Ryan Reynolds heeft het verpletterd in films van bijna elk genre

Inhoudsopgave:

Ryan Reynolds heeft het verpletterd in films van bijna elk genre
Ryan Reynolds heeft het verpletterd in films van bijna elk genre
Anonim

Ryan Reynolds staat bekend om zijn rollen in een overvloed aan filmgenres. Met zijn constante diversiteit in stijlen van rollen en films waaraan hij werkt, hebben fans Ryan Reynolds in zowat elk genre gezien. Van thriller tot romantische komedie tot animatie, Ryan Reynolds heeft behoorlijk wat rollen gehad in Hollywood. Sommige van zijn meest succesvolle films zijn niet algemeen bekend bij zijn fans, omdat hij voortdurend nieuwe rollen op zich neemt.

Ryan Reynolds en zijn vrouw, Blake Lively, zijn een machtspaar gebleven in Hollywood, met hun grote rollen in zowat elk genre. Afgezien van het feit dat ze geweldige acteurs zijn, heeft het paar hun tijd en geld besteed om van de wereld een betere plek te maken. De twee hebben consequent indruk gemaakt op hun fans met niet alleen hun diverse acteercapaciteiten, maar ook hun rol in de samenleving.

10 Komedie Horror - 'The Voices'

In een vreemde wending bij het kiezen tussen luisteren naar het advies van zijn kat om een moordenaar te worden en het advies van zijn hond om een normaal leven te leiden, liet Ryan Reynolds een nieuwe kant van zijn acteercarrière zien. Hoewel het een lichte horrorfilm vol komedie is, is dit een van de eerste keren dat fans Ryan Reynolds in een nieuwe rol zien.

9 Komedie Drama - 'Adventureland'

Ryan Reynolds heeft een kleinere rol in de komische dramafilm Adventureland, maar laat in deze film toch zijn bereik zien. De knappe onderhoudsman die zijn vrouw bedriegt met veel vrouwen is geen rol die fans gewend zijn om Ryan Reynolds te zien spelen.

8 Actiekomedie - 'Free Guy'

In 2021 speelde Ryan Reynolds in Free Guy als een man die onbewust gevangen zit in een virtuele wereld. Deze actie-komediefilm pronkt met een charmante rol voor Ryan Reynolds, als een man die niet vast wil blijven zitten in een online videogame. Er is al sprake van een tweede film en Disney is klaar voor Reynolds om met hen terug te keren naar het scherm.

7 Drama - 'Mississippi Grind'

Een minder bekende film van Ryan Reynolds is Mississippi Grind. Dit drama toont Ryan Reynolds als een geluksbrenger voor een gokverslaafde. Het duo gaat samen op roadtrip, maar komt er al snel achter dat er niet genoeg geluk in de wereld is om hun interne problemen op te lossen.

6 Superheld - 'Deadpool'

Hoewel Deadpool een enorme hit is geworden onder fans, werd Ryan Reynolds belachelijk gemaakt vanwege zijn toewijding aan deze film. Hij bracht acht uur door op de make-upstoel om te worden getransformeerd in zijn superheldenrol. Ook al hadden veel Hollywood-kringen niet veel vertrouwen in de film, er is al een vervolg en een derde film in de maak.

5 Geanimeerde avonturenkomedie - 'The Croods: A New Age'

Terwijl fans eraan gewend zijn het gezicht van Ryan Reynolds op het grote scherm te zien, heeft hij zich beziggehouden met animatie en stemacteren. Zijn rol in The Croods: A New Age voegde toe aan zijn cv met acteervaardigheden, en fans leken veel meer van deze tweede film te houden dan van de eerste.

4 Thriller - 'Buried'

Een van Ryan Reynolds meest succesvolle films voor zijn fans is Buried. Deze film is volledig in een doodskist gefilmd, waardoor fans meer krijgen dan alleen de illusie van angst. Deze verontrustende film neemt het karakter van Ryan Reynolds en dwingt hem om alles te gebruiken wat hij heeft om te ontsnappen, met alleen een aansteker en een mobiele telefoon over.

3 Romantische komedie - 'Zeker misschien'

Ryan Reynolds speelt een charmante rol in zijn meest succesvolle rol in een romantische komedie in Absoluut, Misschien. Het is zelfs een van zijn meest winstgevende films, die $ 56 miljoen opbrengt. Zijn hartverwarmende karakter was een enorme hit voor fans.

2 Science Fiction-avontuur - 'The Adam Project'

Het Adam-project was voorbestemd om een succes te worden voordat het zelfs maar begon met filmen, waarbij Ryan Reynolds vooraf $ 15 miljoen kreeg om aan het project te beginnen. In een van zijn nieuwste films draait Ryan Reynolds de tijd terug om met zijn 12-jarige zelf en zijn overleden vader te werken om de toekomst te redden.

1 Science Fiction Horror - 'Life'

In een serieuzere rol speelt Ryan Reynolds een nieuwe rol in het sciencefiction-horrorgenre in de film Life. Samen met Jake Gyllenhaal en Rebecca Ferguson spelen de drie een team van astronauten die vechten tegen een evoluerende levensvorm die snel slecht wordt.

Aanbevolen: