Hier zijn de duurste dingen waar Kylie Jenner haar fortuin aan uitgeeft

Inhoudsopgave:

Hier zijn de duurste dingen waar Kylie Jenner haar fortuin aan uitgeeft
Hier zijn de duurste dingen waar Kylie Jenner haar fortuin aan uitgeeft
Anonim

Op 22-jarige leeftijd wordt Kylie Jenner geschat op $ 1 miljard. Ze is officieel de jongste selfmade miljardair. De jongste van de Kardashian-Jenner-broers en zussen vergaarde haar fortuin door tal van ondernemingen aan te gaan.

Een van haar allereerste inkomsten was van de reality-tv-show van de familie, Keeping Up With The Kardashians. Ze speelde in de show sinds de première in 2007. In 2012 begon ze een kledinglijn met haar zus Kendall. Tussen haar optredens in de show en het runnen van haar kledinglijn, keurde Kylie ook producten goed en werkte ze samen met verschillende bedrijven om verschillende producten te promoten.

In 2015 lanceerde ze een make-uplijn, Kylie Lip Kits, die een jaar later veranderde in Kylie-cosmetica. In 2018 had Kylie-cosmetica voor $ 630 miljoen aan merchandise verkocht. Tegen het einde van 2019 verkocht Kylie 51% van de Kylie-cosmetica aan Coty, een Amerikaans cosmeticabedrijf, voor $ 600 miljoen. Met een fortuin van $ 1,2 miljard kan Kylie vrijwel alles kopen wat haar hartje begeert.

Hier zijn enkele gekke dure aankopen die de make-upmagnaat de afgelopen jaren heeft gedaan.

14 Haar vastgoedinvesteringen

Kylie kocht onlangs een gloednieuw huis van $ 36,5 miljoen in Holmby Hills, Californië en het is enorm. Het pand werd verkocht voor ongeveer $ 45 miljoen, maar de make-upmagnaat slaagde erin een enorme korting op het huis te krijgen. Het huis heeft 7 slaapkamers, 14 badkamers en 20 parkeerplaatsen. Bovendien kocht ze dit jaar nog vijf hectare grond in Hidden Hills voor $15 miljoen. Kylie heeft de afgelopen jaren miljoenen besteed aan het kopen van onroerend goed.

13 Haar talrijke luxe auto's

De jongste van de Kardashian-familie reist graag in stijl. Ze heeft een indrukwekkende autocollectie met een Bentley Bentayga die voor ongeveer $ 229.000 wordt verkocht. Kylie bezit ook een Mercedes-Benz G-klasse Wagon van $ 125.000, die een oranje wrap heeft die past bij haar Lamborghini Aventador van $ 400.000. Ze heeft ook een Ferrari die naar schatting $ 250.000 waard is en verschillende luxe Rolls Royce-voertuigen.

12 Ze doet geen commerciële vluchten

Kylie Jenner vliegt niet op commerciële vliegtuigen. Ze heeft haar eigen vervoermiddel. De jonge miljardair bezit een privéjet die ongeveer $ 1 miljoen kostte. Als ze haar jet niet wil gebruiken, kan Kylie tot $ 60k aan vliegtickets hoesten. Ze heeft ooit een jet gehuurd, deze in babyroze gepersonaliseerd en KYLIESKIN gebrandmerkt. Dit moet haar een fortuin hebben gekost.

11 Benodigdheden voor babymeisje Stormi

Kylie spaart kosten noch moeite als het om haar dochter gaat. Stormi geniet sinds haar geboorte in 2018 van een luxe leven. Voordat ze werd geboren, ging haar moeder voor $ 70.000 winkelen om haar babybenodigdheden te kopen, waaronder designerschoenen, kleding en kinderwagens. Stormi bezit ook een luxueuze verzameling ritten, waaronder een mini Louis Vuitton Lamborghini van $ 400.

10 Her Beau's vele en dure geschenken

Kylie vindt het heerlijk om haar man uit te sloven. Voordat ze contact maakte met Travis, had Kylie een relatie met rapper Tyga met wie ze twee auto's kocht. Babypapa Travis Scott wordt ook rot verwend met dure cadeaus. Kylie heeft deze vader van een dure sieraden, merkkleding en luxe vakanties cadeau gedaan.

9 Momager Kris' knappe salaris

Kylie heeft een groot rijk opgebouwd en ze heeft hulp nodig om het te beheren. Een van de meest vertrouwde mensen die ze voor haar heeft laten werken, is haar moeder. Haar diensten zijn echter niet gratis. Kris krijgt een beheervergoeding van 10%. De beheervergoeding van Kris liep ooit op tot $ 17 miljoen in een jaar.

8 Haar dure kleerkast

Kylie's Instagram-account is een van de meest gevolgde sociale-mediapagina's ter wereld. Kylie en haar beroemde zussen zijn modetrendsetters. Dat gezegd hebbende, ze moet er altijd op haar best uitzien. We betwijfelen ten zeerste dat er een beroemde ontwerper is die Kylie niet heeft aangekleed. Enkele van haar favoriete ontwerpers zijn Balmain, Gucci, Channel en LV.

7 Haar talrijke designertassen die een fortuin kosten

Kylie's portemonnee-collectie verdient een eigen post, en dit is waarom. De fashionista heeft meer dan 400 tassen, die in hun eigen kast zitten, weg van haar andere drie kledingkasten. Haar favoriete tassen zijn de Hermes Birkin tassen, en die beslaan een hele rij. Kylie's duurste tas is een witte Himalaya-krokodillenleer van Hermes die maar liefst $ 432, 000 kost.

6 De feesten die ze geeft

Kylie deinst niet terug als het om feestjes gaat. Voor Stormi's eerste verjaardag gaf Kylie een Stormi-themafeest dat net zoveel kostte als een uitbundige bruiloft. Travis heeft ook een soortgelijke behandeling gekregen. Voor zijn 26e verjaardag huurde Kylie Six Flags in Los Angeles, wat haar ongeveer $ 150.000 kostte.

5 Haar dure sieraden

Kylie gaat zelden de deur uit zonder sieraden. Een van haar duurste stukken is een Rolex-horloge van $ 53.000 dat ze voor zichzelf heeft gekocht. Ze heeft ook enkele duizenden dollars uitgegeven aan armbanden en ringen van Cartier. Kylie bezit ook een diamanten ring van $ 7.000. Ze pronkt niet met haar sieraden, maar het is nogal duidelijk dat ze een dure voorraad heeft.

4 Haarstijlvolle haarextensies

Voor haar 21st verjaardag had Kylie een Barbie-themafeest. Om te kijken naar het deel dat Kylie had op een blonde haarverlenging van 400 g, die normaal gesproken tussen $ 6000 en $ 8000 ligt. Ook Kylie draagt haar haar in verschillende stijlen en kleuren. Ze moet pruiken gebruiken om deze stijlen te bereiken. Haar gewone pruiken kosten ongeveer $ 600, maar ze kunnen oplopen tot $ 5.000.

3 Haar Lip Fillers

Kylie heeft toegegeven lipfillers te krijgen. Ze heeft niet altijd de volle lippen gehad die ze nu heeft en moet elke twee tot drie maanden de procedure ondergaan, wat niet goedkoop is. Een procedure van 50 minuten kost ongeveer tussen $ 1.900 en $ 3.900. Dit betekent dat Kylie ongeveer $ 23.000 per jaar aan haar lippen uitgeeft.

2 Haar Fresh Manicures

Een ander gebied waar Kylie het niet erg vindt om het deeg op te hoesten, zijn haar nagels. Ze heeft altijd lange, mooi verzorgde nagels en net als al het andere dat ze draagt, zijn ze niet goedkoop. Kylie maakt gebruik van de diensten van een manicure uit LA, Britney Tokyo genaamd, die gemiddeld $ 125 vraagt voor een sessie van twee uur. Ze brengt ook $ 50 extra in rekening voor huisbezoeken.

1 Haar schattige puppy's

Voordat Kylie Stormi kreeg, bracht ze graag tijd door met haar windhonden Bambi, Norman en Sophia. Afhankelijk van het ras kunnen dergelijke puppy's ergens tussen $ 1.000 en $ 4.000 kosten. Op Stormi's eerste verjaardag adopteerde ze Wesley, een ras tussen een chihuahua en een teckel. Kylie en haar ex-vriend waren ook ouders van de Engelse Bulldog Merle die ze kregen voor $ 50.000.

Aanbevolen: