Is Ariana Grande stiekem klaar om moeder te worden?

Inhoudsopgave:

Is Ariana Grande stiekem klaar om moeder te worden?
Is Ariana Grande stiekem klaar om moeder te worden?
Anonim

Ariana Grande verraste onlangs fans toen ze onthulde dat ze eerder dit jaar met vriend D alton Gomez trouwde. Het paar verloofde zich pas in 2020 en fans hadden niet echt verwacht dat ze slechts enkele maanden later een geheime bruiloft zouden houden. Haar haast om te trouwen, en de relatie in het algemeen, heeft fans nieuwsgierig gemaakt naar waar Ariana nog meer klaar voor is in haar leven… Kinderen misschien?

Zelfs voordat Grande en Gomez in het huwelijksbootje stapten, doken ook geruchten op dat de zangeres haar eerste kind verwachtte. En hoewel Grande duidelijk heeft gemaakt dat ze nog niet zwanger waren, vragen fans zich af of ze binnenkort een gezin wil stichten. Dit is wat we weten…

Hier is hoe de zwangerschapsgeruchten begonnen

Bijna zodra haar huwelijk met Gomez werd bevestigd, begonnen de geruchten dat Grande zwanger was de ronde te doen. Het was niet omdat de zangeres zelf iets zei dat erop zou kunnen wijzen dat ze in verwachting was. In plaats daarvan, volgens In Touch, begonnen de geruchten nadat een niet nader genoemde Spaanse roddelbeïnvloeder van beroemdheden beweerde dat Grande snel in het huwelijksbootje stapte omdat ze al een broodje in de oven had. Interessant is dat dezelfde influencer ook beweerde dat Grande en Gomez een jongetje verwachtten. Rond dezelfde tijd uploadde iemand ook een gephotoshopte foto van de zanger die een babybuil wiegt, wat fans woedend maakte. Eén merkte op: "Het is zo duidelijk nep." Een ander merkte op: "Ariana is niet mollig in de benen, dus dit is nep als f."

Ondertussen lijkt het erop dat de geruchten ook aan kracht wonnen nadat Grande in juni in een flodderig sweatshirt door het winkelcentrum werd gespot. Tegelijkertijd, slechts een paar weken voor de waarneming, liet roddelaccount deux.discussions doorschemeren dat er een aanstaande "zwangerschapsaankondiging is waardoor iedereen ze [sic] s zal verliezen. Het account zei verder: "Deze celeb van een lijst zal haar zwangerschap binnen een week aankondigen …"

Het bleek echter dat deze geruchten niet waar waren. Sinds deze uitkwamen, heeft Grande verschillende foto's van zichzelf op Instagram geplaatst, ze ziet er fantastisch uit en helemaal niet zwanger. Dat gezegd hebbende, liet de zangeres ook zien hoeveel ze geniet van het huiselijk leven met haar man.

Zal ze binnenkort een gezin stichten?

Voor Grande is het alsof het huwelijk tot nu toe puur geluk is geweest. Op een gegeven moment noemde de zanger Gomez zelfs 'mijn hart mijn persoon'. Ondertussen vertelde een bron ook eens aan Us Weekly: Hij is het type man waar ze naar op zoek was. Hij is erg beschermend voor haar, zal zijn uiterste best voor haar doen en kleine dingen doen die ridderlijk zijn. D alton zal er alles aan doen om aan haar behoeften te voldoen.”

Ondertussen, na de knoop door te hakken, gelooft men ook dat Grande snel genoeg klaar zal zijn om een gezin te stichten met Gomez. Een bron vertelde Life & Style zelfs dat het pas getrouwde stel "niet kan wachten" om hun kroost te laten groeien. Het lijkt erop dat Grande naar verluidt "haar bucketlist-items één voor één afvinkt". De bron legde uit dat de zangeres "net getrouwd is met de man van haar dromen en het volgende op haar lijst is om moeder te worden." Als we deze bewering moeten geloven, lijkt het er ook op dat Grande, ondanks haar gekke schema, binnenkort op zoek is naar een baby. "Haar plan is altijd geweest om een jonge moeder te worden en D alton is volledig aan boord", voegde de bron eraan toe. Dat gezegd hebbende, is het ook vermeldenswaard dat Grande de laatste tijd geen tekenen van vertraging heeft vertoond.

Dit is niet de eerste keer dat Ariana Grande zwangerschapsgeruchten veroorzaakte

Vooral de laatste jaren lijkt het erop dat Grande regelmatig te maken heeft met zwangerschapsgeruchten. In 2018 doken zelfs berichten op dat Grande een kind verwachtte met de toenmalige verloofde Pete Davidson. De twee verloofden zich na een relatie van slechts een paar weken. Toen de fans het woord kregen, was het overal op sociale media (zoals verwacht).

Op Twitter verklaarde de gebruiker: "aRiAnNA Is PreGnNanT. Als reactie plaatste Grande een foto waarop ze met haar ogen rolde. In het bijschrift zei de zangeres dat het haar "stemming was voor de komende jaren totdat [sic] ik er echt klaar voor ben." Een andere gebruiker wees er ook op dat zwangerschapsgeruchten rond Grande weer de ronde deden (wat impliceert dat het in het verleden is gebeurd). De zanger reageerde ook op de gebruiker en merkte op: "oh, dit wordt nu om de week genieten!" Ondertussen reikte een fan ook naar Grande en zei: "echt gepraat, je zou de schattigste baby's ooit hebben!" Grande stuurde de fan een bericht terug en zei: "oh absoluut maar ……… innnnnnnaaaawhile."

Ondertussen verraste Grande ook fans toen ze een selfie plaatste waarop duidelijk een wiegje op de achtergrond te zien was. En hoewel sommigen misschien dachten dat ze zich aanvankelijk aan het voorbereiden was op de komst van een baby, legde Grande uit dat de wieg bedoeld was voor de huisdierenfoto die ze met Davidson deelt.

Ondertussen heeft Grande ervoor gekozen om haar huidige zwangerschapsgeruchten aan te pakken. Het is mogelijk dat ze het gewoon te druk heeft om erom te geven. De zangeres had immers onlangs haar make-uplijn gelanceerd. Tegelijkertijd schittert Grande ook in de aankomende Netflix-film Don't Look Up naast A-listers Meryl Streep, Jennifer Lawrence en Leonardo DiCaprio.

Aanbevolen: