Jennifer Aniston in het geheim verpletterd op deze 'The Office'-ster

Inhoudsopgave:

Jennifer Aniston in het geheim verpletterd op deze 'The Office'-ster
Jennifer Aniston in het geheim verpletterd op deze 'The Office'-ster
Anonim

Als het gaat om Jennifer Aniston en haar liefdesleven, lijkt het een oneindig verhaal waar de fans alles over willen weten. Ze wordt constant gelinkt met Hollywood-acteurs, waaronder Brad Pitt en haar oude vlam op 'Friends', David Schwimmer.

Maar zoals we in dit artikel zullen onthullen, is er een andere persoon waar ze stiekem verliefd op was en na vele jaren werken de twee eindelijk zij aan zij aan een project.

In werkelijkheid hebben de celebs veel gemeen, vooral als het om hun carrière gaat. Ze floreerden in de wereld van de televisie en explodeerden dankzij hun respectievelijke sitcoms.

Al snel veroverden ze de filmwereld, en tegenwoordig zijn ze allebei terug op tv, gezien de veelgevraagde streaming tv-shows tegenwoordig.

We zullen onthullen wie de persoon is, samen met hun werkrelatie op dit moment.

Aniston keerde terug naar tv voor 'The Morning Show'

Gezien hoeveel Jennifer Aniston op televisie heeft bereikt, had ze de rest van haar carrière gemakkelijk op haar krankzinnige vermogen kunnen zitten. In werkelijkheid was er iets speciaals voor nodig om eindelijk terug te keren en dat speciale project bleek 'The Morning Show' te zijn.

Naast Variety besprak de A-lister de reden dat ze uiteindelijk instemde om de show te doen.

"Pas de laatste paar jaar, toen deze streamingdiensten gewoon explodeerden met deze hoeveelheid kwaliteit, begon ik echt te denken: "Wauw, dat is beter dan wat ik net deed." En dan zie je wat er beschikbaar is en het wordt alleen maar kleiner en kleiner in termen van de grote Marvel-films, of dingen waar ik niet alleen om word gevraagd of die echt geïnteresseerd zijn in het leven in een groen scherm."

Jen zou natuurlijk ook onthullen dat de dingen een beetje anders zijn op de set van de show, het is zeker niet te vergelijken met zoiets als 'Friends'.

"Vrienden" was alsof je drie of vier uur naar een toneelstuk ging. En het was gewoon lachen en geweldig leuk. En dit is leuk. Het is gewoon een stuk moeilijker. Mijn bandbreedte moest groter worden zodat ik kon neem alle informatie in je op."

Een ander groot pluspunt voor Aniston was om samen te werken met een bepaalde beroemdheid. In werkelijkheid gaf ze toe dat ze stiekem verliefd op hem was.

Aniston in het geheim verpletterd op Carell

Dat klopt, Jen verpletterde niemand minder dan Steve Carell en noemde 'The Office'-ster een 'zilveren vos'. Toen ze het over hun relatie had, was Jen een en al glimlach terwijl ze de acteur prees.

"Hij is nu als een zilveren vos", zei ze tegen de gastheren. "En hij kwam net binnen en niemand verwachtte, weet je, het was zo schattig. En hij is zo verlegen en fantastisch. Hij wordt beter met de jaren."

Volgens Micky was Aniston meer dan enthousiast om met Carell samen te werken en ze staat meer dan open om dit in de toekomst voort te zetten.

“Toen Jen hoorde dat ze samenwerkten, zonk haar hart. Het zal waarschijnlijk de donder stelen van de komende Friends-reünie en seizoen twee van The Morning Show. Natuurlijk werd Steve's roofdierpersonage ontslagen aan het einde van seizoen één van The Morning Show, en Steve heeft zich niet aangemeld voor seizoen twee, en nu zegt Jen nu dat we weten waarom! Hij doet Space Force met Lisa, 'zei de bron.

Het blijkt dat Aniston haar wens zou vervullen, want de man op wie ze verliefd was, zou terugkeren voor een tweede seizoen.

Carell besloot terug te keren voor een tweede seizoen

Hij had maar voor één seizoen getekend, maar kreeg alle lof en misschien dankzij Jen keerde Carell terug voor een tweede seizoen.

Executive Producer Kerry Ehrin was opgetogen om Steve aan te nemen voor het extra seizoen, hij is een genot om mee samen te werken achter de schermen: “Steve is gewoon zo fijn om mee te werken; hij is zo toegewijd aan het werk. En hij omarmde de rol.”

Een echt geweldig project voor Jen, want ze mag niet alleen samenwerken met een man voor wie ze zoveel respect heeft, maar bovendien krijgt ze de kans om vrouwelijke empowerment te promoten.

"Ik vind het een ongelooflijk moment. Kijk, er zijn onbezongen stemmen, onbezongen talent dat nog moet worden ontdekt. Ons oog is nu op die prijs gericht. Je moet mensen laten denken dat het geen keuze meer is. is eigenlijk het nieuwe normaal, zoals het zou moeten zijn. En ik denk dat het steeds beter gaat worden."

"Onze show heeft zes vrouwelijke producers. Als vrouw die al 30 jaar in deze business zit, was het geweldig en moeilijk. En nu zijn we hier."

Aanbevolen: