is wijdverbreid, zelfs wereldwijd, en Davids artistieke expressie op film spreekt boekdelen.

Dankzij de bekendheid van zijn moeder heeft David een breed platform om zijn materiaal aan de wereld te laten zien, en zelfs als slechts een paar mensen deze video zagen, was het duidelijk belangrijk voor hem om deze boodschap over te brengen via dans. Hij is inspirerend en duidelijk getroffen door deze verschrikkelijke beproeving.

Madonna's moeder moment

Afbeelding
Afbeelding

Madonna heeft in de loop van de pandemie twijfelachtig materiaal gedeeld, maar deze is heel anders dan haar badkamergeklets en quarantainecocktails.

Ze nam een pauze van haar eigen "show" om iets ongelooflijk speciaals te delen. Madonna is duidelijk trots op haar zoon, en zijn talent is duidelijk.

JusticeForGeorgeFloyd

George Floyd
George Floyd

Madonna ondertitelde de Instagram-video: Terwijl het nieuws over de brute moord op George Floyd de wereld rondreist, danst mijn zoon David om George en zijn familie te eren en te eren en alle vormen van racisme en discriminatie die dagelijks plaatsvinden basis in Amerika.”

Veel fans stemden in met positieve reacties op Madonna's feed, waarvan één de video simpelweg 'prachtig' noemde.

Rust in vrede George Floyd.

Volg voor meer nieuws over beroemdheden en entertainment @MelissaKayNews op Twitter.

Aanbevolen: