Twitter roostert Kim K. voor het delen van een foto van haar zoon met een leren slabbetje

Twitter roostert Kim K. voor het delen van een foto van haar zoon met een leren slabbetje
Twitter roostert Kim K. voor het delen van een foto van haar zoon met een leren slabbetje
Anonim

Kim Kardashian wordt opnieuw geroosterd! Maar deze keer is het vanwege de manier waarop ze haar twee jaar oude zoon, Pslam West, aankleedde voor etenstijd. Kardashian deelt Psalm met haar ex-man Kanye West, evenals hun dochters North en Chicago, en hun oudste zoon Saint.

De 40-jarige realityster deelde op Instagram een lieve foto van haar zoon. Ze onderschrift: "Niemand schattiger." De post bevatte Pslam West die een ma altijd at die bestond uit pasta, garnalen en groenten. Op de afbeelding draagt hij een oranje leren slabbetje. Deze modekeuze bracht fans in de war, omdat velen slabbetjes hebben gezien die zijn gemaakt van katoen en plastic, maar nooit van leer - wat meestal een dure stof is.

Haar leeftijdsgenoten schonken geen aandacht aan het slabbetje en complimenteerden de schattige peuter in plaats daarvan. Haarstylist van beroemdheden en Ouai-oprichter Jen Atkin was het eens met het bijschrift van Kardashian: 'Letterlijk'. Rapper Nicki Minaj becommentarieerde een reeks emoji's in het hart en ondernemer Stephanie Shepherd Suganami schreef: "Stop ermee. Hij wordt te snel groot!"

Het werd echter een beetje lelijk toen die vriendelijke opmerkingen voorbij waren gescrold. Fans prikten meteen de draak met de paal en noemden het slabbetje van Psalm 'leren harnas'. Ze vielen de unieke look op Instagram en Twitter aan, gekscherend de keuze voor een slabbetje.

Op Twitter schreef een criticus: "Het lijkt echt alsof je een stukje van een leren bank hebt afgesneden en om de nek van je kind hebt gehangen."

Een ander voegde eraan toe: "Ze hebben Psalm West hier met een LEREN slabbetje."

Een derde stemde in met: "Bro noemde me arm met dit leren slabbetje."

Hoewel sommige fans het leuk lijken te vinden. Eentje twitterde brutaal: "Willekeurige vraag: waarom heeft babyjongen een leren zadel om zijn nek? Is dit een slabbetje van een rijke jongen of is dit een pancho? Het punt is dat het van leer is en het jongetje heeft het aan. Hij trekt het uit, maar ik wil een achtergrondverhaal."

Nou, het lijkt erop dat Kim Kardashian niet kan winnen, hoe eenvoudig haar berichten ook zijn. Maar gelukkig heeft ze geen tijd om het op te merken omdat ze druk bezig is met reizen, haar kledinglijn een nieuwe naam geeft en Paris Hilton leert koken in de aankomende Netflix-serie Cooking With Paris.

Hilton gutste over haar tijd doorgebracht met Kardashian. In een recent interview sprak ze over het maken van kaassandwiches en frittata's met de andere beroemdheid, en uiteindelijk over zelfgemaakte pizza. Ze zei: "Dit is het meeste dat we ooit samen hebben gekookt!"

Over het pizzarecept van Kardashian gesproken, voegde Hilton eraan toe: "Ze maakt zelfgemaakte pizza voor de kinderen. Ze vertelde me dat ze me gaat leren hoe ik dat moet maken. Ik ben opgewonden om dat ook van haar te leren."

Aanbevolen: