Waarom fans denken dat The Weeknd stiekem met Ariana Grande aan het daten was

Inhoudsopgave:

Waarom fans denken dat The Weeknd stiekem met Ariana Grande aan het daten was
Waarom fans denken dat The Weeknd stiekem met Ariana Grande aan het daten was
Anonim

The Weeknd's Dawn FM debuteerde op 7 januari 2022, en zoals gewoonlijk namen fans de tijd om de betekenis van elk nummer op het album te doorgronden. Verrassend genoeg kwamen internetgebruikers met een zeer gekke theorie dat het nummer I Heard You're Married gaat over Ariana Grande Natuurlijk stemt alleen de titel van het nummer al tot nadenken, maar wanneer fans doken in de teksten, ze kregen de volledige reikwijdte van de betekenis ervan. In het nummer in kwestie opent The Weeknd schijnbaar een affaire met een vrouw die al getrouwd is, aangezien het nummer begint met de tekst: "The way you hypnotized me, I could tell (uh) / You've been in control / Je hebt dit gemanifesteerd, maar meid, ik geef mezelf de schuld."

Dan zingt hij: "Het doet pijn om te denken dat ik je deel", en dan vraagt hij de vrouw, "waarom ga je zelfs met hem mee als je vreemdgaat?" Naarmate het nummer vordert, besluit The Weeknd de affaire te verlaten en zegt tegen zijn partner: "Ik kan niet bij je zijn / Je bent te bedrieglijk, meid." Fans zeiden dat het nummer zou kunnen wijzen op een affaire met Ariana Grande. Toen het nummer uitkwam, plaatsten mensen op Twitter opmerkingen als " I Heard You're Married by The Weeknd, Ariana I see you " en "The Weeknd? Gaat dit over Miss Ariana Grande?" Dit is waarom fans denken dat The Weeknd in het geheim met Ariana Grande aan het daten was.

Wat is er gebeurd tussen The Weeknd en Ariana Grande?

Waar begon al het gepraat over de affaire van The Weeknd met Ariana? Volgens fans zijn de beroemde exen van The Weeknd, zoals Bella Hadid en Selena Gomez, nog niet getrouwd, dus het nummer moest over iemand anders gaan. Zoals de theorieën aangeven, is Ariana de enige persoon met wie Abel is verbonden die wel is getrouwd. Maar hebben Ariana en The Weeknd ooit een date gehad?

Dating-geruchten tussen hen doen de ronde sinds ze in 2014 een collab deden voor het nummer Love Me Harder, wat de eerste keer was dat ze samenkwamen. Het nummer was een onderdeel van Ariana's album My Everything. De geruchten gingen door toen ze samenwerkten aan Save Your Tears (Remix) van The Weeknd in 2021 en Ariana's Off the Table van haar album Positions, uitgebracht in 2020.

Hoewel ze nooit hebben bevestigd of ze ooit met elkaar zijn uitgegaan, was er een populaire fantheorie dat Ariana en Abel tijdens hun samenwerkingsperiode met elkaar uitgingen. Sommige fans zeiden dat ze bevestigden dat beide sterren misschien een geheime relatie hadden nadat ze samenwerkten aan Off the Table. De speculatie begon als gevolg van de songtekst: "I can you love you harder than I did before / Was in a dark place back then / I was toxic, then I was toxic to iemand else / I werd achtervolgd door de heuvels."

Heeft The Weeknd een nummer geschreven over Ariana Grande?

Sommige gebruikers van sociale media suggereerden dat The Weeknd's 2015-nummer The Hills helemaal over Ariana ging op basis van deze teksten. Sommige bonnen gaven zelfs aan dat de zangers in 2015 iets hadden. Er was een theorie dat Abel een relatie had met Ariana terwijl ze samen muziek opnamen terwijl ze met Big Sean aan het daten was. Sean en Ariana gingen in 2015 om onbekende redenen uit elkaar, en volgens fans duidde dat ook op de mogelijke relatie van Ariana en Abel.

Plus, een deel van de tekst in The Hills zei: "Your man on the road, he doin' promo", terwijl Big Sean toevallig aan het touren was en zijn album Dark Sky Paradise promootte. Fans zeiden ook dat er meer bewijs was van een romance tussen de sterren in hun samenwerking Save Your Tears (Remix), uitgebracht rond april 2021, toen Ariana al verloofd was met D alton Gomez.

Een van de teksten in het eerste couplet gaat over de vrouw die iemands ring verbergt. Fans zeiden dat The Weeknd in 2018 een beetje jaloers was tijdens de controversiële tijden van Ariana Grande en Pete Davidson. Volgens fans wierp The Weeknd schijnbaar schaduw toen hij de opmerking van een fan leuk vond die reageerde op een suggestie dat de relatie tussen Ariana en Pete niet goed zou aflopen.

Hebben The Weeknd en Ariana Grande een date gehad?

Met alle speculaties op internet noemden sommige fans D alton het derde wiel in de relatie. In september 2021 woonden Ariana en D alton bijvoorbeeld een vertoning bij van de horrorfilm Candyman en ontmoetten ze The Weeknd eenmaal in de zaal. Hoewel The Weeknd door paparazzi afzonderlijk werd gefotografeerd toen ze het gebouw binnenkwamen waar de vertoning plaatsvond, spraken fans nog steeds over de relatie tussen Ariana en Abel. Verschillende mensen wezen erop dat D alton de een derde was die op het evenement reed.

Terwijl luisteraars de tekst van I Heard You're Married braken, was het slechts een kwestie van tijd voordat fans met andere vergelijkingen begonnen te komen die zouden bewijzen dat het nummer eigenlijk over Ariana ging. In het nummer van The Weeknd zingt hij bijvoorbeeld: "You manifested this, but girl, I verwijt mezelf." Als die woorden vreemd bekend in de oren klinken, komt dat omdat Ariana ook zong over het manifesteren van goed karma in de track, Just like Magic. Terwijl de bonnetjes zich blijven opstapelen, kunnen fans niet anders dan aannemen dat beide sterren op een gegeven moment een geheime relatie hadden.

Aanbevolen: