Zac Efron is niet klaar om vader te worden, hier is waarom

Inhoudsopgave:

Zac Efron is niet klaar om vader te worden, hier is waarom
Zac Efron is niet klaar om vader te worden, hier is waarom
Anonim

Zac Efron heeft een lange weg afgelegd sinds zijn High School Musical-dagen, waar hij blijkbaar spijt van heeft. Nu 34 is er veel veranderd aan de acteur, inclusief zijn kijk op zijn lichaamsbeeld. Sinds hij beroemd werd, zijn fans gefocust op zijn uiterlijk. Op een keer werd het internet gek, alleen maar omdat hij er anders uitzag na een ongeluk waarbij zijn kaak brak. Nu zijn fans weer helemaal over hem na zijn recente opmerkingen over vader worden. Dit is waarom.

Wat heeft Zac Efron tegenwoordig gedaan?

In een recent interview met E! News zei Efron dat het zijn doel is om zichzelf in 2022 te "uitdagen". "Ik ben eerlijk gezegd gewoon dankbaar voor de goede gezondheid en het geluk dat uit deze pandemie voortkomt", vertelde hij aan de outlet."In termen van doelen en resoluties wil ik mezelf altijd uitdagen, persoonlijk en professioneel, meer bewust zijn en de tijd nemen om de eenvoudige dingen in het leven te waarderen." Dat omvat "een van [zijn] grootste passies in het leven", namelijk reizen. "Ik hou ervan om nieuwe plaatsen te ontdekken en mezelf onder te dompelen in hun cultuur en verschillende manieren van leven te leren", zei hij.

In 2021 won de acteur zijn eerste Emmy Award - Outstanding Daytime Program Host - voor zijn Netflix docuserie, Down to Earth met Zac Efron. Daar kon de Baywatch-ster zijn passie najagen door naar verschillende plaatsen te reizen, zoals Costa Rica, IJsland, Londen en Peru. Begin dat jaar woonde Efron in een caravan in Australië voor zijn nieuwe surviv althriller, Gold. Het was absoluut anders dan zijn film Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile uit 2019, waarin hij seriemoordenaar Ted Bundy speelde.

Naast Gold werkt de ster van The Greatest Showman ook aan twee aankomende films: Firestarter en The Greatest Beer Run Ever. Onlangs toonde hij zijn interesse om lid te worden van het Marvel Cinematic Universe "Ik hou van het Marvel-universum", bekende hij in een interview met Extra TV. "Ik ben een fan van Marvel sinds ik begon met lopen. Als het juiste personage langskomt en ze willen dat ik erin spring, zou ik de kans grijpen." Fans reageerden snel en suggereerden rollen die hij zou kunnen spelen, zoals misschien een X-Men- of F4-personage.

Waarom Zac Efron nog niet klaar is om vader te worden

Efron speelde zojuist voor het eerst een vader in zijn aankomende film, Firestarter, een bewerking van de sci-fi-roman van Stephen King. "Plots had ik deze dochter voor me. We hadden meteen een behoorlijk zware vader-dochterscène en ik realiseerde me dat ik drastisch onvoldoende voorbereid was op deze rol", zei hij lachend tijdens een recente verschijning op de Ellen DeGeneres-show. "Ik wist niet wat ik aan het doen was. Ik dacht dat het gewoon een soort klik zou zijn, maar nee, dat is niet echt het geval! Gelukkig is Ryan gewoon zo lief, ze is gewoon de coolste, en na twee dagen hadden we de beste band, dus dat deel werd heel gemakkelijk."

Op de vraag of hij daardoor snel kinderen wilde hebben, zei de acteur dat hij daardoor alleen maar besefte dat hij daar nog niet klaar voor is. "Weet je wat, ik denk dat dat een gezonde dosis was om me er zo lang als nodig van af te houden," antwoordde hij. "Ik moet waarschijnlijk nog een beetje groeien. Ik weet het niet, ik weet niet wat ik nu moet zeggen. Ik heb een gezond respect voor ouders. Ik ben ze allemaal heel dankbaar. Ik hou zo veel van je veel, mam."

Met wie is Zac Efron nu aan het daten?

Efron is momenteel single. Maar in juli 2020 begon hij te daten met de Australische, Vanessa Valladares, die hij in Australië ontmoette tijdens het filmen van Down to Earth met Zac Efron. Ze zat naar verluidt aan tafels te wachten in Byron Bay's General Store & Café toen ze elkaar voor het eerst ontmoetten. Ze hadden bijna een jaar een relatie tot april 2021. Er waren echter valse berichten dat ze in november 2020 uit elkaar gingen. "Toen hij besloot om voor lange tijd in Australië te blijven, stelde hij voor dat ze hun eerste huis zouden kopen", vertelde een bron aan The Sun. destijds."Ze waren op een paar plaatsen gaan kijken, maar helaas stond het lot niet aan hun kant. Zac's werk en de gedwongen afstand hebben echt zijn tol geëist. Vrienden hopen dat ze zich kunnen herenigen, maar het lijkt erop dat hun relatie meer op een vakantieliefde dan ze wilden toegeven."

Volgens Kyle Sandilands was de officiële splitsing van het paar te wijten aan Efrons werkverplichtingen. "Ik hoorde een gerucht rond die Netflix-show die ze zouden doen in Byron [de show Byron Baes], wat bulls-t was, dat Zac probeerde aan touwtjes te trekken om haar in die show te krijgen," zei hij, eraan toevoegend dat hij heeft net de dag ervoor met de acteur gesproken. "Hij had zoiets van 'oh bro, het is pas recent, niet zoals gisteren recent' dat ze hun eigen weg zijn gegaan. Geen drama, maar het is voorbij. Hij is weer aan het werk, ze brachten veel tijd met elkaar door toen hij nog werkt niet. Dan komt het werk terug, en het schopt je meteen terug in de realiteit."

Aanbevolen: