Haar miljardairstatus is niet het enige waar Kylie Jenner in de loop der jaren over heeft gelogen

Inhoudsopgave:

Haar miljardairstatus is niet het enige waar Kylie Jenner in de loop der jaren over heeft gelogen
Haar miljardairstatus is niet het enige waar Kylie Jenner in de loop der jaren over heeft gelogen
Anonim

Ze is een van de rijkste beroemdheden in Hollywood en verdient miljoenen met haar bloeiende cosmetica-imperium, maar dat weerhield Kylie Jenner er zeker niet van om tegen haar fans te liegen als het ging om haar jaarlijkse inkomsten.

Eerder dit jaar bevond de cosmetica-magnaat zich in heet water nadat Forbes hun verklaring had ingetrokken waarin werd beweerd dat de 22-jarige miljardair was dankzij het succes van haar make-upbedrijf Kylie Cosmetics.

De geloofwaardige publicatie beschuldigde Jenner en haar moeder Kris Jenner van het vervalsen van belastingaangiften om ten onrechte haar miljardairstatus te claimen, wat, zoals fans zich misschien herinneren, haar vorig jaar op de cover van Forbes had gebracht toen het verkooppunt haar de jongste noemde "self-made" ondernemer om de ongelooflijke mijlpaal te bereiken.

Op de hoogte blijven van Kylie's leugens

Kylie Jenner-evenement
Kylie Jenner-evenement

Beauty-gigant Coty had een belang van 51% gekocht in Kylie's bloeiende bedrijf en sloot een deal die naar verluidt in november 2019 een ongelooflijke $ 600 miljoen waard was, waardoor de waarde van Kylie Cosmetics op ongeveer $ 1,2 miljard kwam.

Het probleem was dat Jenner naar verluidt Forbes vertelde dat ze bijna $ 360 miljoen per jaar aan verkopen met haar bedrijf had, wat een leugen bleek te zijn, met bronnen die benadrukten dat de tv-persoonlijkheid iets meer dan $ 177 miljoen verdiende.

Toegegeven, de cijfers zijn nog steeds hoog, maar aangezien Forbes moest geloven dat haar inkomen veel hoger was dan ze hen deed geloven, werd het vermogen van Jenner geherwaardeerd op $ 900 miljoen, en het is meer dan waarschijnlijk dat ze zal voor het einde van het jaar de grens van een miljard dollar bereiken.

Toch is een leugen een leugen, maar dat was niet de enige leugen die Jenner in de loop der jaren heeft verteld.

In april 2016 plaatste Jenner een selfie van zichzelf met socialite Blac Chyna, die op dat moment een toegewijde relatie had met Rob Kardashian.

Insiders beweerden dat er spanning was tussen de twee, aangezien Jenner een toegewijde relatie had met Tyga, die op beroemde wijze Chyna dumpte om bij de realityster te zijn, en vervolgens hun verloving afzegde.

Besties zijn met Chyna was een pr-stunt

kylie jenner selfie zwart chyna
kylie jenner selfie zwart chyna

Jenner beweerde dat ze al die tijd bevriend was geweest met Chyna, ondanks beweringen dat ze allebei in vetes waren verwikkeld nadat ze elkaar subliminaal hadden uitgescholden op sociale media voordat ze samen voor een foto op Snapchat poseerden.

En terwijl ze hadden geprobeerd de wereld voor de gek te houden door te denken dat ze de beste vrienden waren, barstte de spanning los na Chyna's breuk met Kardashian later dat jaar, waarbij de familie een rechtszaak aanspande tegen de voormalige stripper voor batterij, mishandeling en vandalisme in het huis van Jenner, waar het voormalige paar hun explosieve gevecht had dat berucht leidde tot hun uiteenvallen.

Sprekend over de situatie op Keeping Up With the Kardashians, legde Jenner uit: Mijn moeder belt me om me op de hoogte te houden van wat er in mijn huis aan de hand is, en blijkbaar gooide Chyna iets naar mijn televisie dat ik had achtergelaten daar.”

"Het is een beetje respectloos, en ik zou dat niet doen bij het huis van iemand anders."

Zo veel dat je besties bent, toch?

Stil blijven over haar vollere lippen

De grootste leugen van allemaal zou echter waarschijnlijk het moment zijn waarop Jenner haar fans probeerde te overtuigen om te geloven dat haar lippen niet chirurgisch waren verbeterd, en beweerde dat ze gewoon te vol waren met haar assortiment lipliners.

Mensen hadden de grotere steenbolk van de mogul in 2015 opgemerkt en hoewel ze constant werd gevraagd naar het cosmetische werk dat ze leek te hebben gedaan, veegde Jenner het weg door te zeggen dat het allemaal te maken had met make-up en het vinden van de rechte hoeken.

Na Khloe Kardashian in vertrouwen te hebben genomen over de druk om eerlijk te zijn tegen haar fans - aangezien ze in elk interview met dezelfde vraag werd gebombardeerd, besefte ze dat het beter was om gewoon eerlijk te zijn over de groeiende omvang van haar lippen.

"Ik heb tijdelijke lipfillers gehad", bekende ze in een aflevering van Keeping Up With the Kardashians uit 2015. "Het is gewoon iets dat ik wilde doen."

kylie jenner lippen
kylie jenner lippen

Jenner die open en eerlijk was over het werk dat ze op haar lippen had gedaan, was nogal het contrast met wat ze haar miljoenen volgers een jaar eerder had verteld, nadat ze op Twitter berucht was geweest om beweringen te ontkennen dat ze cosmetisch werk had aan haar gezicht gedaan.

"Deze geruchten over plastische chirurgie kwetsen mijn gevoelens om eerlijk te zijn en zijn nogal beledigend," zei ze voordat ze eraan toevoegde: "Voor het geval iemand het vergeten is… ik ben 16."

Bekend maken dat haar lippen zijn verbeterd door de hulp van een plastisch chirurg, is de enige procedure waar Jenner eerlijk over is geweest, maar fans hebben gemerkt dat haar derrière in de loop der jaren ook aanzienlijk is gegroeid, samen met een vermeende kaaklijn reductie.

Hoewel ze zou willen dat fans geloven dat ze gewoon een beetje is aangekomen, is er niet veel voor nodig om te zien dat haar voluptueuze figuur ook kwam door de hulp van een chirurg.

Aanbevolen: