Wat Will Smiths zoon Jaden stiekem haat aan zijn moeder, Jada

Inhoudsopgave:

Wat Will Smiths zoon Jaden stiekem haat aan zijn moeder, Jada
Wat Will Smiths zoon Jaden stiekem haat aan zijn moeder, Jada
Anonim

Als het gaat om Hollywood-beroemdheden op de A-lijst, staan The Smiths aan de top van de keten vanwege hun brede scala aan talent, humor en onderscheidingen. Vanaf het begin van Will Smith als de verse prins van Bel-Air tot zijn ondergang bij de laatste Oscar-uitreikingen, heeft zijn familie bewezen door dik en dun met anderen om te gaan. Achter Wills recente drama zijn echter ook twee andere Smiths op de klippen gelopen tegen elkaar: Jada en Jaden.

Heeft de moeder-zoonrelatie van Jada en Jaden altijd problemen gehad of heeft een van hen conflicten veroorzaakt? Waren de problemen waar ze bij betrokken waren zo ernstig dat Jaden zijn moeder Jada Pinkett-Smith ging haten? Blijf lezen om erachter te komen …

Wat doet Jaden Smith nu?

Na zijn dagen als Dre Parker, Jackie Chan's karate-stagiair in hun film Karate Kid uit 2010, heeft Jaden Smith nu verschillende kunstgebieden verkend, behalve acteren. Op 23-jarige leeftijd heeft hij al minstens vijf prestigieuze prijzen gewonnen, zoals zijn 2007 MTV Movie and TV Award voor beste doorbraakprestatie en 2016 Male EMA Futures Award.

Meer dan een decennium na zijn doorbraak in de filmrol, richt hij zijn passie nu op zijn muziek. Het album van Jaden Smith in 2017 genaamd SYRE en Erys in 2019 zijn enkele van zijn meest succesvolle releases, samen met zijn andere discografieën.

In het vroege kwartaal van 2022 ontving Jaden Smith ook zijn allereerste Album of the Year Grammy Award nadat hij was opgenomen op het album Justice van zijn oude vriend Justin Bieber.

Jaden Smith praat over Jada op de rode tafel Talk

The Red Table Talk is een miljoen bekeken talkshow met in de hoofdrollen Jada Pinkett-Smith, Adrienne anfield-Norris en Willow Smith. Nu in zijn vijfde seizoen, is de show bekend bij beroemde Hollywood-namen zoals Paris Jackson, waarin ze emotioneel genoot van haar strijd omdat ze ernstige PTSS heeft.

In een aflevering van het vierde seizoen van de show brachten Jaden Smith en zijn moeder, Jada Pinkett-Smith, veel fans van hun familie bezorgd over hun confrontatie. Jaden Smith was samen met zijn zus Willow Smith te gast en moest luisteren naar Jada die vertelde hoe ze wist dat haar valsspelen Will en de familie Smith pijn deden.

Jaden was tegen alles wat haar moeder deed. Jada beredeneerde waarom ze nog steeds vals speelde ondanks dat ze met Will getrouwd was. Fans waren echter verdeeld in het steunen van Willow's verklaring op de Red Table Talk, waarin ze het eens is met de beslissing van haar moeder om vreemd te gaan en zegt dat de meeste huwelijken eindigen vanwege ontrouw.

Jaden Smith en Jada's relatie

Jaden Smith is het eerste kind van Will en Jada Pinkett-Smith. Zelfs op jonge leeftijd hebben ze hun steun betuigd voor het pad dat Jaden kiest, zelfs degenen waar ze het niet helemaal mee eens zijn.

Maar toen hij opgroeide, heeft Jaden Smith altijd al een apart pad willen maken, weg van de schaduw van zijn ouders. Jaden wilde zelfs al op 15-jarige leeftijd uit hun ouderlijk huis verhuizen. Tussen Will en Jada zegt Jaden Smith dat hij beter wordt samen met zijn moeder Jada. Hun moeder-zoonrelatie leek echter bergafwaarts te gaan toen Jada Will bedroog met Jadens beste vriend, August Alsina.

Fans waren niet blij met de manier waarop Jada's relatie met Alsina haar relatie met Jaden bemoeilijkte. Ze leek zich niet al te druk te maken over het verzet, want Jada won zelfs een Emmy na het Alsina-drama in augustus.

Jada Pinkett-Smith's beschuldigingen van bedrog

In een andere aflevering van de Red Table Talk hadden Will Smith en Jada Pinkett-Smith een intiem één-op-één gesprek over hun ware gedachten en gevoelens over gevoelige kwesties in hun relatie. Jada noemde haar relatie met Alsina specifiek een 'verstrengeling', wat Will Smith deed spotten. Will was er snel bij om zijn vrouw duidelijk te maken dat ze probeerde geluk te vinden in andere partners buiten hun huwelijk.

Hun trending Red Table Talk-aflevering zorgde voor woede bij fans van de familie Smith, vooral bij Jaden Smith. Volgens de Showbiz CheatSheet vertelt een bron hen dat zowel Jaden als Willow Smith het zat waren dat hun moeder, Jada, te veel deelde in hun show, de Red Table Talk.

Will Smith en Jada hadden geen open relatie

Will Smith was de meest luidruchtige van de familie Smith toen hij uitdrukte hoe pijnlijk het voor hem was om in een positie te verkeren waarin Jada verschillende partners had en ze nog steeds getrouwd zijn. Ten tweede na Jaden Smith, die ook geen enkele andere relatie van Jada Pinkett-Smith als getrouwde vrouw goedkeurde.

In dezelfde aflevering van de Red Table Talk met Will en Jada's confrontatie, maakte het stel duidelijk dat ze geen open relatie hadden. In die aflevering was het echter duidelijk dat Jada Pinkett-Smith Will bedroog met meer dan één man.

Toen Jada zag hoe zijn vader pijn had vanwege de acties van zijn moeder, was Jada's keuze om vreemd te gaan een van de redenen die Jaden ervan overtuigde haar te haten. Hun relatie lijkt in 2022 misschien op de klippen te lopen, maar Jaden Smith toont nog steeds indirect zijn liefde voor de alopecia-situatie van zijn moeder door zijn 'That's How We Do It'-tweet over Will Smiths klap op de grap van Chris Rock.

Aanbevolen: