Gwen Stefani Vs. Ariana Grande: welke 'The Voice'-rechter heeft een hoger vermogen?

Inhoudsopgave:

Gwen Stefani Vs. Ariana Grande: welke 'The Voice'-rechter heeft een hoger vermogen?
Gwen Stefani Vs. Ariana Grande: welke 'The Voice'-rechter heeft een hoger vermogen?
Anonim

Het is erg verhit geworden op de set van The Voice, aangezien Ariana Grande de show stormenderhand heeft veroverd. Ondanks het feit dat ze de nieuweling in de show is, heeft ze zoveel aandacht gekregen dat het echt moeilijk te negeren is. Er is een voortdurend debat gaande tussen fans over wie meer views en meer inkomsten binnenha alt, tussen Ariana Grande en Gwen Stefani, en we hebben nu de antwoorden om de verschillende niveaus van bekendheid uit te leggen die er zijn tussen deze twee krachtpatsers.

Om te beginnen meldt Stylecaster dat ze verschillende genres vertegenwoordigen en verschillende leeftijdsgroepen aanspreken, dus het is erg moeilijk om ze vloeiend met elkaar te vergelijken, maar er is een onmiskenbare concurrentie tussen Ariana Grande en Gwen Stefani op de set van The Voice. Hoewel beide vrouwen op zichzelf enorme inkomens verdienen, lijken ze op heel verschillende manieren populair te zijn.

8 Gwen Stefani is $150 miljoen waard

Om te beginnen is Gwen Stefani maar liefst $ 150 miljoen waard. Dat is geen nummer om af te keuren, en ze behoort zeker tot de meest invloedrijke elite van de muziekindustrie. Ze heeft een enorm fortuin verdiend tijdens haar langdurige carrière in de muziekwereld en heeft zich uitgebreid met een verscheidenheid aan verschillende inkomstenstromen die haar portemonnee helpen vullen en haar winstgevend aan het werk houden op manieren die veel groter zijn dan de verbeelding van de gemiddelde persoon..

Het is onmiskenbaar. Gwen Stefani is op zichzelf al legendarisch en beheerst het podium elke keer dat ze erop stapt.

7 Ariana Grande is $ 180 miljoen waard

Ariana Grande is meer waard dan Gwen Stefani, en ze is een stuk jonger dan Stefani. Dit vertelt fans alles wat ze moeten weten. Hoewel Gwen Stefani al veel langer bekendheid geniet dan Ariana, overtreft Ariana Grande nog steeds ver haar niveau van bekendheid, evenals haar algehele vermogenswaardering. Ariana Grande, op de prille leeftijd van slechts 28, heeft al een fortuin vergaard dat groter is dan dat van Gwen Stefani.

6 Ariana's 'The Voice'-salaris is krankzinnig

Ariana Grande heeft een enorme aanhang en de leidinggevenden achter The Voice zijn zich terdege bewust van het belang van die impact. Om een jonger publiek naar de show te trekken, en in een poging om kijkers te trekken, heeft The Voice Ariana Grande een enorm salaris van $ 25 miljoen per jaar aangeboden om haar talenten als jurylid te lenen. Haar salaris is absoluut krankzinnig en overtreft dat van al haar concurrenten in de show.

5 Gwen verdiende $13 miljoen per seizoen, of $26 miljoen per jaar vanaf de show

Gwen Stefani verdiende een verbazingwekkende hoeveelheid geld tijdens haar regeerperiode in het jurypanel van The Voice. Ze zou $ 13 miljoen per seizoen hebben verdiend, wat neerkomt op $ 26 miljoen per jaar door haar deelname aan de show. Deze dollarwaarde was overdreven in de veronderstelling dat zij en Blake Shelton hun romance en hun verloving op de set van de show zouden "verspelen" - een rol die ze op zeer regelmatige basis voldoende vervulden. Ze was een van de best betaalde juryleden van de show… totdat Ariana Grande langskwam….

4 Ariana is de best betaalde jury ooit op de stem

Ariana Grande is de best betaalde jury ooit op The Voice. Ze trad toe tot seizoen 21 als een rookie, maar er was geen leercurve vereist. Al heel snel katapulteerde ze enorm veel succes in deze rol, toen ze zich aansloot bij Kelly Clarkson, John Legend en Blake Shelton.

Interessant is dat ze in voorgaande seizoenen allemaal goed thuis waren geweest als juryleden van de show, maar toch was Ariana Grande in staat om het meest winstgevende inkomen binnen te halen. Dit is grotendeels te danken aan de enorme fan die ze heeft, die jongere kijkers naar de show heeft getrokken. Om de zaken in perspectief te plaatsen, verdient Ariana $20-$25 miljoen in de loop van het seizoen, terwijl Kelly Clarkson $15 miljoen krijgt, ter vergelijking.

3 Gwen doet dit al veel langer, maar is minder waard

Gwen Stefani is een onmiskenbare kracht in de muziekwereld. Nadat ze beroemd werd met de band No Doubt en daarna haar eigen solocarrière nastreefde, heeft ze een trouwe aanhang van fans geboeid die geloven in elk project waaraan ze begint. Ze is al tientallen jaren een icoon in de muziekwereld en heeft invloed gehad op de manier waarop vrouwen in dit genre worden geportretteerd. Gwen Stefani danst altijd op het ritme van haar eigen trommel en verontschuldigt zich nooit omdat ze zich niet verontschuldigt. Gwen Stefani is hier al jaren mee bezig, wat gebaseerd is op het ondragelijke feit dat relatieve nieuweling Ariana Grande de verdiensten van Gwen overtreft, in een fractie van de tijd.

2 Ariana Grande's Side Hustles

Elke ster lijkt tegenwoordig een bijzaak te hebben, en Arian Grande is een van de weinigen die zich absoluut geen zorgen hoeft te maken dat al haar eieren in dezelfde mand liggen. Ze is doorgegaan met het aangaan van verschillende aanbevelingen bij bedrijven zoals Reebok, Fiat, Macys, American Express en Starbucks, om er maar een paar te noemen, die elk een enorm stuk geld moesten uitgeven voor haar "gelijkenis" hun producten promoten.

1 Gwen Stefani's Side Hustles

Gwen Stefani vermaakt de massa nu al tientallen jaren en ze weet zeker dat ze niet al haar eieren in één mand moet leggen. Ze heeft haar eigen modelijn, L. A. M. B., die elk jaar miljoenen dollars binnenha alt met de verkoop van haar merchandise en kleding. Cheatsheet meldt dat de modellijn van Gwen meer dan $ 90 miljoen per jaar binnenha alt en in populariteit blijft stijgen.

Nu ze getrouwd is met Blake Shelton, lijkt het erop dat Gwen niets verkeerd kan doen, en fans blijven gebiologeerd door haar verhaal en hebben ontzag voor het succes dat ze in haar carrière heeft gevonden.

Aanbevolen: