Is Post Malone echt klaar om vader te worden?

Inhoudsopgave:

Is Post Malone echt klaar om vader te worden?
Is Post Malone echt klaar om vader te worden?
Anonim

Toen het nieuws bekend werd dat rapper Post Malone vader zou worden, explodeerden de fans van vreugde en nieuwsgierigheid. Malone werd in 2015 beroemd dankzij zijn single "White Iverson" en sindsdien heeft hij een reeks romantische ontmoetingen gehad met veel mooie meisjes. Hij heeft affaires gehad met MLMA, Kano Shimpo en een driejarige relatie met Ashlen Diaz. Fans waren verrast toen het langlopende stel uit elkaar ging, het leek alsof ze op het punt stond de moeder te worden van de eerstgeborene van Post Malone.

Nu, met zijn huidige partner, wordt Post Malone voor het eerst vader. Met dat in gedachten vragen fans zich af: is de zwaar getatoeëerde hiphopartiest klaar om vader te worden?

7 Post Malone's familieplannen

Post Malone en zijn oude vriendin die nu zwanger is
Post Malone en zijn oude vriendin die nu zwanger is

De rapper en zijn niet nader genoemde partner hebben niet duidelijk gemaakt of dit hun enige kind zal zijn of dat ze van plan zijn om meer samen te hebben, maar hoe dan ook, Post lijkt babykoorts te hebben opgelopen, op basis van wat hij heeft gezegd in interviews over het nieuws van zijn kind.

6 Post Malone maakte een doel voor zichzelf als ouder

Post Malone staat erom bekend te feesten, maar niet meer of minder dan je zou verwachten van een bestverkopende rapper. Maar het lijkt erop dat Post Malone klaar is om de partyscene te verlaten. In een interview met The Hollywood Reporter deelde hij wat zijn nieuwe doelen voor zichzelf zijn nu hij ouder wordt. "Tijd om voor mijn lichaam en mijn familie en vrienden te zorgen en elke dag zoveel mogelijk liefde te verspreiden."

5 Post Malone wordt alleen maar ouder

Post Malone is nog steeds een jonge man, maar hij is niet langer de jongere die indruk maakte op fans en critici toen hij amper 20 jaar oud was. Naarmate veel rappers ouder worden, vertragen ze, en dat zien we bij verschillende eens zo harde kern feestvierders uit het genre. Snoop Dogg drinkt niet meer en verschillende hiphopsterren zijn veganist geworden. Hoewel Post Malone nog steeds veel jonger is dan de meeste van deze hiphoplegendes die de boel afbouwen, heeft hij beloofd beter voor zichzelf te gaan zorgen.

4 Post Malone is al lang genoeg bij zijn partner

Hoewel haar identiteit een goed bewaard geheim wordt gehouden (wie weet voor hoe lang nog), weten we dat Post Malone al sinds minstens 2019 bij zijn partner is. Toegegeven, hij had korte romances en affaires met MLMA en Kano Shimpo, maar zijn huidige vriendin is er een met wie hij het langst is sinds de breuk met Ashlen Diaz in 2018.

3 Post Malone kan zich zeker kinderen veroorloven

Het kind van Post Malone zal een behoorlijk comfortabele opvoeding krijgen zoals elk beroemd kind zou doen. Vanaf mei 2022 is het geschatte vermogen van Post Malone bijna $ 45 miljoen. Post Malone zal zeker geen problemen hebben om speelgoed of luiers te kopen. Hij bezit ook een bunker van $ 3 miljoen in Utah, misschien kan hij er een zeer unieke speelkamer van maken? Het kind zal zeker een unieke opvoeding hebben, de meeste kinderen worden niet opgevoed door rappers van miljoenen dollars met gezichtstatoeages. Maar Post is niet altijd slim met zijn geld omgegaan, zoals je waarschijnlijk kunt zien aan zijn rare bunkeruitspatting. Hij gooide ook ooit meer dan $ 1 miljoen op een set diamanten hoektanden. Dit zijn geen verklikkers van verantwoorde besluitvorming, maar wie heeft er niet iets doms gekocht? Toegegeven, het was waarschijnlijk niet iets dat $ 1 miljoen kostte.

2 Post Malone heeft een behoorlijk schoon record voor een rapper

Hier is iets dat iedereen kan geruststellen die bang is dat een zwaar getatoeëerde ex-feestbeest-rapper misschien geen vadermateriaal is. Post Malone heeft, in tegenstelling tot veel andere rappers en hiphopartiesten, geen strafblad. Om eerlijk te zijn, het idee dat alle rappers worden gearresteerd of criminelen zijn, is een beetje een stereotype, hoewel het waar is dat veel artiesten worden gearresteerd voor te hard feesten, drugsbezit, vechten, en de lijst gaat maar door. Maar Post Malone heeft dat soort negatieve publiciteit zijn hele carrière weten te vermijden. Dat is waarschijnlijk een teken dat hij de verantwoordelijkheid van het opvoeden van een kind aankan.

1 Maar is Post Malone volwassen genoeg om kinderen te krijgen?

Hij is misschien oud genoeg om kinderen te krijgen. Misschien kan hij zich kinderen veroorloven. Maar geen van die dingen betekent dat hij klaar is om kinderen te krijgen als hij niet volwassen genoeg is om vader te zijn. Maar welk bewijs is er om aan te geven dat hij dat niet zou zijn? Toegegeven, als de meeste mensen denken aan de woorden 'goede vader', denken ze niet aan een 20-jarige hiphopster met wild haar en gezichtstatoeages. Maar dergelijke taboes verliezen stoom in de 21e eeuw. Er is echt niets dat suggereert dat Post Malone een slechte vader zou zijn. Sterker nog, bewijs suggereert het tegenovergestelde. Hij heeft beloofd voor zichzelf te zorgen, hij heeft blijk gegeven van verantwoordelijkheid, zowel financieel als met zijn levenskeuzes, en hij is al jaren samen met zijn partner. Is Post Malone klaar om vader te worden? Het lijkt zo.

Aanbevolen: