The Voice' Trailer Drops Met Nieuwe Rechter Ariana Grande

Inhoudsopgave:

The Voice' Trailer Drops Met Nieuwe Rechter Ariana Grande
The Voice' Trailer Drops Met Nieuwe Rechter Ariana Grande
Anonim

Ariana Grande is de volgende jurylid die deelneemt aan deze reality-zangwedstrijd naast enkele van de groten in de muziekindustrie. OG-coach en achtvoudig winnaar Blake Shelton, drievoudig winnaar Kelly Clarkson en eenmalig kampioen John Legend keren allemaal terug naar de rode draaistoelen.

Dit wordt het 21e seizoen waarin de juryleden zoeken naar de volgende geweldige stem in de muziek. Het enige dat nodig is, is één stoel om te draaien en de hele wereld van een deelnemer op zijn kop te zetten.

Grande zal één-op-één met getalenteerde artiesten kunnen werken om te zien of ze haar team helemaal naar de top kan brengen.

"Ik ben zo vereerd en opgewonden om lid te worden van de The Voice-familie!" Grande zei: "Ik ben al zo lang een grote fan van de show. Ik kan niet wachten om het tegen de ongelooflijke coaches op te nemen, deze nieuwe artiesten te leren kennen en te helpen hun vak naar de het volgende niveau."

Bekijk deze nooit eerder vertoonde trailer voor het komende seizoen van The Voice !

The Voice Seizoen 21 Trailer

Fans zijn extatisch om te zien wat deze multi-Grammy-winnaar naar de tafel brengt als de nieuwste coach. Ze zal een kracht zijn om rekening mee te houden vanwege haar immense populariteit in de industrie.

Grande kan misschien al die beurten van vier stoelen winnen, TeamAriana voor de overwinning! Grande deelde haar opwinding om te filmen via Instagram.

"hallo en schreeuwen !!!! kan niet wachten tot iedereen morgen onze eerste promo ziet voor seizoen 21 van @nbcthevoice !!! het is …. de meest belachelijke en leuke. ik ben zo dol op deze mensen en ben dat al een emotioneel wrak zorgen maken over het afscheid van iedereen op de dag van de finale en er is zelfs nog niets gebeurd of uitgezonden. maar ja! morgen! eerste promo. ik hou van deze mensen en deze bemanning en mijn TEAM OH MY GOD en alles hierover. ik kan zeg niets anders, maar… kan gewoon niet wachten tot we aan de slag gaan."

Ariana Grande deelt een kijkje achter de schermen

Wie wordt de winnaar van seizoen 21 van The Voice ?

Stem af op maandag 20 september op NBC voor een seizoen van zingen als geen ander!

Aanbevolen: