Eddie Redmayne verpletterd op een paar vreemde 'Disney'-personages als kind

Inhoudsopgave:

Eddie Redmayne verpletterd op een paar vreemde 'Disney'-personages als kind
Eddie Redmayne verpletterd op een paar vreemde 'Disney'-personages als kind
Anonim

Eddie Redmayne is een nietje geworden in Hollywood. Dit heeft vooral te maken met zijn rol in The Fantastic Beasts-films binnen de enorm succesvolle Harry Potter-franchise. Maar de in Londen geboren thespian is ook een favoriet van de Academy Award.

Hij speelde in The Danish Girl, The Theory Of Everything en Les Miserables, die allemaal veel lovende kritieken kregen.

Maar we vragen ons af of critici en publiek hem net zo gastvrij zouden hebben ontvangen als ze eerst van zijn verleden hadden geweten. Met name het feit dat hij als kind een paar stripfiguren hard heeft verpletterd. En we hebben het niet over Jessica Rabbit of stripfiguren die opnieuw zijn bedacht als echte mensen.

Nee. We hebben het over een aantal zeer dierachtige personages uit Disney Movies…

Maak je geen zorgen… Eddie schaamt zich hier enorm voor…

Eddie's romantische ontwaken

Terwijl we werden geïnterviewd op The Graham Norton Show in Engeland, kwam Eddies verleden weer bovendrijven voor ons amusement. Het was duidelijk dat Graham heel veel plezier had om dit voor zijn enorme publiek naar voren te brengen. Eddie daarentegen zat te kronkelen op zijn stoel.

Naast hem zaten Anna Kendrick en Liam Neeson, die beiden geschokt leken toen Graham onthulde dat Eddie's seksuele ontwaken toe te schrijven was aan een paar stripfiguren.

Elk kind is verliefd op personages uit hun jeugd, en vaker wel dan niet zijn het stripfiguren. Maar Eddie verpletterd op een leeuw…

Specifiek, Nala van The Lion King.

Eddie was geobsedeerd door het opgroeien van The Lion King. Maar hij had een "rare obsessie met Nala".

Op dit punt in het interview liet Graham een foto zien van Nala die lachte en het hele publiek, evenals Anna en Liam, waren hem bijna kwijt. Maar we weten niet zeker of we ze de schuld geven. Dit was allemaal volkomen belachelijk.

Eddie beweerde dat de Moira Kelly-stemhebbende leeuwin "zo lief" leek en dat "ze heel goed kon zingen".

Tussen zijn lach door antwoordde Graham eenvoudig: "Dat is verkeerd. Dat is zo verkeerd!"

Maar Nala was niet het enige tekenfilmdier dat Eddie leuk vond

Om het nog erger te maken, besloot Graham Norton om zich te verdiepen in Eddies andere Disney-liefde, Maid Marian van Robin Hood.

De animatiefilm uit 1973, die het verdient te worden opgenomen in de meest ondergewaardeerde films van Disney, bevatte een vos die de iconische Robin Hood-liefdesbelang speelde.

Dus dat maakt een leeuw en een vos die Eddie verpletterde.

Anna Kendrick, die zichzelf nauwelijks kon bedwingen, sprong naar Eddie's verdediging door te beweren dat Disney "ze erg sexy tekent".

Dit is het moment waarop de Up in the Air en Pitch Perfect-ster beweerde dat ze een grote crush had op de vos die Robin Hood speelde.

Eddie is sindsdien verder gegaan… Phew

Gelukkig heeft Eddie in de loop der jaren een paar meer geschikte verliefdheden gevonden. Voorbij zijn de dagen dat hij vossen en zingende leeuwen verbeeldde. In plaats daarvan draait hij bijna volledig om zijn vrouw, Hannah Bagshawe. De twee zijn sinds 2014 getrouwd en lijken nog steeds sterk te zijn. Het echtpaar heeft zelfs twee kinderen samen… Van wie we hopen dat ze wat meer humanoïde tekenfilms zullen vinden om op te verliefd.

Hoewel, het lijdt geen twijfel dat Eddies romantische karakter is beïnvloed door zijn verliefdheid op de vriendelijke stripfiguren waar hij ooit naar verlangde.

Aanbevolen: