Waar is Kylie Jenner's prom date Albert Ochoa nu?

Inhoudsopgave:

Waar is Kylie Jenner's prom date Albert Ochoa nu?
Waar is Kylie Jenner's prom date Albert Ochoa nu?
Anonim

In 2017 speelde Kylie Jenner, 24, in een E! docu-serie genaamd Life of Kylie. Haar fans waren allemaal enthousiast over de reality-spin-off omdat ze eindelijk de echte zij zouden leren kennen. Meteen in de eerste aflevering vertelde de Keeping Up with the Kardashian-ster haar onzekerheden en liep ze 'normale' levensgebeurtenissen mis, zoals naar het bal gaan.

Toen ging ze als de prom date van de 17-jarige Albert Ochoa, een junior op Rio Americano High School. "Ik heb een zwak voor de verschoppeling omdat ik de verschoppeling was, denk ik in veel opzichten toen ik opgroeide", zei de toen 19-jarige Jenner over Ochoa die op school werd gepest en in zijn aanzoek werd afgewezen.

Sympathische fans prezen de realityster voor het helpen van de middelbare scholier om zijn wraakbal te krijgen. Maar nadat de aflevering was uitgezonden, onthulde Ochoa - die nu 21 is - dat de momenteel zwangere schoonheidsmagnaat hem een soort ghosting had gegeven. Dit is wat er daar echt gebeurde, plus wat Ochoa tegenwoordig heeft uitgespookt.

Hoe Ochoa een date scoorde met Jenner

Het is onduidelijk hoe Ochoa Jenner daadwerkelijk heeft uitgenodigd, maar volgens rapporten besloot hij zijn kans te wagen met de oprichter van Kylie Cosmetics direct nadat hij was afgewezen. Hij heeft waarschijnlijk een lang bericht gestuurd waarin hij zijn achtergrond beschrijft dat Jenner genoeg geraakt was om met hem naar het bal te gaan. "Kylie Jenner ging vanavond naar het rio-bal met de man die mijn zus afwees", twitterde iemand van Ochoa's middelbare school.

Ze voegden eraan toe: “(voor de goede orde, ze wees hem af omdat het de oudere broer van haar vriend was, maar NOG STEEDS).” Het was duidelijk een goede nacht voor Ochoa - iedereen kroop over hem, Jenner en Jordyn Woods die ook met hen meeliepen. Ze juichten zelfs zijn naam toe, niet die van Jenner. In sommige Life of Kylie-clips werd Ochoa betrapt terwijl hij zei: "Ik kan niet geloven dat dit gebeurt", terwijl hij en Jenner poseerden voor selfies met zijn leeftijdsgenoten.

Wat er echt gebeurde na het schoolbal

Na de berichtgeving over het bal in Life of Kylie, vertelde Ochoa aan Teen Vogue dat al zijn vrienden "geschokt" waren over wat er was gebeurd. "Na het bal wilde iedereen mijn vriend zijn. Ik had nooit zoveel aandacht in één avond verwacht", voegde hij eraan toe. Zeker, hij kreeg ook online veel aandacht. "In het begin was het een beetje overweldigend, maar… het is opwindend om met mensen over de hele wereld te praten!"

Ochoa bekende ook dat hoewel Jenner zijn zelfvertrouwen een boost gaf, ze sinds die magische nacht niet meer met elkaar hadden gesproken. "Het zou leuk zijn om van haar te horen," zei hij. Maar maak je geen zorgen, Ochoa vatte het niet persoonlijk op. Hij vertelde zelfs aan E! Nieuws dat Jenner "een heel lief en oprecht persoon is."

"Als je haar op shows en zo ziet, krijg je dat echt niet van aangezicht tot aangezicht te zien," vervolgde hij. "En ik dacht echt dat ze lief en oprecht was." Toen hem werd gevraagd of hij aan het eind van die avond naar binnen ging voor een kus, zei hij dat hij het 'eigenlijk niet geprobeerd had'. Toen voegde hij er met een verlegen glimlach aan toe dat hij 'een complete heer was'.

Wat Albert Ochoa heeft gedaan in 2021

Hoewel Jenner sinds 2017 enorm is gegroeid - haar bedrijf heeft uitgebreid, met Travis Scott is uitgegaan en Stormi heeft - is Ochoa die ene nacht met de realityster nog steeds niet vergeten. Hij heeft nog steeds "? @lifeofkylieone on @hulu" geschreven op zijn Instagram-bio en bewaart Verhalen van die avond op zijn Hoogtepunten. Sommige van zijn 211K-volgers blijven hem ook taggen op clips uit die aflevering van Life of Kylie.

Maar ondanks zijn gemengde gevoelens over het feit dat hij destijds een instant beroemdheid was, heeft Ochoa er nu mee leren leven. Hij deelt regelmatig gymfoto's, publiceert promotieberichten en probeert zijn fans te inspireren met motiverende bijschriften. Drie jaar geleden creëerde hij ook een YouTube-kanaal. Hoewel het tot nu toe slechts 2,57K volgers en 12 video's heeft, heeft hij nog steeds veel supporters die graag updates krijgen over zijn huidige leven.

Een paar maanden geleden schreef hij op Instagram: "Ik herinner me dat ik gepest werd op school en geen vrienden had. Ik lach nog steeds." Hij deelde ook een Verhaal van een bokssessie en ondertitelde het: "Shoutout to my bro voor het voorbereiden van grote dingen die binnenkort komen?" Het ziet ernaar uit dat we hem binnenkort in een ring zullen zien vechten. En voor iedereen die zich afvroeg - ja, hij is nog steeds vrijgezel en "omdat alles wat ze zeiden dat ik niet zou zijn en niet kon zijn ⭐️", volgens zijn laatste Instagram-bericht.

Aanbevolen: